ankara tup bebek

nothingcompares

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
242
1
16
Ankara
Gunlerdir burdaki tum forumlari okudum.
Doktor secimi konusunda cok tereddutte kaldim.
Ilk kez gidecegim icin biraz korkuyorum.
Hakan satirogluna gidicem.burdan memnuniyet ya da sikayetlerimi anlaticam..
Gazam mubarek olsun:)

1.5 yildir korunmuyorum.her ay sanki bebisim varmis karnimda gibi bi duygu oluyor.iki gun mensim gecikmeye gorsun hemen gebelik testi yapiyorum..o kadar cok tek cizgi gordum ki..her seferinde sanki beni hatirlayacakmis gibi bi duyguyla gebelik testini baska eczaneden aliyorum..
Hep cocuklarindan bahseden arkadaslarim..her ay var mi sende bisey...aaaaaa yine mi yok diyenler...uzucu..yipratici..

ben de 1,5 senedir anne olamıyorum ne yazık ki :14::14: yapılan testler gösteriyor ki ortada bir sebep de yok... böyle olunca inasan neye karşı mücadele ettiğini de bilmiyor. 1 kere aşılama denedik ama o da tutmadı. Şİmdi daha iyi bir yere gitmek istiyorum.

Hakan Şatıroğluna 1 defa muayene için gitmiştim, iyi, babacan bilgili bir doktor. Ama sanırım ben tedavi için başkent üniversitesi hastanesini deneyeceğim. hem tam teşekküllü hastane olduğu için hem de sgk anlaşması olduğu için.

Sizin deneyimlerinizi takip edeceğim buradan. Bu forumda hş ya da başkentle ilgili yeni ve güvenilir bilgi çok fazla yok ne yazık ki..
İnşallah tedavi süreciniz sağlıklı bir bebekle sonuçlanır :16::16:

Baskentin doktoru cok iyi.benimki biraz kader oldu sanirim.baskenti tam 22 kez aradim randevu icin ama acan olmadi.dedim ki vardir bi hayir:)
Baskent biraz yogun oluyomus.onun disinda bi sikayet okumadim..insallah sizin de mutlu haberlerinizi alirim:)

Herkese selam..
Belirttigim tarihte aksakliklar oldu gidemedim. Ancak bu hafta gidebildim.
Hic umdugum gibi degildi.
Daha ilgili bir ortam bekliodum ama beni yaniltti.
Daha isin basinda bile gozleri $$$$ isaretleriyle burunmus bi avuc insan.
Doktora diil ticarethaneye adim attigini hissediosun
Doktor degistirmeye karar verdim :((

Bana tek faydasi bi sorunumuz olmadiigini biraz masrafli bi sekilde ogrenmis olduk.Para odemek diil de sorun o paranin istenme uslubu bence.
Daha profesyonel bi yer onerisi olan olursa bekliorum... :'(

Back
X