Ankara Özel Lina Kadın Sağlığı Merkezi/Doktor Sema YILDIRIM

tuncss

annesinin minik tırtılı
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
3.067
3
158
Ankara
merhabalar..

2010 temmuz ayında bir telefon ile beni kendine bağlayan doktorumla 2011 ocak ayında yüz yüze gelerek ne de doğru bir karar verdiğimi anladım..
şimdilerde bebek için tedavi aşamalarındayız..

kendisine muayene olmuş,memnun kalmış ya da kalmamış herkesin fikirlerini paylaşmasını istiyorum..

şimdiye kadar asla yanında kafamda soru işareti ile çıkmadım, dilediğim an telefonla rahatsız ettim asla bana off demedi :)

şirin mi şirin hastayı çok rahatlatan bir ses tonu ve ifade şekli var..

umarım ben gibi düşünen düşünmeyen herkes fikrini paylaşır..

Sema hanım'ın yeni topiği hayırlı olsun :))

ben maalesef o merkezden hiç memnun kalmadım.hangi doktor olduğunu hatırlamıyorum ama hiç sevmedim.doktordan çok tüccar gibi davrandı.8 senelik evl, olup çocuğumuzun olmadığını duyunca kadının gözleri parladı,biz kendisine sormadan merkezlerinde tüp bebek yapıldığını anlatmaya başladı.oysaki ben artık tüp bebek lafını bile duymak istemiyorum.normal yollarla çok zor olduğunu biliyorum ama imkansız mı?bizi bu hususta kadın doğumcu doktorların en iyi anlaması gerekmez mi?şuan sadece eve kapandım kimden ne duysam uygulamaya çalışıyorum.yok soğan kürü keçiboynuzu filan hernekadr onlara muhtaç olduğumu bilsem de doktorlara kızmış ve küsmüş vaziyetteyim. normal yollardan bir mucize beklemeye devam ediyorum şimdilik.ancak yine de kış ortalarında tekrar bir tüp bebek denemesi de var aklımın bir tarafında.yalnız bir sorunum var güvenilir iyi bir merkez.ankara da tonla hastane var ama ben hangisine gideceğimi bilmiyorum.umarım siz merkezinizden ve doktorunuzdan hiç şikayetçi olmazsınız.doktorla kurulacak diyalog bu iş iç,in çok çok önemli bunu tecrübelerimden çok iyi biliyorum.Allah yardımcımız olsun hepimizin en kısa zamanda burada hamilelik haberlerimizi paylaşırız inşallah.

ben maalesef o merkezden hiç memnun kalmadım.hangi doktor olduğunu hatırlamıyorum ama hiç sevmedim.doktordan çok tüccar gibi davrandı.8 senelik evl, olup çocuğumuzun olmadığını duyunca kadının gözleri parladı,biz kendisine sormadan merkezlerinde tüp bebek yapıldığını anlatmaya başladı.oysaki ben artık tüp bebek lafını bile duymak istemiyorum.normal yollarla çok zor olduğunu biliyorum ama imkansız mı?bizi bu hususta kadın doğumcu doktorların en iyi anlaması gerekmez mi?şuan sadece eve kapandım kimden ne duysam uygulamaya çalışıyorum.yok soğan kürü keçiboynuzu filan hernekadr onlara muhtaç olduğumu bilsem de doktorlara kızmış ve küsmüş vaziyetteyim. normal yollardan bir mucize beklemeye devam ediyorum şimdilik.ancak yine de kış ortalarında tekrar bir tüp bebek denemesi de var aklımın bir tarafında.yalnız bir sorunum var güvenilir iyi bir merkez.ankara da tonla hastane var ama ben hangisine gideceğimi bilmiyorum.umarım siz merkezinizden ve doktorunuzdan hiç şikayetçi olmazsınız.doktorla kurulacak diyalog bu iş iç,in çok çok önemli bunu tecrübelerimden çok iyi biliyorum.Allah yardımcımız olsun hepimizin en kısa zamanda burada hamilelik haberlerimizi paylaşırız inşallah.

merhabalar sizi çok iyi anlıyorum.. ama sizin de dediğiniz gibi doktor seçimi ve doktordan beklentiler çok önemli.. unutmamalıyız ki onlarda insan ve her gün bir sürü hasta ile ilgileniyorlar.. ben doktoruma tavsiye ile gittim.. ve arkadaşımın anlattığından bin kat daha canayakın olduğunu gördüm.. ve sonrasında etraftan bir sürü insandan iyi yorumlar aldım.. dün rahim filmim çekildi, herkes anestezili çektir yok acı olur çok ağrı olur deyip dururken doktorum bana destek ve moral verip anesteziye gerek yok, hiç acı duymadan ben halledicem dedi.. ve dediği gibi oldu.. film sonrası çıkıp kızılayı baştan sona gezdim, deli gibi yürüdüm.. hiç sıkıntı çekmedim..
ayrıca bir hastaneyi ya da kliniği içinde tüm çalışanları ile bir kişi yüzünden yargılamak da doğru değil.. X doktor iyi değildir de Y doktor iyidir..

lütfen burada Lina Kadın sağlığı Merkezi hakkında değil de, Sema hanım hakkındaki yorumlarımızı paylaşalım.. ben kliniği değil Sema hanım'ı doktorluğu bakımından çok iyi buluyorum ve o nedenle de oradayım... diğer doktorlar hakkında bilgim yok ve hatta siz de gittiğiniz doktorun adını dahi bilmiyorsunuz..

