ben maalesef o merkezden hiç memnun kalmadım.hangi doktor olduğunu hatırlamıyorum ama hiç sevmedim.doktordan çok tüccar gibi davrandı.8 senelik evl, olup çocuğumuzun olmadığını duyunca kadının gözleri parladı,biz kendisine sormadan merkezlerinde tüp bebek yapıldığını anlatmaya başladı.oysaki ben artık tüp bebek lafını bile duymak istemiyorum.normal yollarla çok zor olduğunu biliyorum ama imkansız mı?bizi bu hususta kadın doğumcu doktorların en iyi anlaması gerekmez mi?şuan sadece eve kapandım kimden ne duysam uygulamaya çalışıyorum.yok soğan kürü keçiboynuzu filan hernekadr onlara muhtaç olduğumu bilsem de doktorlara kızmış ve küsmüş vaziyetteyim. normal yollardan bir mucize beklemeye devam ediyorum şimdilik.ancak yine de kış ortalarında tekrar bir tüp bebek denemesi de var aklımın bir tarafında.yalnız bir sorunum var güvenilir iyi bir merkez.ankara da tonla hastane var ama ben hangisine gideceğimi bilmiyorum.umarım siz merkezinizden ve doktorunuzdan hiç şikayetçi olmazsınız.doktorla kurulacak diyalog bu iş iç,in çok çok önemli bunu tecrübelerimden çok iyi biliyorum.Allah yardımcımız olsun hepimizin en kısa zamanda burada hamilelik haberlerimizi paylaşırız inşallah.
Merhaba
Ben de İnternetten bularak Lina yı ve Dr.Şükran Çakmak'ı seçen şanslı insanlardan biriyim.
Sema Hocamı da merkeze gidip gelirken tanıdım.Her zaman güler yüzlü olması hastası olmadığım halde yanımdan gelip geçerken halimi hatırımı sorması çok hoşuma gitmiştir.
En güzeli doğumumda Şükran hocamla birlikte bulunmasıydı.Başka hastanelerde başka hastalar kendi doktorlarının doğumlarında yanlarında bulunup bulunmayacağı endisesini taşırken ben iki uzman melekle birlikte yavruma kavuştum.
sonrasında Şükran hocamın yetişemediği yerde gelip beni hiç yalnız bırakmadı.Hastanede de kendimi yalnız hissettirmediler.Sema hocamın sakin huzur veren ses tonuyla açıklamaları beni hastane odasında çok rahatlatmıştı.
ben 2007 yılında tanıştım sema hanımla bolu kadın doğum hastanesinde...devlet hastanesi olduğu halde herkesle tek tek ılgilenen nadıde doktorlardan biriydi...
Merhaba emma79,
Sema hanıma bende normal kontrol için gitmiştim 2 defa, kısmetse çocuk düşünüyoruz ama Sema hanımla o kadar rahat sohbet etmiştim ki şimdide başından itibaren o takip etsin istiyorum. Linayı ararım fakat oradan ayrılmış. Acaba nerde devam ediyor sema hanım.
Bilgi verirsen sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?