Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Refakatci alırlar doğum yapacak Olanlara alıyorlar ama hiç bir devlet hastanesinde özel oda yok varsa da bir iki tane oluyor ben doğum yapmadım ama dış gebelikte yattım öyleydi zaten virüsten odalara iki kişi almazlar sanırım ziyaretçi almıyorlar galiba bi de
Refakatci alırlar doğum yapacak Olanlara alıyorlar ama hiç bir devlet hastanesinde özel oda yok varsa da bir iki tane oluyor ben doğum yapmadım ama dış gebelikte yattım öyleydi zaten virüsten odalara iki kişi almazlar sanırım ziyaretçi almıyorlar galiba bi de
Önceden özel olduğunu bilmiyordum acilde ki dr hatası yüzünden artık gitmiyorum zaten Oraya görümcem orda doğum yapmıştı Hilmi Yıldırım onada gitmiştim ama asla oraya ayak basmam
Orda takipliyim en bastan beri perinatolojide gulenay hocaya gidiyodum cok memnundum ama oda ozele gecti yarn hatta zehra vural yilmaz diye bir doktora gitcem docentmis.. ama dogum zamani bazen almiyolarmis diye duydum o yuzden sordm
arkadaşlar konunun üzerinden baya geçmişama ben birşey sormak istiyorum, bu hastanede belli bir haftadan sonra hasta kabul etmeme gibi bir durum varmı?