Merhaba
Ben de İnternetten bularak Lina yı ve Dr.Şükran Çakmak'ı seçen şanslı insanlardan biriyim.
Sema Hocamı da merkeze gidip gelirken tanıdım.Her zaman güler yüzlü olması hastası olmadığım halde yanımdan gelip geçerken halimi hatırımı sorması çok hoşuma gitmiştir.
En güzeli doğumumda Şükran hocamla birlikte bulunmasıydı.Başka hastanelerde başka hastalar kendi doktorlarının doğumlarında yanlarında bulunup bulunmayacağı endisesini taşırken ben iki uzman melekle birlikte yavruma kavuştum.
sonrasında Şükran hocamın yetişemediği yerde gelip beni hiç yalnız bırakmadı.Hastanede de kendimi yalnız hissettirmediler.Sema hocamın sakin huzur veren ses tonuyla açıklamaları beni hastane odasında çok rahatlatmıştı.

Merhaba
Ben de İnternetten bularak Lina yı ve Dr.Şükran Çakmak'ı seçen şanslı insanlardan biriyim.
Sema Hocamı da merkeze gidip gelirken tanıdım.Her zaman güler yüzlü olması hastası olmadığım halde yanımdan gelip geçerken halimi hatırımı sorması çok hoşuma gitmiştir.
En güzeli doğumumda Şükran hocamla birlikte bulunmasıydı.Başka hastanelerde başka hastalar kendi doktorlarının doğumlarında yanlarında bulunup bulunmayacağı endisesini taşırken ben iki uzman melekle birlikte yavruma kavuştum.
sonrasında Şükran hocamın yetişemediği yerde gelip beni hiç yalnız bırakmadı.Hastanede de kendimi yalnız hissettirmediler.Sema hocamın sakin huzur veren ses tonuyla açıklamaları beni hastane odasında çok rahatlatmıştı.

benzer övgüleri dinleye dinleye daha Sema hanımı görmeden sevmiştim.. benim için en önemli şey ilgi ve alaka.. asla es geçmiyor hiçbir sorumu.. her soruma sabırla cevap veriyor.. ve dediğiniz gibi ses tonu ile resmen terapi yapıyor bana.. çok şeyi kafaya takan bir yapım var ama onun yanından ayrılırken aklıma takılan hiçbirşey olmuyor.. ve bir çok doktor gezmiş bir hasta olarak genelde muayeneler 5-7 dakika civarı sürer ama Sema hanım öyle değil.. hiç 15 dakikadan önce içeriden çıkmadım şimdiye kadar.. hatta eşim içerde ne yapıyorsunuz diye hep takılıyor bana.. dışarılara kadar çıkan kahkahalarımız da cabası oluyor.. çok değişik bir bağ ile bağlandım doktoruma.. inşallah çalışmalarımızın sonucu da güzel olur ve ben bebeğime kavuşur, Sema hanım ile doğum yapma keyfini ve ayrıcalığını yaşarım..

Ben de yaklaşık 15 ay önce Sema hanım ile doğum yaptım. HRS Hastanesinde yaptım doğumumu...Ve Hamileliğimin 4. ayında ağlayarak muayenehanesine gittiğim ve gülerek yanından ayrıldığım şirin insan...O'na ne kadar dua etsem azdır.Çünkü hamileliğim boyunca inanılmaz rahattım beni her konuda aydınlattı.Ben onu genel anestezi ile sezeryana ikna etmeye çalışırken bir bakmışım normal doğum ile bebeğimi kucağıma almışım.Bebek isteyen herkese Allah yardımcı olsun ama bu zevkli ve yorucu maratonda yanınızda Sema Hanım gibi bir yardımcınız olduğu için çok şanslısınız...Her şeyiyle harika bir insan ve mükemmel bir hekim...:9:

ben 2007 yılında tanıştım sema hanımla bolu kadın doğum hastanesinde...devlet hastanesi olduğu halde herkesle tek tek ılgilenen nadıde doktorlardan biriydi...

ben 2007 yılında tanıştım sema hanımla bolu kadın doğum hastanesinde...devlet hastanesi olduğu halde herkesle tek tek ılgilenen nadıde doktorlardan biriydi...

yaaa çok tatlı bir bayan..
her hastasına hala aynı ilgi ve özeni gösteriyor..

Merhaba emma79,
Sema hanıma bende normal kontrol için gitmiştim 2 defa, kısmetse çocuk düşünüyoruz ama Sema hanımla o kadar rahat sohbet etmiştim ki şimdide başından itibaren o takip etsin istiyorum. Linayı ararım fakat oradan ayrılmış. Acaba nerde devam ediyor sema hanım.
Bilgi verirsen sevinirim canım.

Merhaba emma79,
Sema hanıma bende normal kontrol için gitmiştim 2 defa, kısmetse çocuk düşünüyoruz ama Sema hanımla o kadar rahat sohbet etmiştim ki şimdide başından itibaren o takip etsin istiyorum. Linayı ararım fakat oradan ayrılmış. Acaba nerde devam ediyor sema hanım.
Bilgi verirsen sevinirim canım.

Benim de hamililelik sürecimi en başından sonuna kadar Sema Hanım takip etmişti ve çok çok memnun kalmıştık. Fakat artık Amerika'da olduğunu öğrendim..

Back
X