E Esrcnph06 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ocak 2020 95 58 38 30 30 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrcnph06 #1 Merhaba arkadaşlar 2 senedir bebeğim olmuyor aşılama için Ankara Şehir Hastanesine gitmek istiyorum önereceğiniz bir doktor var mı?
Merhaba arkadaşlar 2 senedir bebeğim olmuyor aşılama için Ankara Şehir Hastanesine gitmek istiyorum önereceğiniz bir doktor var mı?
S sadegelin Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2019 53 20 88 32 20 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrcnph06 #2 Esrcnph06 .!.: Merhaba arkadaşlar 2 senedir bebeğim olmuyor aşılama için Ankara Şehir Hastanesine gitmek istiyorum önereceğiniz bir doktor var mı? Genişletmek için tıkla... Necati Hançerlioğlu’nu duymuştum.
Esrcnph06 .!.: Merhaba arkadaşlar 2 senedir bebeğim olmuyor aşılama için Ankara Şehir Hastanesine gitmek istiyorum önereceğiniz bir doktor var mı? Genişletmek için tıkla... Necati Hançerlioğlu’nu duymuştum.
Z Zeynocuk06 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mart 2020 12 -5 86 37 25 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrcnph06 #3 Gülnur özraşit var orada
L laze Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2016 2 0 86 38 28 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrcnph06 #4 Esrcnph06 .!.: Merhaba arkadaşlar 2 senedir bebeğim olmuyor aşılama için Ankara Şehir Hastanesine gitmek istiyorum önereceğiniz bir doktor var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bilkette özlem uzunlara gittim çok iyi bir doktor çok ilgili her ihtimali göz önünde bulunduran ayrıntılaro dikkate alan salamcı. Hastasını çok iyi bilgilendiriyor çok yakın ve sıcak davranıyor. Şuanda 3 aylık bir kızım var çok şükür
Esrcnph06 .!.: Merhaba arkadaşlar 2 senedir bebeğim olmuyor aşılama için Ankara Şehir Hastanesine gitmek istiyorum önereceğiniz bir doktor var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bilkette özlem uzunlara gittim çok iyi bir doktor çok ilgili her ihtimali göz önünde bulunduran ayrıntılaro dikkate alan salamcı. Hastasını çok iyi bilgilendiriyor çok yakın ve sıcak davranıyor. Şuanda 3 aylık bir kızım var çok şükür
C CilliSardunya Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2017 1.032 1.509 133 28 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrcnph06 #5 Hastane şuan kapalı diye biliyorum. Kontrol ettiniz mi?
L laze Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2016 2 0 86 38 28 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrcnph06 #6 Bulutumsuu .!.: Hastane şuan kapalı diye biliyorum. Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şuanki durumunu bilmiyorum haberim yok
Bulutumsuu .!.: Hastane şuan kapalı diye biliyorum. Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şuanki durumunu bilmiyorum haberim yok