• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hastanesi (Yenimahalle Devlet Hst.) Doğum yapan var mı?

Meryemk06

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
37
1
6
41
Merhaba Kızlar kuzumun doğmasına 1.5 ay kaldı. Gebelik boyunca kontrollerime Batıkent Yenimahalle Devlet Hastanesine gittim. DR. SENEM MINE KESKİN çok memnunum hastanede temiz doğuma düşünüyorum. Acaba orda doğum yapan var mı? Şartları Nasıl?

Merhaba bende o hastaneye gitmeye başladım. Araştırıyorum, hala hastane hakkında bilgi vereceksin varmı acaba ?

Arkadaşım biz baya araştırdık doğum yapan ile görüştük herkes çok memnun. Odalar 2 kişilik refakatçi kalabilir. Zaten çok doğum olmadığı içinse odalar tek kişilik oluyor. Suan tek sıkıntı doğumhane tamirde olduğu için hafta sonu doğum yokmuş.

Merhaba Kızlar kuzumun doğmasına 1.5 ay kaldı. Gebelik boyunca kontrollerime Batıkent Yenimahalle Devlet Hastanesine gittim. DR. SENEM MINE KESKİN çok memnunum hastanede temiz doğuma düşünüyorum. Acaba orda doğum yapan var mı? Şartları Nasıl?

merhaba,

doğum yaptın mı? hastaneden memnun musun?

Doğum yaptım hastaneye gittiğimde yüksek tansiyon ve kansızlık nedeni ile riskli gebelik olduğu için Etlik Zübeyde Hanıma yönlendirildim. Ve sağlıkcakla kuzuma kavuştum. Herkese hayırlı doğumlar olsun.

Merhabalar; bende zekai tahire gidiyorum fakat içerisi tam bir rezillik. Yada ben abartıyorum bilemiyorum ama batıkentte oturduğum için yenimahlleye gitmeyi düşünüyorum. Kontrollerden ziyade doğumu ve sonrasını düşünüyorum. Zekai tahişrde odalar çok kalabalık doğumda bir sürü asistan. Oradakilerin bitmek bilmeyen iç karartıcı anıları...

Hepimiz için hayırlısı olsun yenimah. devlet hast. sinin inşallah odaları temiz ve sakindir. Bende 2 hafat sonraya hatrice karabay;'a randevu aldım bakalım görücez

Odalara ben bizzat gittim baktım. 2 kişilik zaten çok doğum olmadığı için tek kişi kalıyorsun ve yanında refakatçi oluyor. Tek sıkıntı riskli gebelikte yani doğumda başka bir hastaneye yönlendirme yapılıyor. Herkese hayırlı doğumlar. Dr Tülay Hanımı da tavsiye ederim.

Bebeğinizi sağlıkla almışsınız kucağınıza çok şükür:) Allah analı babalı büyütsün:) Ben de dokturumu değiştirmeyi ve burada doğum yapmayı düşünüyorum. Riskli gebelik olmadığı durumlarda gece ve haftasonu da doğuma alıyorlar mı acaba?

Merhaba bende iki hafta sonra doğum yapacagim ve yenimahalle devlet hastanesini düşünüyorum nasil bir yer doğumnasil bir bilgisi olan var mi sezeryani kuvesi var mi normal ddoğumdda nasil aceba

Back
X