• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara tüp bebek

beyzaaercn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2025
4
0
1
25
17 yaşımda adetim ilaç kullanarak oldu. 25 yaşındayım 6 aylık evliyim rutin kontrollerde fsh: 44.14 amh: 0.010 tüp bebek sürecine Ankara da nerde girebilirim ya da bitkisel ürünler denesem mi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

17 yaşımda adetim ilaç kullanarak oldu. 25 yaşındayım 6 aylık evliyim rutin kontrollerde fsh: 44.14 amh: 0.010 tüp bebek sürecine Ankara da nerde girebilirim ya da bitkisel ürünler denesem mi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Canım FSH değerin çok yüksek AMH çok düşük sana tavsiyem bitkisel ürünle falan zaman kaybetme kaldı ki bitkisel ürünlerin hormonlar üzerinde olumsuz etkisi de olabiliyor.

Ben Özel Ankara Tüp Bebek Merkezi Kubilay hocada yaptım şükür ilk denememde pozitif sonuç aldım. Sizde sayfalarına bakın isterseniz güvenle tercih edebilirsiniz.

Bence direk bir doktorla görüşün FSH çok yüksek amh çok düşük. Bitkisel ürünler nasıl etki eder bilemiyorum. Doktor tüp bebek önerecektir.Amh düşüklüğünde iyi olan hocaları araştırmanızı öneririm

Back
X