Tüp Bebek Merkezleri Ankara Üniversitesi'nde tüp bebek deneyen var mı?

mlkpinar

gel kavuşalım artık....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
250
4
96
a.s.Arkadaşlar merhaba,biz eşimin sperm sayısının az olması nedeniyle iki yıldır çocuk sahibi olamıyoruz .Ank Üniversitesinde Kaan hocaya gittik.bazı ilaçlar denedik ama yanıt alamayınca tüp bebeğe geçelim dedi.Kaan hocaya çok güvendiğim için o hastaneye gitmeyi düşünüyorum.Ank Üniversitesinde tedavi gören veya tüp bebek deneyenler lütfen bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Sevgiler...

Bizde 5 defa Ank. Üni. micro yaptık.2 si tuttu. Düşükle sonuçlandı

teşekkürler selcen.çok gemiş olsun.malesef kötü bi sonuç almışsın ama memnun muydun yine de hastaneden?bi de özel olarak bi kadın doğum uzmanına mı yaptırdın yumurta toplama ve transfer işlemlerini?

Canım benimkini ilk ikisini Prof. Dr. Cihat Ünlü yaptı. Ama sonuç alamadık. Son üçünü Doç. Dr. Cem Atabekoğlu yaptı. ilk ikisi tuttu. Düştü. Sonuncusu tutmadı. Ama hoca demişti. sonuncusu için embriyolar iyiş değil diye. Şimdide Genart'a başlamayı düşünüyorum

Selcen seni bulmuşken bırakmak istemiyorum,bi dolu soru var aklımda...mesela sizde sorun neydi?neden özel bi merkezi değil de A.Ü. tercih ettiniz?ben çok tereddüt ediyorum burada mı yoksa özel bi merkezde mi yaptırmalıyım diye...

Hocaları tanıyorduk onun için tercişh ettik. Bir Kaan Hoca eşimin doktoru içi onun için

beni,m 3.denemem tutup düşünce orda hoca daha önce dikkatlerinden kaçan rahimde perde varmış ondan düşük olmuş, onun için rahimden septum ameliyatı oldum. 4.denemeye başlarken de yumurta toplandığı gün kan alınıp genetiğime bakıldı, genetiğimde sorun çıktı

canım ya ben de bayağı araştırma yapıyorum,herkes özel merkezlerden bahsediyo,gürgan ya da gen art en iyileri galiba.aklım o kadar karışık ki...
inşallah iyi bi sonuç alırsın bi dahaki sefere...
ben de tereddütlerimle biraz daha oyalancam galiba...

Eşin de bir problem varsa kaan hoca bu konuda çok iyi. Genetik Problem varsa Prof. Dr. Volkan Baltacı çok iyi . Genart da

yok canım çok şükür bizde problem tek taraflı,yani bende bi sorun yok ama eşimin sperm sayısı az,hormonları normal.keşke karşıma kaan hoca gibi biri çıksa yumurta toplama ve transfer işini yapabilecek..

merhaba ben Ankaralı değilim ama orda maya tüp bebek merkezi var geçen gün mail attım bi hafta içinde aradılar çok fazla ilgileniyolar size tavsiye ederim

merhabalr bizde ankara üniv.cebecide tüp bebeğe başlıyoruz.eşimin doktoru kaan aydos,benim doktorum ise cem somer atabekoğlu..
cem beyle daha hiç görüşmedik giden varsa yorumlarınızı bekliyorum

ben 2 kez Ankara Üniversitesi tüp bebek merkezinde denedim .doktorum murat beydi....ikisi de tutmadı....zaten doktordan da oradan da pek memnun kalmadım.....hele ikinci denememde transferde idrarım sıkışık beni neredeyse 3 saat beklettiler....Gerçi Kaan bey çok iyi diye duydum ama bu konularda psikoloji de çok önemli...ben oraya bir da a
Asla gitmem.

ben yeni üyeyim. doktorumun adının olduğu mesajınızı görünce heyecanlandım. mükemmeldir. çok ilgili, başarılı, gereksiz çenebazlıkla vakit geçirtmeden yerinde ve zamanında herşeye hakim, harika bir insan ve mükemmel bir doktor. hayırlısı olsun:)

Evet arkadaşlar bende 2 kez Ankara Tıp'da tüpbebek yaptırdım ve negatif sonuç aldım.Bence ilk etapda tam olarak inceleme yapılmıyor.1.tüpbebek tedavimde transfer sonrası kanama fazla olmasından dolayı rahimde perde olabilir denildi ve dedikleri gibi çıktı 1.denemem o şekilde çöpe gitti.1.deneme sonrasında ofis hestereskopi oldum ve 2.denememi dondurulmuş embriyolarla denedim ve maalesef ondan da sonuç alamadım.Bence özel merkezler bu yönden daha iyi araştırıyorlar ve tek işleri bu olduğundan dolayı fazla karışma riski de yok.Bence özel merkezler.Ankara Tıp'da 3.denemede çocuk sahibi olan bir arkadaşımda var.Biz 3 arkadaş orda tedavi gördük.1 arkadaş çocuk sahibi oldu kalan 2 kişi maalesef olamadık.

Merhaba arkadaşlar,
Ankara Üniversitesi'nde bu sene (2010) 2 aşılama yaptırdım ancak sonuç alamadım. Eşimin sperm sayısı düşük. Ben de herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.Bu ay da ilk tüp bebek deneyimim negatif sonuçlandı. Doktorum Bülent Berker. Aynı gün 3 kişinin transferi yapıldı ama onlarında sonuçları olumsuz.

arkadaşlar bende ankara ünv. eşimin dr. kağan hocaydı benimkisi ise cem somer atabekoğlu. ilk denememde tuttu ama 20 haftalıkken düşükle sonuçlandı.

Yeni tedavim için yeniden düşünüyorum ama karar veremedim.En son tedavim bundan 2 ay önceydi ve transfer edilmeden iptal olmuştu.Olma neden ise PGT sonrası Trizomi 13 çıkması.Merkezim ise Centrum Tüpbebek

Bende üniv. Hastanesinde tedavi düşünüyorum ama kararsızım. Yapan varsa yönlendire bilir mi lütfen... Hepimizin hasreti bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…