• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara özel Hrs hastanesi doğum paketi

Ben ilk basladik qonalef igne yumurta olustu toplandi dollendi 3tane embiryo kaldi ama rahmim su topladigi icin adet donemine kadar bekledik adetin ucuncu gunu tekrar rahmi hazirladik embiryoya sonra rahim duvari kalilansi ve hormonlarim itedikleri dereceye gelince transfer oldu 7gun sonra idrar testi yaptim iki cizqi qordum sonrada 13gunde kan da bakildi ikiz qebelik oldugunu ogrendik
Canim rahmi hazırlarken hangi ilaçları kullandin

Ben ilk basladik qonalef igne yumurta olustu toplandi dollendi 3tane embiryo kaldi ama rahmim su topladigi icin adet donemine kadar bekledik adetin ucuncu gunu tekrar rahmi hazirladik embiryoya sonra rahim duvari kalilansi ve hormonlarim itedikleri dereceye gelince transfer oldu 7gun sonra idrar testi yaptim iki cizqi qordum sonrada 13gunde kan da bakildi ikiz qebelik oldugunu ogrendik
Bide sana transferden sonra özel olarak birsey yemeni icmeni tavsiye ettimi doktorun pregeston iğnesi kullandin mi canım bende hrs hastanesinde tedavi görüyorum

Bide sana transferden sonra özel olarak birsey yemeni icmeni tavsiye ettimi doktorun pregeston iğnesi kullandin mi canım bende hrs hastanesinde tedavi görüyorum
Yok sadece kabiz olma dedi dikkat et dedi o yogut falan ye dedi hafif yemekler ama ben cok et proteyin yedim

Benim transferimede az kaldi bende lukrin igne estrofem hap kullandım bide transfer olacam gün pregestoran ignesini bide fitilini kullancam canim
İyi cok suku transfere qirmeden cok ayetil kursi okudum iki uc saat hastenede yatdim iyi oldu bolca yat hastende transferden sonra iki 3 saat sonra gitdim eve

Crinon jel kullan ya o daha guzel etkili ama progestan ignesi cok kotu agir bi igne ben istemdim hapini bide jelini kullandim
Him canım benim doktor bana onu verdi pregosteronnun ignesini verdi bide fitilini verdi nasıl yapcam bilemedim bunları transfer oldugun günden itibaren kullancam dedi

Him canım benim doktor bana onu verdi pregosteronnun ignesini verdi bide fitilini verdi nasıl yapcam bilemedim bunları transfer oldugun günden itibaren kullancam dedi
Yinede bisey olmaz insallah bi tutsun bu iyi gunlerin kusmalar kokular istahsizliklar rahim genisleyince agrilar cok kotu ve cok guzel gunler olucak insallah

Canim benim ikinci denememde tutdu ilkinde benim hatalarim bide uzuntuler yasadim neqatif sonuc aldik ama 3 ay sonra ikinciyi denedim allahima sukurler olsun ikiz hamileyim vallah tedavi zor deyil ya maddiyat 10 bin tl ye mal oldu ama benim tedavim uzun surdu yinede cok memnundum allah tarik aksudan ve butun ekibinden razi olsun hic bi zaman suphem olmadi her zaman guvendim inandim ve soylediklerini harfiyen yaptim

Saol canım, tebrik ediyorum. Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün. Ben uzaktayım, adet erken geldi. İğnelere burada başladım, cumartesi Ankda kontrol olacak. Doktor özel. Benim ilaçlar 2200 tuttu, kurumda 4-5 alır heralde. Bizede dua et

Saol canım, tebrik ediyorum. Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün. Ben uzaktayım, adet erken geldi. İğnelere burada başladım, cumartesi Ankda kontrol olacak. Doktor özel. Benim ilaçlar 2200 tuttu, kurumda 4-5 alır heralde. Bizede dua et
İlaci cok tutmus hrs nin kendi eczanecileri var uygun veriyorlar benimki 1400tl tutdu normal eczanelerde 2000tl falandi

İlaci cok tutmus hrs nin kendi eczanecileri var uygun veriyorlar benimki 1400tl tutdu normal eczanelerde 2000tl falandi
Evet çünkü ben direkt eczaneden aldım, birde doğudayım burada bulamadık, Ankdan geldi iğneler. Bilmiyorum bakalım ne olacak. Kızıma genartta kavuştum. İkisi arasında kaldım açıkcası. Hrs hiç bilmiyorum. Genartı gördüm ya daha sıcak bakıyorum.

Ben kendim hemsireyim o yuzden biliyorum bide ilk denememde bi tane yaptirdim sonra yaptirmadim
Him canım yani ne gibi ağır mesela biraz anlatirmisin sende madem hemsiresin bilgin vardır normalde nasıl bu iğne sanada sürekli soru soruyorum ama kusura bakma

Evet çünkü ben direkt eczaneden aldım, birde doğudayım burada bulamadık, Ankdan geldi iğneler. Bilmiyorum bakalım ne olacak. Kızıma genartta kavuştum. İkisi arasında kaldım açıkcası. Hrs hiç bilmiyorum. Genartı gördüm ya daha sıcak bakıyorum.
Hrsd de iyidir hayirlisi allahtan

Back
X