- 13 Haziran 2017
- 138
- 106
- 33
- Konu Sahibi kun fe yekunn
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tüp bebek yaptıran yada yaptıracak olan var mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRBilgisi olan var mı? Yardım edelim arkadaşımıza.
Merhaba canim.sen ankara unide tedavi oldun mu?ve o sayede mi hamilesin?
Benim de merak ettigim ankara universitesinde mikrocip yontemi kullaniliyor mu?yumurta toplandigi ay mi transfer yapiliyor yoksa pgt yapilip diger ay mi transfer yapiliyor?4 basarisiz deneme sonrasi artik umitlerimiz azaldi.bu sene bir daha deneme yapacagiz nasipse.arastirma yapiyorum
Ah ahhhh dusunmekten ve karar verememekten o kadar yorulduk ki.bir de karar verip sonyc husran oldukca daha da bunaliyoruz. Uc kez ozelde yaptirdik negatif.bir kez gazi unide yaptirdik.maddi olarak da cok yiprandik.sizin sorun neydi acaba?biz sorunumuza hicbir yerde care bulamadik.kimse de sorunumuza odaklanmadi hemen tup yaptilar.Bence direkt nova ya gidin ahmet mehmet erdeme. Devlette ugrasmayin.
Bence
Ah ahhhh dusunmekten ve karar verememekten o kadar yorulduk ki.bir de karar verip sonyc husran oldukca daha da bunaliyoruz. Uc kez ozelde yaptirdik negatif.bir kez gazi unide yaptirdik.maddi olarak da cok yiprandik.sizin sorun neydi acaba?biz sorunumuza hicbir yerde care bulamadik.kimse de sorunumuza odaklanmadi hemen tup yaptilar.
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tüp bebek yaptıran yada yaptıracak olan var mi acaba?