Ankara Septorinoplasti ameliyatım

kanada

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2007
4.117
6.398
683
Herkese merhaba, aylardan beri yaptığım araştırmalar sonucu Dün ameliyat oldum. İri burun ucu için oldum derken içerde çok eğrilik varmış, daha iyi nefes alırım inşallah. Merak eden olursa hoca, son derece kibar ve ilgili bir doktor. Şişliğim ve morluğum yok, silikon tamponlarla nefes bile alıyorum. Şu an bile derli toplu duruyor. İnşallah sonuçtan mmnun kalırım.

Çok ilginç, diğer konuların hepsinde dr ismi verilmişken benim konu başlığımdan neden silinmiş öğrenebilirmiyim? 11 yıllık üyeniz olarak kınıyorum, lütfen düzeltin

Yaklaşık 3 yıldır alanında başarılı bir doktor arıyordum. Mesut Hocamla görüştüğümde ilgisi,sorularımı ayrıntılı şekilde yanıtlaması en önemlisi de referans olarak önceden yaptığı burunları görmem tereddüt etmeden ameliyat randevusu almamda etkili oldu ve 6 ay önce ameliyat oldum. Estetik ve deviasyon düşünenlere tavsiye edebileceğim alanında çok başarılı, yetenekli, ilgili, samimi bir insan. Ameliyatımda neredeyse hiç şişlik ve morluk olmadan ağrısız acısız atlattım. Muayenehanesine bir uğramanızı öneririm. Büyük ihtimal ameliyat randevusu alıp çıkacaksınız. :)) Şimdiden geçmiş olsun.

ben de 30 ocak 2019 da Mesut Beye ameliyat oldum.Hafta içi hafta sonu gece gündüz ne sorum olsa cevapsız bırakmadı.hem ilgili hem bilgili kibar...burun ameliyatı olacak bir kişi daha ne isteyebilir ki?Burnumu tam istediğim şekilde yaptı.nefes problemimi çözdü.ameliyattan sonra çok konforlu ve ağrısız sızısız bir dönem yaşadım.Daha çok yeni olmasına rağmen yeni burnumla çooooookkkk mutluyum.Tavsiye edebileceğim ve gönül rahatlığıyla ellerine burnunuzu teslim edebileceğiniz bir uzman.

Back
X