Ankara Sincan Lokman Hekim Hastanesi !!!!

Ssahra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
38
0
36
Ankara
kızlar Sincan lokman hekim hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz.bide burada doğum yapan var mı? lütfen yardım edin!!!

kızlar Sincan lokman hekim hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz.bide burada doğum yapan var mı? lütfen yardım edin!!!

ben sincan lokman hekimde doğum yaptım. dr'um çok iyiydi. ama başka şehre gitti. hemşirelerden pek memnun kalmamıştım.
bende geçen hafta sonu arzu setenay hanıma gittim ama bişey anlamadım. biraz aceleye geldii. 2 hafta sonra tekrar geldi. gidince yazarım tekrar.

canım bende arzu setenay hanıma gidiyorum.tam emin değilim devam edip etmemekte.aslında iyi bi doktora benziyo ama sanki biraz aceleci. o hastanede onu önerdiler bana.biraz kararsızım.bide doğuma eşinde girebiliyormu o hastanede? doğumuna falan kendi doktorun giriyor dimi? hiç bişi bilmiorum üf ya kafam çok karışık

canım bende hep lokman hekimi düşünüyordum hatta günnür hanıma gidiyordum. ama sonradan vazgectim çünkü hemen sezeryan diyorlar ben inşallah olursa normal istiyorum. allahın izniyle etlik zübeyde hanımda doğum yapmak istiyorum. doğum evi olduğu için bana çok güven veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…