ankara sincan lokman hekimde doğum yapanlar

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
merhaba ben 32.haftamdayım lokman hekimde doğumu düşünüyorum. ama normal doğum istiyorum.. duyduğum kadarıyla özeller hep sezeryana alıyorlarmış doğru mu?

lokman hekimde doğum yapanlar yaşadıklarınızı paylaşırmısınız lütfen...

canım bende 15+3 teyim.lokman hekimde setenay arzu yılmaz a gidiyorum.sen hangisine gidiyorsun.doktorundan memnun musun?ayrıca sen normal istiyorsan bi sorunda çıkmadıkça hastanenin yapacağı bişi yok.bende normal istiyorum.inş hrşey normal olur.sağlıklı bişşekilde bebşlerimizi kucağımıza alırız.sende bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim

sagol canım inş sende sağlıkla bebeğini kucağinalırsın. ben ilk önce dr seda ya gidiyordum. sonra batıkentteki devlet hastanesine gittim. doğumuda etlik zübeyde hanımda düşünüyordum ama bi arkadasım orda doğum yaptı memnun degil.bende lokman hekimi düşündüm. 3hafta önce bi kanamam oldu lokman hekime gittik dr günnür vardı.kadıncağız çok ilgilendi yarımsaat falan muayene etti... ayrıca dr günnür hanımın internetten referanslarına baktım hepsinden tecrübeli gibiydi... ama dr arzu hanımı çok meteden var...

canım ayrıca ben gittiğim devlet hastanesindeki doktoruma danıştım etlik mi lokman hekimmi diye.. illa normal olsun diyosan devlet hastanesi dedi...özeller genelde hemen sezeryana alırlar hem uğraşmamak için hem daha pahalı diye dedi onun için endişeliyim sezeryana alırlar diye..

sahracım kanamam olduğunda doğumhaneye girdim orda muayene etti doktor 1 gece kaldım süper ilgileniyorlar odada banyo wc heryer tertemiz. annem eşim hep yanımdaydı.. 1 gece kaldım hep sezeryan vardı.. tek korkum hemen sezeryana almak isterlerse diye korkuyorum..

canım sen memnunmusun arzu hanımdan

ankara da lokman hekimde doğum yapan kimse yok mu ??????

tecrübelerinizden faydalansan

canım ben tam emin değğilim doktorumdan.herhalde değiştiricem.ama o hastanede doğum yapmak istiyorm.başka hangi doktora gitsem diye düşünüyorum.aylin totam ı da önerdiler.senin doktorun günnur hanımıda önerdiler.bide sana doktorun tel numarasını falan verdimi.aciil bi durumda arayabilirsin dedi mi.yada sen istedin mi.
bide bende geçen hafta çok rahatsızlandım ama bebekten dolayı değil.migren rahatsızlığım var.ogün çok şiddetli başağrım ve kusmam oldu.bi gece hastanede kaldım.odalar benimde hoşuma gitti.
doktorun sana doğumla ilgili bilgiler verdimi.kendi mi giricek doğuma? benimkisi hiç böle şeylerde bahsetmio.tel numarasını falanda vermedi.kiloma dahi 1 kez baktı.ne bileyim ben mi fazla bişi istiyorum yoksa doktorum anormal mi? yardımcı olusan çok sevinirim.

canım ben sadece kanamam olduğunda gitmiştim günnur hanım vardı bitek.. benimde doktorlar hakkında pek bilgim yok. ama dün batıkentteki hastaneye gittim orda bi bayanla 3 ay olmuş doğum yapalı çok memnun kaldım dedi doktoru aylin hanımmış kesinlikle tavsiye ederim dedi. ben 15 - 20 güne lokman hekime kontrole gitcem aylin hanımla görüşmek istiyorum.. gelince düşüncelerimi yazarım canım

yok canım haklısın tabiki içinin rahat etmesi lazım.. bende senin gibi düşünürüm.. değiştir canım öbür doktorlarlada görüş bence hangisi aklına yatarsa ona devam edersin... yanlız doğuma doktorunun gelmesine 300 diyorlar.. normal 450 sezeryan 750 tl diyorlar.

canım çok teşekkür ederim.benimde 2 gün sonra salı günü kontrolüm var.arzu hanıma bu son gidişim olcak büyük bi ihtimalle. bir dahakine aylin hanıma istiyorum.bu hafta bana 3 lü tarama testi yapalım demişti.sence yaptırayım mı.2 liyi yaptırdım bişi çıkmadı.bunu yaptırmayı düşünmüyorum ama kararsızım.sen yaptırmışmıydın?

canım doktorum bana 2li de 3 lüde aynı sey 1tanesini yaptır demişti ben sadece 3lüyü yaptırmıştım... eğer 2li de bişey çıkmadıysa yaptırmana gerek yok bence..

bende sincan lokman hekimde sibel kayaya gidiyorum yalnızca bir kez gittim.daha önce giden veya doğum yaptıran varmı?

bende sincan lokman hekimde sibel kayaya gidiyorum yalnızca bir kez gittim.daha önce giden veya doğum yaptıran varmı?

canım ben geçen acile gitmek zorunda kaldım.sibel hanım vardı.iyi bir doktora benziodu.en azından duyarlı biriydi.bende setenay hanıma gidiyodum ama değiştirdim.aylin hanıma aldım bu seferki randevumu.bakalım inş iyi biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…