Bizde 5 defa Ank. Üni. micro yaptık.2 si tuttu. Düşükle sonuçlandıa.s.Arkadaşlar merhaba,biz eşimin sperm sayısının az olması nedeniyle iki yıldır çocuk sahibi olamıyoruz .Ank Üniversitesinde Kaan hocaya gittik.bazı ilaçlar denedik ama yanıt alamayınca tüp bebeğe geçelim dedi.Kaan hocaya çok güvendiğim için o hastaneye gitmeyi düşünüyorum.Ank Üniversitesinde tedavi gören veya tüp bebek deneyenler lütfen bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Sevgiler...
Canım benimkini ilk ikisini Prof. Dr. Cihat Ünlü yaptı. Ama sonuç alamadık. Son üçünü Doç. Dr. Cem Atabekoğlu yaptı. ilk ikisi tuttu. Düştü. Sonuncusu tutmadı. Ama hoca demişti. sonuncusu için embriyolar iyiş değil diye. Şimdide Genart'a başlamayı düşünüyorumteşekkürler selcen.çok gemiş olsun.malesef kötü bi sonuç almışsın ama memnun muydun yine de hastaneden?bi de özel olarak bi kadın doğum uzmanına mı yaptırdın yumurta toplama ve transfer işlemlerini?
Hocaları tanıyorduk onun için tercişh ettik. Bir Kaan Hoca eşimin doktoru içi onun içinSelcen seni bulmuşken bırakmak istemiyorum,bi dolu soru var aklımda...mesela sizde sorun neydi?neden özel bi merkezi değil de A.Ü. tercih ettiniz?ben çok tereddüt ediyorum burada mı yoksa özel bi merkezde mi yaptırmalıyım diye...
Eşin de bir problem varsa kaan hoca bu konuda çok iyi. Genetik Problem varsa Prof. Dr. Volkan Baltacı çok iyi . Genart dacanım ya ben de bayağı araştırma yapıyorum,herkes özel merkezlerden bahsediyo,gürgan ya da gen art en iyileri galiba.aklım o kadar karışık ki...
inşallah iyi bi sonuç alırsın bi dahaki sefere...
ben de tereddütlerimle biraz daha oyalancam galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?