tuuuuuuba Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2012 129 0 26 Ankara 3 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuuuuuuba #1 yada kontrollerine giden? hangi doktordan memnunsunuz?
Tutuna Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2014 715 522 123 4 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tuuuuuuba #2 Arkadaşlar sincan lokman hekimde doğum yapan yok mu? Ben de ikinci doğumum için düşündüğüm alternatiflerden biri. Büyük ihtimalle orayı tercih edeceğim ama yakınlarda giden arkadaşlar fikir verirse daha iyi olur.
Arkadaşlar sincan lokman hekimde doğum yapan yok mu? Ben de ikinci doğumum için düşündüğüm alternatiflerden biri. Büyük ihtimalle orayı tercih edeceğim ama yakınlarda giden arkadaşlar fikir verirse daha iyi olur.