Ankara Sami Ulus ?????

TubiLii

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
47
0
16
35
Ankara
Arkadaşlar kendisi veya bir tanıdığı sami ulusta doğum yapan var mı?
Ben Lokman Hekime gidiyordum memnun kalmadım,bir tanıdık vasıtası ile sami ulusa gittim.
Sizlerin görüşlerini almak istedim ??

Ben Lokman Hekime gidiyordum memnun kalmadım,bir tanıdık vasıtası ile sami ulusa gittim.

hayatımda gördügüm en igrenç hastanelerden birisi
hemşireler cellat gibi
oranın kendi kesimiyle çok alaka dr lar ama senin suratına bile bakmazlar
resmen igrenç
hastanede hakkında şikayette bulundum o derece
kesinlikle tavsiye etmem

Başka doğum yapan yok sanırım sami ulusta :( o kadar mı kötü yahu :) ben de şartlar gereği orda yapıcam gibi görünüyo çünkü........

Başka doğum yapan yok sanırım sami ulusta :( o kadar mı kötü yahu :) ben de şartlar gereği orda yapıcam gibi görünüyo çünkü........

arkadaşlar yapmayın Allah aşkına
bu kadar kötü hastane yok
hemşireler dr igrenç ötesi ya
ilgi yok alaka yok
ama oranın halkıysan baş üstünde taşırlar seni
etlik zübeyde daha iyidir
yada zekai tahir burak
ama şu sami ulusa gitmeyin
hastaneyi şikayet etmeyi kalktım o da olmadı
devlet baba özel hastanelerle ilgilenmekle meşgulmuş:ssz:

arkadaşlar yapmayın Allah aşkına
bu kadar kötü hastane yok
hemşireler dr igrenç ötesi ya
ilgi yok alaka yok
ama oranın halkıysan baş üstünde taşırlar seni
etlik zübeyde daha iyidir
yada zekai tahir burak
ama şu sami ulusa gitmeyin
hastaneyi şikayet etmeyi kalktım o da olmadı
devlet baba özel hastanelerle ilgilenmekle meşgulmuş:ssz:

Anlamadığım oranın halkına gösterilen imtiyaz neden? Başka ilden geldim ben, pek bilmediğimden soruyorum...hastane pek iç açıcı sayılmaz, orası kesin ... Ama doğum biraz da şans gibi sanki ya !!!!!!!! Bi de tanıdık biri çalışıyo kadın doğumda, faydası olur mu bilmem ama...

Anlamadığım oranın halkına gösterilen imtiyaz neden? Başka ilden geldim ben, pek bilmediğimden soruyorum...hastane pek iç açıcı sayılmaz, orası kesin ... Ama doğum biraz da şans gibi sanki ya !!!!!!!! Bi de tanıdık biri çalışıyo kadın doğumda, faydası olur mu bilmem ama...

niye canım biliyomusun oranın halkı
sallamayla çakıyla gezer
ve bellerinden gözükür sallamaları
kimse yaklaşamaz onlara
kadın dogumda tanıdık olsada fark etmez bence
çünkü dr önemli tanıdıgın girmeyecek doguma
genede sen bilirsin

:) sıkıysa ilgilenmesinler yani.... Anladım canım, teşekkürler .......

:) sıkıysa ilgilenmesinler yani.... Anladım canım, teşekkürler .......

Bu yazilanlarin alakasi yok bence yada soykeyen arkadaslara oyle denj geldi ben iki ay ince dusuk yaptim iki gun orada yattim direk ozel oda actilar osman fadil bey saat basi kontrole geldi yanimdan bakici eksik olmadi simdi tekrar hamileyim ve her kontrolumde ayri ayri ilgilenirler. Yarin da kontrolum var ki ustelik kastamonuluyum :) ayrica hemsirelerin sohbetleride cok guzel :))) ben tavsiye ediyorum

Bu yazilanlarin alakasi yok bence yada soykeyen arkadaslara oyle denj geldi ben iki ay ince dusuk yaptim iki gun orada yattim direk ozel oda actilar osman fadil bey saat basi kontrole geldi yanimdan bakici eksik olmadi simdi tekrar hamileyim ve her kontrolumde ayri ayri ilgilenirler. Yarin da kontrolum var ki ustelik kastamonuluyum :) ayrica hemsirelerin sohbetleride cok guzel :))) ben tavsiye ediyorum

Güzel yorumların da olmasına sevindim. Günüm dolmasına rağmen henüz doğum yapamadım. Ve hala Sami Ulus'a devam etmekteyim. Bne de buralı değilim, Osman Bey'i de duydum ama kendini göremedim. Odasına ayrı gittim, polikliniğine ayrı. ama denk gelemedik. Hilmi Bey'e gidiyorum mümkün olduğunca. O da ilgili bir doktor sağolsun. Doğum olana kadar Ankara'dan ayrılmazsam doğum orda olucak artık kaçarı yok. Özel oda olayına gelince, ben de çok istiyorum ama, o zaman inşallah odamız yok falan demezler bakalım. Olumlu cevap için sağol, inşallah benim de doğumum güzel geçer...

sami ulus hastanesinin hangi semtindeki polikliniğine gittiniz

arkadaşım ne yaptın doğumunu yatın mı ?

doğum yaptıktan sonra kulübü bayağı boşlamışım. 3 ay kadar gecikmeli de olsa cevap yazayım bari :) kusura bakma ... Doğum yaptım, 3.5 aylık oldu kızım :) çok zor bi doğum olsa da hastaneden yana bir sıkıntı yaşamadım ben. çok şükür şimdi ikimiz de çok iyiyiz...

Ayrıca mayısta bir bebiş daha geliyor galiba :) şimdiden hayırlı olsun

Evvett nisan sonu mayis basi gibi geliyor benim melegimde insallah :) cincindeki hastanesine gidiyoruz canin dogumuma prof . Osman fadil karagirecek ve sami ulusta olacak ve bundan sonra kadin hastaliklari olsun cocuk hastaliklari olsun o hastaneden sasmam :)

Back
X