• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara

Kontes001

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10.909
17.517
498
Merhaba. Ankarada gidip gezilecek yerleri yazabilir misiniz. Ben gidecek bir yer bulamıyorum

Kızılay, tunalı, bahçeli 7. Cadde yetmez mi? En çok oralarda hareketlilik var ve oturulacak kafeler vs. Merkeze de yakın hepsi. Başka neresi olabilir? Beypazarı hoşmuş. Ben gitmemiştim. Gölbaşı olabilir, atakule'de yemek yenebilir, hoşdere'de bir restorana gidilebilir ama gezmek anlamında kısıtlı buralar.
Avm olarak da en güzeli bence ankamall.

Kızılay, tunalı, bahçeli 7. Cadde yetmez mi? En çok oralarda hareketlilik var ve oturulacak kafeler vs. Merkeze de yakın hepsi. Başka neresi olabilir? Beypazarı hoşmuş. Ben gitmemiştim. Gölbaşı olabilir, atakule'de yemek yenebilir, hoşdere'de bir restorana gidilebilir ama gezmek anlamında kısıtlı buralar.
Avm olarak da en güzeli bence ankamall.
Çok sıkıcı ya gezilecek avm dışında hiç bir yer yok gibi geliyo. Teşekkür ederim yorumunuz için

arkadaşın da dediği gibi kızılay tunalı bahçeli var kuğulu park var tarih istersen ankara kalesi var estergon kalesi var beypazarı var doğa istersen eymir var mogan var soğuksu milli parkı var yakınlarda piknik yapalım dersen göksu var harikalar diyarı var mavi göl var yakında ankapark açılacak ama öncesinde aoç vardı aşağı eğlence var neredeyse her semtin kendi çarşısı var yani var da var gençlik parkı var avmler var kaplıcalar var aklıma gelirse daha yazarım :D

Back
X