• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara revizyon burun ameliyatı

ah be nalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Arkadaşlar 2. Revizyon burun ameliyatımı oldum burnum kalın derili ve çok zordu ama bebek gibi oldu 5. Haftam. Soruları olan olursa cevaplayabilirim.

Arkadaşlar 2. Revizyon burun ameliyatımı oldum burnum kalın derili ve çok zordu ama bebek gibi oldu 5. Haftam. Soruları olan olursa cevaplayabilirim.
Öncelikle çok geçmiş olsun ben burun ameliyatı olalı 2 ay oldu fakat bana da revizyon gözüküyor gibi şimdiden doktor araştırmaya başladım sorun olmazsa özelden doktor ismini verebilir misiniz

Öncelikle çok geçmiş olsun ben burun ameliyatı olalı 2 ay oldu fakat bana da revizyon gözüküyor gibi şimdiden doktor araştırmaya başladım sorun olmazsa özelden doktor ismini verebilir misinigeçmiln
Öncelikle çok geçmiş olsun ben burun ameliyatı olalı 2 ay oldu fakat bana da revizyon gözüküyor gibi şimdiden doktor araştırmaya başladım sorun olmazsa özelden doktor ismini verebilir misiniz
sizede geçmiş olsun 2 ay olmuşsa sonuç için çok erken panik yapma bence. Ben olalı 45 gün felan oluyor kalın derili olduğum için bu erken dönemde dahi korktuğum görüntüler başıma gelmedi buna şaşırdım ve mutlu oldum. Özelden yazdım sana umarım revizyona gerek kalmaz Hersey düzelir .

Merhaba, gecmis olsun, bu basligi takip edecegim, ozellikle 3. Ay deneyiminizi merakla bekliyorum. Not: 3. Ameliyatim için arastiriyorum suana dek DR. TURAL Bey istiyorum ama fiyatlar malum, sakincasi yoksa ozelden fiyat bilgisi paylasabilir misiniz?

Birde merak ettigim kalin deri ve ince deri arasindaki en buyuk fark ne revizyon için?

Merhaba, gecmis olsun, bu basligi takip edecegim, ozellikle 3. Ay deneyiminizi merakla bekliyorum. Not: 3. Ameliyatim için arastiriyorum suana dek DR. TURAL Bey istiyorum ama fiyatlar malum, sakincasi yoksa ozelden fiyat bilgisi paylasabilir misiniz?

Birde merak ettigim kalin deri ve ince deri arasindaki en buyuk fark ne revizyon için?

Merhaba ben Arda küçükgüvene oldum revizyonumu çok güvenilir bir doktor benim burnum zordu hoca çok titiz çalıştı muhteşem bi insan zaten tavsiye ederim görüşmenizi benim de henüz 2. Haftam erken ama şuan şiş haline bile okeyim ben 2. Haftam

Ben Arda küçükgüven hocayı tavsiye ediyorum hanımlar yetenekli olduğu kadar güvenilir ilgili bir doktor benim burnum zordu hoca çok emek verdi çok ilgiliydi

Back
X