ankara selcuk isik revizyon ve sonunda istedigim buruncuk:):)

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.815
248
Ankara
Ucuncu ameliyatimi oldum ilk iki ameliyatim basarisiz gecti ,kalkik bir burun istedim ama olmamisti bir arkadasimin tavsiyesi uzerine ankara gopda selcuk isikla tanistim yaptigi burunlari canli canli gordum ve gonul rahatligi ile kendisine ameliyat oldum iyikide olmusum cok mutluyum ben kalkik bir burun isterken burnumdaki butun kusurlari kesvetti ve duzeltti beni cook dinledi,isteyime saygi duydu ve ameliyat oncesi ameliyat gunu ve sonrasida ilgisini hic eksik etmedi ,sihirli ellerineize saglik hocam beni cook mutlu ettiniz iyiki sizi tanidim ve guvendim elinize emeginize saglik ♥♥♥♥♥yorumlarinizi bekliyorum kizlar:):)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 3.394
  • $image.webp
    $image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 3.415
  • $image.webp
    $image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 3.243
  • $image.webp
    $image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 2.457
  • $image.webp
    $image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 2.729
Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım öncelikle. sıcağı sıcağına atmışsın fotoğrafları. paylaşım için de teşekkürler :) detayları da yazabilir misin ? ameliyatı nerede yaptı ? ne kadara yapıyor ? kbb mi plastik cerrah mı ?
3. ameliyatım olacak benim de gına geldi artık ameliyat olmaktan seninki gibi mutlu bir son istiyorum artık :))

çoooook güzel olmuş canım bu burun sana cok yakıstı:nazar: doktorunun ellerine saglık, senin adına cok sevindim sonunda istediğin oldu:16:

çok geçmiş olsun canım öncelikle. sıcağı sıcağına atmışsın fotoğrafları. paylaşım için de teşekkürler :) detayları da yazabilir misin ? ameliyatı nerede yaptı ? ne kadara yapıyor ? kbb mi plastik cerrah mı ?
3. ameliyatım olacak benim de gına geldi artık ameliyat olmaktan seninki gibi mutlu bir son istiyorum artık :))

Ankara gop'da ecm estetik tip merkezinde yapiyor muayenehanesinde gorusuyor ,ben burun ucu oldugu icin rinoplastige gore tabiki daha uygun ama ucreti birundaki deforme,sorunlarina gore degisiyor,gatanin eski bashekimi plastikcerrah ve ozellikle yuz estetigi konusunda kendini gelistirmis ve prof bir dr yuz nakli sertifikasi var bu bana cok guvenvermisti ve guvenimde bosa cikmadi ,insallah sende sonunda burnusunla mutlu olursun ama dr cok ama cok onemli sende benim gibi tecrube edinmissin birdaha ayni hatayi dusmemek icin drnu cok iyi arastir tatlim:)

çoooook güzel olmuş canım bu burun sana cok yakıstı:nazar: doktorunun ellerine saglık, senin adına cok sevindim sonunda istediğin oldu:16:

Canim benim cok tesekkur ederim selcuk hocamin eline saglik beni 4.ameliyattan kurtardi beklentimin cok fazla otesinde bir burnum oldu , insallah hep boyle kalir bebisim yaa:)

geçmiş olsun çok hoş görünüyor burnun,istediğin olmuş anlaşılan :) tecrübeli olduğun için soruyorum şişlikler ve ödem ne kadar sürede geçer, benim 18 gün oldu çok fazla şişim varda :(

geçmiş olsun çok hoş görünüyor burnun,istediğin olmuş anlaşılan :) tecrübeli olduğun için soruyorum şişlikler ve ödem ne kadar sürede geçer, benim 18 gün oldu çok fazla şişim varda :(

Teskur edrim:):) Yuzndeki sisliklerdsn bahsediyorsan simdiye gecmesi lazimdi ama hassas bir cildin varsa birhaftaya gecer sanirim,ama burundaki odemler 6ay 1seneyi bulur oda senin derini kalinligina bagli canim bu arada gecmis olsun sen kime oldun :)

Teskur edrim:):) Yuzndeki sisliklerdsn bahsediyorsan simdiye gecmesi lazimdi ama hassas bir cildin varsa birhaftaya gecer sanirim,ama burundaki odemler 6ay 1seneyi bulur oda senin derini kalinligina bagli canim bu arada gecmis olsun sen kime oldun :)

yüzümdeki şişliklerin çoğu geçti ama burnum çok şiş,önden bakınca facia resmen :( biliyorum sabır ve zaman işi ama bi an önce geçsin istiyorum tam şeklini merak ediyorum :) ben bahadır baykala oldum ameliyatımı

Ankara gop'da ecm estetik tip merkezinde yapiyor muayenehanesinde gorusuyor ,ben burun ucu oldugu icin rinoplastige gore tabiki daha uygun ama ucreti birundaki deforme,sorunlarina gore degisiyor,gatanin eski bashekimi plastikcerrah ve ozellikle yuz estetigi konusunda kendini gelistirmis ve prof bir dr yuz nakli sertifikasi var bu bana cok guvenvermisti ve guvenimde bosa cikmadi ,insallah sende sonunda burnusunla mutlu olursun ama dr cok ama cok onemli sende benim gibi tecrube edinmissin birdaha ayni hatayi dusmemek icin drnu cok iyi arastir tatlim:)
çok teşekkür ederim canım detaylar için , süper olmuş burnun tatlım çok geçmiş olsun ! darısı başıma ... ileride paylaşırım gelişmeleri ben de :nazar:

