Aşılama ankara tıp fakültesinde aşılama yaptıranlar bir bakar mısınız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

karabiber89

❤❤çekirdek ailem❤❤
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
807
134
333
Arkadaşlar merhaba bana eşimin doktoru asilama icin ankara tip fakultesinde batuhan ozmen i önerdi.gidenler ya da adını duyanlar bana yardimci olur musunuz? Nasıl bir doktor ilgili mi ? Ilk defa asilama yaptircam cok heyecanliyim. Bu başlıkta birkaç yazı var ama devam etmemis bilgilenemedim yani simdiden tesekkurler

Canım maşallah aşılaman tutmuş sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Eşinin doktoru Kaan Hoca mıydı. Benim eşimin de doktoru Kaan Hocaydı. Ben bu Cuma için Batuhan beye randevu aldım ama hiç bilgi bulamadım hakkında kimse cevap vermemiş. Sen hala ona gidiyorsan bana bilgi verebilir misin?

Canim tesekkur ederim ☺ evet esimin doktoru Kaan hocaydi fakat ben batuhan hocayla tanismadim cunku asilamaya gitcegimiz ay adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim ☺ evraklarimizi falan vermistik adet olunca gel dediler ama sukur gerek kalmadi ☺ sende hamilesin sanirim Allah cumlemizin yavrularini saglikla kucaklamayi nasip etsin hayirli olsun ☺ yardimci olamadim kusuruma bakma emi :)

Amin canım ya inşallah. Ne güzel çok sevindim benim de aynı oldu biliyor musun yani aşılama yaptırmaya karar vermiştim ocak için bu ay hamile olduğumu öğrendim. Kaan Hoca önerdiğine göre işinde iyidir diye düşünüyorum Batuhan Bey de bakalım hayırlısı.

Bizde ayni sekilde dusunup Batuhan hocaya gitmeye karar vermistik ☺ ama dedigim gibi tanismadik insallah iyidir :) hayirli olsun bebegin Rabbim tamamina erdirsin

Bizde ayni sekilde dusunup Batuhan hocaya gitmeye karar vermistik ☺ ama dedigim gibi tanismadik insallah iyidir :) hayirli olsun bebegin Rabbim tamamina erdirsin

Selam kizlar bizde asilama dusunuyoruz..Esim de Kaan hocanin hastasi..batuhan hocadan randevuyu nasil aldiniz hastaneden mi? Ben de 2 gun sonra regl olucam sanirim sonraki aya kalir asilama degil mi?

Selam kizlar bizde asilama dusunuyoruz..Esim de Kaan hocanin hastasi..batuhan hocadan randevuyu nasil aldiniz hastaneden mi? Ben de 2 gun sonra regl olucam sanirim sonraki aya kalir asilama degil mi?
Canim bana kaan hoca hastanenin numarasini vermisti ordan alcaktim.sonra biz bi is icin ankaraya gittik( adetimi bekledigim tarihte 2 gun gecikmistim hatta) gitmisken hastaneye ugrayalim goruselim dedik,dr izindeymis hemsirelere evraklarimizi teslim etmistik adet olunca 2.gun gel dediler.sen adet olunca git bidahaki aya kalmaz insallah.

Sağol canim inşallah ..evrak olarak ne goturdunuz? Birde bizde is yerinden izin alma sorunu var o yyüzden özel de ddeneyebilirsiniz bbakalım. .

Sağol canim inşallah ..evrak olarak ne goturdunuz? Birde bizde is yerinden izin alma sorunu var o yyüzden özel de ddeneyebilirsiniz bbakalım. .
Rica ederim canim ☺ evlilik cuzdani ve nufus cuzdani fotokopileri,esimin sigorta bilgilerini iceren evrak,fotograf,rahim filmi cd si ve yaptirdiginiz butun tahliller.hatirladiklarim bunlar ordan daha detayli bilgi verirler canim ☺

Rica ederim canim ☺ evlilik cuzdani ve nufus cuzdani fotokopileri,esimin sigorta bilgilerini iceren evrak,fotograf,rahim filmi cd si ve yaptirdiginiz butun tahliller.hatirladiklarim bunlar ordan daha detayli bilgi verirler canim ☺

Çok sagol tekrardan..Adet günüm 1 gün geçti arada yumurtaligim a kramp giriyor ama başka birşey yok inşallah asilama ya gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…