Ankara sami ulus bestepe de dogum yapanlar

Buglem Ecrin

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
21
6
16
34
Merhabalar ankarada sami ulusun bestepe binasinda dogm yapanlar var mi ozel odalar varmi refakatci aliyolarmi bilginiz varmi

Ben yâptim benim yaptigimda aliyolardi ama simdi ne sekilde bilmiyorum

Merhabalar ankarada sami ulusun bestepe binasinda dogm yapanlar var mi ozel odalar varmi refakatci aliyolarmi bilginiz varmi
Refakatci alırlar doğum yapacak Olanlara alıyorlar ama hiç bir devlet hastanesinde özel oda yok varsa da bir iki tane oluyor ben doğum yapmadım ama dış gebelikte yattım öyleydi zaten virüsten odalara iki kişi almazlar sanırım ziyaretçi almıyorlar galiba bi de

Bu hastane önceden özeldi sonra devlet oldu o yüzden odalar tek kişilik sancı odası da serviste

Bu hastane önceden özeldi sonra devlet oldu o yüzden odalar tek kişilik sancı odası da serviste
Önceden özel olduğunu bilmiyordum acilde ki dr hatası yüzünden artık gitmiyorum zaten Oraya görümcem orda doğum yapmıştı Hilmi Yıldırım onada gitmiştim ama asla oraya ayak basmam

Orda takipliyim en bastan beri perinatolojide gulenay hocaya gidiyodum cok memnundum ama oda ozele gecti yarn hatta zehra vural yilmaz diye bir doktora gitcem docentmis.. ama dogum zamani bazen almiyolarmis diye duydum o yuzden sordm

Yarın bnde ordayım Tuncay hanımda kntrol um var geçen hafta yatışım yapılmıştı kndi isteğimle hastaneden ayrıldım yarın sbh tekrar gideceğim

arkadaşlar konunun üzerinden baya geçmişama ben birşey sormak istiyorum, bu hastanede belli bir haftadan sonra hasta kabul etmeme gibi bir durum varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…