ankara sincan nafiz korez kadin dogum hastanesi

jeway

derinimmm.
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
514
349
73
35
merhaba bayanlar. ankara sincan nafiz korez kadin dogum hastanesinde tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor var mi acaba. bide gorus,oneri,ve sikayetleriniz nelerdir acabaa.

Dr buğra coşkun tek kelime ile harika bir doktor
cok tesekkur ederim arkadasimm. peki dogum olayi nasil acaba. cok kotu seyler soyleniyorda. daha cok yeni hsmileyim ama simdiden dogum konusu korkutuyor valla.

cok tesekkur ederim arkadasimm. peki dogum olayi nasil acaba. cok kotu seyler soyleniyorda. daha cok yeni hsmileyim ama simdiden dogum konusu korkutuyor valla.
Ben de 25 haftalık gebeyim bu konuda yardımcı olamayacağım ama herkesin ağrı eşiği farklıdır rahat ol kimseyi dnleme derim

Ben de 25 haftalık gebeyim bu konuda yardımcı olamayacağım ama herkesin ağrı eşiği farklıdır rahat ol kimseyi dnleme derim
benim 1 kizim car normal dogum yaptim. benim merak ettigim hastanede kadinlar yari ciplak dogum icin bekliyorlarmis. herkes birbirini goruyormuss.. iyi davranmiyorlarmis. sen nafiz korezde mi dogum yapacaksin acaba..

merhaba bayanlar. ankara sincan nafiz korez kadin dogum hastanesinde tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor var mi acaba. bide gorus,oneri,ve sikayetleriniz nelerdir acabaa.

nafiz körez kadın doğum hastanesi değil normal bir devlet hastanesi yani yalnızca kadın doğum hizmeti vermiyor dolayısıyla herhangi bir özelliği yok ve devlet hastanelerinden özel ilgi alaka beklemek yanlış olur çünkü yoğun çalışıyorlar ve fiziki imkanlar sınırlı. belki size anlatılan korkunç şeyler abartılmıştır ama buna benzer şeylerin yaşandığı devlet hastaneleri de duymuyor değiliz. özele gitme imkanınız yoksa beklentinizi düşük tutarsanız daha az hayal kırıklığına uğrarsınız diye düşünüyorum. 10 gün önce kuzenim 4 ay önce de başka bir kuzenimin eşi orada doğum yaptı. bir şikayetleri olmadı. Allah bizlere de nasip etsin de hastane soruşturalım inşallah, ne mutlu size. sağlıklı bir gebelik dilerim.

1. benim 1 kizim car normal dogum yaptim. benim merak ettigim hastanede kadinlar yari ciplak dogum icin bekliyorlarmis. herkes birbirini goruyormuss.. iyi davranmiyorlarmis. sen nafiz korezde mi dogum yapacaksin acaba..
Su an ben özelde devam ediyorum ama aksi bir durum olmadığı sürece özelde olck inşallah

coook sagoll canimm. verdigin bilgilerin icinn. ins. allhim sizede nasip etsin. isteyen herkese versin rabbimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…