Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kendisi veya bir tanıdığı sami ulusta doğum yapan var mı?
Ben Lokman Hekime gidiyordum memnun kalmadım,bir tanıdık vasıtası ile sami ulusa gittim.
Sizlerin görüşlerini almak istedim ??
Başka doğum yapan yok sanırım sami ulustao kadar mı kötü yahu :) ben de şartlar gereği orda yapıcam gibi görünüyo çünkü........
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına
bu kadar kötü hastane yok
hemşireler dr igrenç ötesi ya
ilgi yok alaka yok
ama oranın halkıysan baş üstünde taşırlar seni
etlik zübeyde daha iyidir
yada zekai tahir burak
ama şu sami ulusa gitmeyin
hastaneyi şikayet etmeyi kalktım o da olmadı
devlet baba özel hastanelerle ilgilenmekle meşgulmuş![]()
Anlamadığım oranın halkına gösterilen imtiyaz neden? Başka ilden geldim ben, pek bilmediğimden soruyorum...hastane pek iç açıcı sayılmaz, orası kesin ... Ama doğum biraz da şans gibi sanki ya !!!!!!!! Bi de tanıdık biri çalışıyo kadın doğumda, faydası olur mu bilmem ama...
:) sıkıysa ilgilenmesinler yani.... Anladım canım, teşekkürler .......
Bu yazilanlarin alakasi yok bence yada soykeyen arkadaslara oyle denj geldi ben iki ay ince dusuk yaptim iki gun orada yattim direk ozel oda actilar osman fadil bey saat basi kontrole geldi yanimdan bakici eksik olmadi simdi tekrar hamileyim ve her kontrolumde ayri ayri ilgilenirler. Yarin da kontrolum var ki ustelik kastamonuluyum :) ayrica hemsirelerin sohbetleride cok guzel :))) ben tavsiye ediyorum
Arkadaşlar kendisi veya bir tanıdığı sami ulusta doğum yapan var mı?
Ben Lokman Hekime gidiyordum memnun kalmadım,bir tanıdık vasıtası ile sami ulusa gittim.
Sizlerin görüşlerini almak istedim ??
arkadaşım ne yaptın doğumunu yatın mı ?
sami ulus hastanesinin hangi semtindeki polikliniğine gittiniz