Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende 15+3 teyim.lokman hekimde setenay arzu yılmaz a gidiyorum.sen hangisine gidiyorsun.doktorundan memnun musun?ayrıca sen normal istiyorsan bi sorunda çıkmadıkça hastanenin yapacağı bişi yok.bende normal istiyorum.inş hrşey normal olur.sağlıklı bişşekilde bebşlerimizi kucağımıza alırız.sende bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim![]()
canım ben tam emin değğilim doktorumdan.herhalde değiştiricem.ama o hastanede doğum yapmak istiyorm.başka hangi doktora gitsem diye düşünüyorum.aylin totam ı da önerdiler.senin doktorun günnur hanımıda önerdiler.bide sana doktorun tel numarasını falan verdimi.aciil bi durumda arayabilirsin dedi mi.yada sen istedin mi.
bide bende geçen hafta çok rahatsızlandım ama bebekten dolayı değil.migren rahatsızlığım var.ogün çok şiddetli başağrım ve kusmam oldu.bi gece hastanede kaldım.odalar benimde hoşuma gitti.
doktorun sana doğumla ilgili bilgiler verdimi.kendi mi giricek doğuma? benimkisi hiç böle şeylerde bahsetmio.tel numarasını falanda vermedi.kiloma dahi 1 kez baktı.ne bileyim ben mi fazla bişi istiyorum yoksa doktorum anormal mi? yardımcı olusan çok sevinirim.
canım çok teşekkür ederim.benimde 2 gün sonra salı günü kontrolüm var.arzu hanıma bu son gidişim olcak büyük bi ihtimalle. bir dahakine aylin hanıma istiyorum.bu hafta bana 3 lü tarama testi yapalım demişti.sence yaptırayım mı.2 liyi yaptırdım bişi çıkmadı.bunu yaptırmayı düşünmüyorum ama kararsızım.sen yaptırmışmıydın?
bende sincan lokman hekimde sibel kayaya gidiyorum yalnızca bir kez gittim.daha önce giden veya doğum yaptıran varmı?