Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara da uygun fiyatlı revizyon doktor önerilerinizi almak istiyorum en fazla 7 bin 8 bin fln .Daha fazlasına çıkamam ogrenciyim lütfen bildiğiniz doktorlar varsa ve olduysaniz
Merhaba. Dün Hakan Soygür’e gittim. Öncelikle şunu söyleyebilirim ki, çok sıcak samimi ve içten birisi. Ayrıca ben bunu ameliyat edeyim parasını alayım gibi bir düşünce içinde olan birisi değil. Bana dedi ki”ben senin burnunu ameliyat edersem şuanki görünümünden en fazla %20 değiştiririm, senin beklentini karşılayacak bir değişim olmaz bu da. Bu sebeple sen ameliyat olma. Sadece bana değil, başka doktorları da önermem. Paranı almak için yaparız yaparız derler ama senin burnunun olabileceği şekil şöyle şöyle bu da büyük bir fark yaratmaz. Boşu boşuna 15.000-17.000 arası para verirsin yazık olur” dedi. Burun derim kalın olduğu için çok bir alternatifim olmadığını söyledi ve beni ameliyattan vazgeçirmek için çırpındı. Attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmeyecek dedi. Bir başkası olsa bu şekilde yapmazdı diye düşünüyorum çünkü kesin ameliyat olacağım gözüyle gittim.
Revizyonlarda 13.000 sen başlıyormuş.
Önceden ücret ve süreç bileğisin almak için randevu aldığım bir doktor daha var. Şuan gider miyim bilmiyorum açıkçası ama ona da görüşmek için gidersem aynı şekilde bilgi veririm. Tevfik Dözen o da.