Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr buğra coşkun tek kelime ile harika bir doktormerhaba bayanlar. ankara sincan nafiz korez kadin dogum hastanesinde tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor var mi acaba. bide gorus,oneri,ve sikayetleriniz nelerdir acabaa.
cok tesekkur ederim arkadasimm. peki dogum olayi nasil acaba. cok kotu seyler soyleniyorda. daha cok yeni hsmileyim ama simdiden dogum konusu korkutuyor valla.Dr buğra coşkun tek kelime ile harika bir doktor
Ben de 25 haftalık gebeyim bu konuda yardımcı olamayacağım ama herkesin ağrı eşiği farklıdır rahat ol kimseyi dnleme derimcok tesekkur ederim arkadasimm. peki dogum olayi nasil acaba. cok kotu seyler soyleniyorda. daha cok yeni hsmileyim ama simdiden dogum konusu korkutuyor valla.
benim 1 kizim car normal dogum yaptim. benim merak ettigim hastanede kadinlar yari ciplak dogum icin bekliyorlarmis. herkes birbirini goruyormuss.. iyi davranmiyorlarmis. sen nafiz korezde mi dogum yapacaksin acaba..Ben de 25 haftalık gebeyim bu konuda yardımcı olamayacağım ama herkesin ağrı eşiği farklıdır rahat ol kimseyi dnleme derim
merhaba bayanlar. ankara sincan nafiz korez kadin dogum hastanesinde tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor var mi acaba. bide gorus,oneri,ve sikayetleriniz nelerdir acabaa.
benim 1 kizim car normal dogum yaptim. benim merak ettigim hastanede kadinlar yari ciplak dogum icin bekliyorlarmis. herkes birbirini goruyormuss.. iyi davranmiyorlarmis. sen nafiz korezde mi dogum yapacaksin acaba..
coook sagoll canimm. verdigin bilgilerin icinn. ins. allhim sizede nasip etsin. isteyen herkese versin rabbimm.nafiz körez kadın doğum hastanesi değil normal bir devlet hastanesi yani yalnızca kadın doğum hizmeti vermiyor dolayısıyla herhangi bir özelliği yok ve devlet hastanelerinden özel ilgi alaka beklemek yanlış olur çünkü yoğun çalışıyorlar ve fiziki imkanlar sınırlı. belki size anlatılan korkunç şeyler abartılmıştır ama buna benzer şeylerin yaşandığı devlet hastaneleri de duymuyor değiliz. özele gitme imkanınız yoksa beklentinizi düşük tutarsanız daha az hayal kırıklığına uğrarsınız diye düşünüyorum. 10 gün önce kuzenim 4 ay önce de başka bir kuzenimin eşi orada doğum yaptı. bir şikayetleri olmadı. Allah bizlere de nasip etsin de hastane soruşturalım inşallah, ne mutlu size. sağlıklı bir gebelik dilerim.
ozel hastane hangisine gidiyorsunuz acabaa. ve normal dogum fiyati nedir bilginiz var mi..Su an ben özelde devam ediyorum ama aksi bir durum olmadığı sürece özelde olck inşallah
Muayenehanesi var doktorumun aylık 150 tl sadece 1 kere veriyorsunuz baska vermıyorsunuz doğum ücretini henuz konusmadık canımozel hastane hangisine gidiyorsunuz acabaa. ve normal dogum fiyati nedir bilginiz var mi..
her ay mi 150 tl.Muayenehanesi var doktorumun aylık 150 tl sadece 1 kere veriyorsunuz baska vermıyorsunuz doğum ücretini henuz konusmadık canım
Evet canım her ayher ay mi 150 tl.
asarr benii birazciiik bu fiyatt. bigilerin icin tesekkr ederinm canmm.Evet canım her ay