Eki Görüntüle 770720 Eki Görüntüle 770717 Eki Görüntüle 770718 Eki Görüntüle 770719 Eki Görüntüle 770716 Ucuncu ameliyatimi oldum ilk iki ameliyatim basarisiz gecti ,kalkik bir burun istedim ama olmamisti bir arkadasimin tavsiyesi uzerine ankara gopda selcuk isikla tanistim yaptigi burunlari canli canli gordum ve gonul rahatligi ile kendisine ameliyat oldum iyikide olmusum cok mutluyum ben kalkik bir burun isterken burnumdaki butun kusurlari kesvetti ve duzeltti beni cook dinledi,isteyime saygi duydu ve ameliyat oncesi ameliyat gunu ve sonrasida ilgisini hic eksik etmedi ,sihirli ellerineize saglik hocam beni cook mutlu ettiniz iyiki sizi tanidim ve guvendim elinize emeginize saglik ♥♥♥♥♥yorumlarinizi bekliyorum kizlar:):)

Canım merhaba çok teşekkür ederim özel msjın için, yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum, burnun gerçekten harika görünüyor maşallah diyeyim çok çok sevindim senin için, gerçekten aynı durumları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum yaşadığın mutluluğu da tahmin edebiliyorum, umarım ben de 3. ameliyatta istediğim sonuca ulaşabilirim. Aslında ilk ameliyatımdan sonra yani 4 sene önce devlet hastanesinde kbb uzmanına olmuştum, şekil olarak yandan bakılınca tam da seninkine benziyordu, yani ben çok memnun kalmıştım o zaman için, ancak burnumun sola yatıklığı giderilmemiş önden simetrik durmuyordu ve nefesimi engelliyordu, bunun için 2. ameliyat olmak istedim, bu sefer plastik cerrahiye gittim ki daha sanatsal yaklaşırlar diye ama sonuç hüsran oldu hiç ummadığım şeyler geldi başıma, kulağımdan gereksiz yere kıkırdak alıp burnumu büyüttüler ve kavisini ve kalkıklığını bozdular. Şu an daha beter bir halde ve kemik eğriliğini gidermek adına hiçbir şey yapmamışlar, şoklardayım inan ki, 2 ay geçti daha sakinim belki ama düşündükçe canım sıkılıyor, kendimi hiç bilmediğim bir asistan doktora nasıl emanet ettim diye suçluyorum. Özelde 4 profesör hocayla görüştüm, hepsi de hem fikir burnuma yapılanlar konusunda oldukça şaşkınlar, bir plastik cerrahın bunu yapabilmiş olmasına inanamıyorlar. Bahsettiğim gibi Cemal Hocayla görüştüm bana güven verdi aslında, bir de beklemene gerek yok kemiğine dokunulmadığı için istediğin zaman yapabiliriz dedi, her ne kadar sevinsem de yine de araştırma gereği duydum, acele etmeyeceğim. Selçuk Işık hocayı başka bir hastası daha tavsiye etti, ben de randevu almayı düşünüyordum, senin fotoğrafını görünce de görüşme isteğim daha da arttı, ankarada olduğum için ya serdar öztürk ya da selçuk hoca oalbilir diye düşünüyorum şu an. Serdar hoca da sağolsun çok ilgilendi ve direk bakınca benim dert ettiğim hataları söyledi aşırı bir güven verdi, hastalarının fotoğraflarını da görünce % 75 bu hoca olcak demiştim, ama araştırmaya devam, Selçuk hocayla mutlaka görüşeceğim, Şekil konusunda hem senin istediğin gibi yapmış, bazı doktorlar bana bırak vs diyorlar, bu sefer riske atamam, mutlaka beklentilerimi söylemem gerekir diye düşünüyorum.

burnuna bayıldım, ben de iki kez ameliyat oldum ama istediğim gibi olmadı, doktor arayışı içerisindeyim, yeni bir ameliyat düşünüyorum ama 6 aydın da dolmasını bekliyorum, burnunun yüzünün ön profilden nasıl göründüğünü merak ediyorum. belki önden görebileceğim bir fotoğraf yüklemişsindir diye sayfana bakıp duruyorum:) benim görüştüğüm tüm doktorlar revizyon için baya yüklü bir fiyat söylediler, selçuk beyin revizyon fiyatını öğrenebilir miyim acaba. mesaj gönderemiyorum buradan yazıyorum

güzel olmuş burnusn güle güle kullan yenilerine yüklermisn resimlerinin merak ettim selçuk hoca li marifetliymiş bende düşünüyorum ama ank. dışındayım gelsem hastanede kalmak ne kadar bilen var mıı acaba????

Ucuncu ameliyatimi oldum ilk iki ameliyatim basarisiz gecti ,kalkik bir burun istedim ama olmamisti bir arkadasimin tavsiyesi uzerine ankara gopda selcuk isikla tanistim yaptigi burunlari canli canli gordum ve gonul rahatligi ile kendisine ameliyat oldum iyikide olmusum cok mutluyum ben kalkik bir burun isterken burnumdaki butun kusurlari kesvetti ve duzeltti beni cook dinledi,isteyime saygi duydu ve ameliyat oncesi ameliyat gunu ve sonrasida ilgisini hic eksik etmedi ,sihirli ellerineize saglik hocam beni cook mutlu ettiniz iyiki sizi tanidim ve guvendim elinize emeginize saglik ♥♥♥♥♥yorumlarinizi bekliyorum kizlar:):)

canım en sonuncu fotoda burnun kaç günlüktü

cok güzelmıs burnun tatlım selcuk beyde basarılı bi doktor sanırım

çok güzel olmus

Son düzenleme:
Back
X