Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Abiye - Gece Elbisesi - TuvaletlerAnkara'da abiye mağazası
11 ağustosta ablamın düğünü var. İş güç derken biraz geç kaldım elbise işine. Sade ve şık modelleri seviyorum ben daha çok Ankara'da bildiğiniz abiye mağazası var mı fiyatları çok uçuk olmazsa daha iyi olur :) Yardımlarınızı bekliyorum tatlışlar
Kızlar dün kızılaya baktım çok abartılı geldi elbiseler bugün devam edicem. Bir de avm lere bakıcam ama oraların fiyatlarından biraz korkuyorum açıkçası :S bulamazsam da artık pahalı falan demiycem napalım geç kaldım benim hatam oldu
Kızlar dün kızılaya baktım çok abartılı geldi elbiseler bugün devam edicem. Bir de avm lere bakıcam ama oraların fiyatlarından biraz korkuyorum açıkçası :S bulamazsam da artık pahalı falan demiycem napalım geç kaldım benim hatam oldu
merhaba arkadaşım acaba abiye buldun mu merak ettim benimde abimin düğünü var ankaraya abiye bakmaya gideceğim bana önereceğin yer varsa sevinirim. Bu arada hayırlı olsun
evet canım ulus tan aldım ben yaklaşık 2 hafta oluyor. Heykel in arkasındaki mağazalara bak canım. Ha bi de aldıktan sonra anafartalara gittim annemlerle orada da çok hoş şeyler vardı ama aldığım için fiyatını falan sormadım. Geçen gün de kızılaydan sıhhiye ye doğru giderken vitrinlere gözüm takıldı yeni modeller falan koymuşlar vitrinlere çok da indirimli sanırım bakmanı tavsiye ederim.
Size de hayırlı olsun mutluluklar :)