• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara ztb.ve serdar oğuz...

NAZ87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
94
2
86
Ankara
selam arkadaşlar.ben serdar oğuzun özeline gidiyorum her ay rutin kontroller için.37 haftalık hamileyim.muhtemelen haftaya doğumum var.bu arada %100 sezaryan olucak bebeğim makat gelişli.şunu öğrenmek istiyorum,her ay serdar beyin 170 tl özeline veriyorum.ayrıca doğuma girmesi için ekstradan para ödememiz gerekiyomu acaba.?doktorumada soramadım çekindim açıkçası.daha önce serdar beyin hastası olup z.t.b da doğumunu yapan varmı aranızda.varsa ne kadar ayrıca serdar beye verdiniz.şimdiden teşekkürler.a.s.

cnm serdar beyi bilmem ama şunu söylemek istedim ben. Benim doktorumda zekai tahirde bende 36 haftalık hamileyim ve doktorumun özeline gidiyorum herşey normal görünüyor.Bende doğumumu zekai tahirde yapacağım.doktorumla konuştum doğum olayını. o anda doğumhanede kim görevliyse doktor ve ebelerden o ekip giriyormuş doğuma yani doğuma çekilin bu benim hastam ben doğurtacağım diye giremiyor doktorun. ancak kendi doktoruna denk gelmen lazım nöbetine vs. benim öğrenebildiklerim bunlar paylaşmak istedim. hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın umarım...

anladım canım teşekkür ederim.sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

sevgili naz, ben de serdar beyin hastasıyım ve 2 ay önce sezeryanla ztbde doğum yaptım. planlı sezeryan olduğu için gününü serdar bey belirleyip, ameliyatımı da kendisi yaptı. Ameliyat öncesi yapılacakları da tek tek anlattı ayrıca ameliyat için kendisi benden hiçbir ücret almadı. sgklı olduğum için biz özel oda parasından başka ücret ödemedik yani. Tahmin ediyorum bir sonraki kontrolünde sana da doğumla ilgili bilgi verecektir ki bence hiç çekinmeden sen sormalısın :) Şimdiden hayırlı bir doğum diliyorum.

nazcım sana özelden mesaj atamadım (yorum sayım yeterli değilmiş). ben serdar beyin eski hastayım ilk doğumumda da serdar beyin özel hastasıydım fakat sezeryana son gün karar verildiği için serdar bey giremedi o gün ztb de kim görevliyse o girdi doğuma ama tüm ayarlamaları serdar bey yaptı ve hiç sıkıntı çekmedim. ikincide ise sezeryan olucağım belli olduğu için serdar bey gününü ayarladı ve kendisi girdi ama inan girmese de benim için sorun olmazdı çünkü dediğim gibi zaten çok yardımcı oluyor üstelik hastanede de tüm doktorlar çok iyi ve deneyimli. anesteziye anestezi uzmanı karar veriyor ben spinal oldum hatta gördüğüm sezeryan olan hastaların nerdeyse hepsi spinal olmuştu. bana serdar beyin söylediği anestezi uzmanı neyi iyi yapıyorsa onu yapsın demişti bence de mantıklıydı oyüzden kendimi şartlandırmadım. ama spinalin daha iyi olduğunu söyleyebilirim.( ilk doğumda narkoz almıştım).

eğer illa sedar bey ameliyata girsin dersen tabi özelde yapman gerekebilir ama inan çok bir fark olmuyor kendisi ameliyata girmese de herşeyi ayarlıyor orada senin onun hastan olduğunu biliyor ve ilgileniyorlar. ayrıca yeni özel odalar bir çok özel hastaneden daha güzel.

umarım aklındaki soruları azaltabilmişimdir. şimdiden hayırlı olsun diyorum.

bend eserdar beyın hastasıydım onun takıbı altında ve özelıne sureklı gııtm 25 haftamda kendısı serkulajımı yaptı hastanede ..ama erken dogum yaptıgım ııcn plansız dogum oldugu ıcın gıremedı amelıyatıma ..ama aksam olmasına ragmen hastneyı ayılma odasını aradı sordu ve ertsei gun geldı yanıma ...benım ikizdi bebeklerımle kuvezde bıle ilgilendi bize bilgi verdi...ben onun bana verdıgı emklerını unutamam ...sonuna kadar mükemmel işini cok iyi bilen bir dr...

Back
X