Tüp Bebek Merkezleri ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE TÜP BEBEK

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini öneriyor musunuz?

• Ankete Katılan
    4

kun fe yekunn

RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
138
106
33
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tüp bebek yaptıran yada yaptıracak olan var mi acaba?

Benim kardeşim yaptırdı Ankara Üniversitesinde. İkinci uygulamada gebe kaldı bebişlerimiz yolda şimdi çok şükür. Biz çok memnun kaldık tavsiye ederim..hem ilgililer hemde fiyatları uygun

Benim de merak ettigim ankara universitesinde mikrocip yontemi kullaniliyor mu?yumurta toplandigi ay mi transfer yapiliyor yoksa pgt yapilip diger ay mi transfer yapiliyor?4 basarisiz deneme sonrasi artik umitlerimiz azaldi.bu sene bir daha deneme yapacagiz nasipse.arastirma yapiyorum

Benim de merak ettigim ankara universitesinde mikrocip yontemi kullaniliyor mu?yumurta toplandigi ay mi transfer yapiliyor yoksa pgt yapilip diger ay mi transfer yapiliyor?4 basarisiz deneme sonrasi artik umitlerimiz azaldi.bu sene bir daha deneme yapacagiz nasipse.arastirma yapiyorum

Bence direkt nova ya gidin ahmet mehmet erdeme. Devlette ugrasmayin.

Bence

Bence direkt nova ya gidin ahmet mehmet erdeme. Devlette ugrasmayin.

Bence
Ah ahhhh dusunmekten ve karar verememekten o kadar yorulduk ki.bir de karar verip sonyc husran oldukca daha da bunaliyoruz. Uc kez ozelde yaptirdik negatif.bir kez gazi unide yaptirdik.maddi olarak da cok yiprandik.sizin sorun neydi acaba?biz sorunumuza hicbir yerde care bulamadik.kimse de sorunumuza odaklanmadi hemen tup yaptilar.

Ah ahhhh dusunmekten ve karar verememekten o kadar yorulduk ki.bir de karar verip sonyc husran oldukca daha da bunaliyoruz. Uc kez ozelde yaptirdik negatif.bir kez gazi unide yaptirdik.maddi olarak da cok yiprandik.sizin sorun neydi acaba?biz sorunumuza hicbir yerde care bulamadik.kimse de sorunumuza odaklanmadi hemen tup yaptilar.

Bizde sebep yoktu sebepsiz infertilite ben yastan dolayi beklemek istemedim ucretli yaptirdim o yuzden. Maddi kulfeti cok fazla bu isin. keske kobiler gibi gebeler icin de devlet destekleri olsa;) Allah yardimciniz olsun ama bence ahmet mehmet erdemi de bir deneyin. Surec sonunda para aliyorlar. Onlar genelde ilkinde olumlu sonuc aliyor. Evlat sahibi olmak icin her seyimi veririrm herhalde cift mesai falan calisirim su kadin dizisindeki gibi;) ahh ahh yasamayan bilmezzz... Ben cok arkadasla konustum bu konuda biraz fazla hassasim. Allah isteyen herkese evlat versin. Valla cok dua ediyorum. Gebe kaldiginizda da baska duygular icine gireceksiniz.

Özel merkezde bize 10-15 bin civarı fiyat vermişlerdi. Devletten rapor çıkarıp devlet ödemesinden faydalandık Ankara Üniversitesinde..ilaçlarla birlikte 2000 lira gibi bir fiyata yaptırdık.Kalan embriyoları da dondurdular. Kısmet 2.uygulamaya oldu çok şükür maddi manevi çok yıpranmadan mutlu haberi aldık...Darısı tüm isteyenlerin başına :)

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tüp bebek yaptıran yada yaptıracak olan var mi acaba?

Back
X