Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lemıs bı ara bende dusunmustum Serdar OZTURK'u hatta randevu bıle almıstım
Cag hastanesının oralardaydı herhalde
Keske gıtseymısım gorusmeye :S
Doç Dr Serdar Öztürk. hiç tereddütsüz önerebilirim. muh-te-şem bir insan, süper bir heyketraş. çok güvenilir zaten işini aşkla yapıyor.
başka doktorların yaptığı yamuk burunları bile düzeltmede üstüne yok.
benim burnum gerçekten prblemliydi sağolsun ilgili ve dikkatli bi doktor, 1 yıldan az bir süre sonra profluğuda çıkıyor ve henüz çok çok genç olmasına rağmen.
çok araştırdım, benim dayılarmda amlyat oldu hemde bir değil bir kaç kez yok solumun olmadı yok kanatları beceremediler-onlarn rezilliklerine şahit oldum, kendm için internette ankarada yazan neredeyse tüm doktorları araştrdm, görüştüm, hastalarına sordum falan.çoğunda ufakta olsa pürüzler çıkıyo, 100 tane iyi hastaya 1 tane kötü hasta olursa memnun kalınmıyor sonçta o 1 i siz olabiliyorsunuz.
ama emin olun serdar bey öyle büyük özenle yapıyorki tek seferde bitiyor. muhteşem bir insan müthş bir doktor. direk önerebilrim.
talep ettiği fiyat inanın onun yaptığının yanında az, ama tabi fiyatı onla görüşmek gerekir ben şimdi bişey söylemiyim.
çok doğal burunlar yapıyor, ben hastalarını gördüm asla diyemezsiniz aa bu estetikli diye.
bu konuda çok pimpirikliyimdir ama direk diyorum: Serdar Öztürk
oske06 sen revizyon düşünüyor musun? gerçekten zühtü demir bu kadar güzel burunlar yaparken seninkinin istediğin gibi olmaması üzücü. ben de zühtü beyi buradan duymuştum, ona revziyon ameliyatı olacaktım ama vazgeçtim. bugün Prof. Tunç Şafak'la görüştüm. çok güven verdi ama cumartesi günü de Serdar Öztürk'ten randevum var. Sanırım ikisi arasında karar vericem. İkisi için de çok iyi şeyler duydum.
canım revizyonu önümüzdeki yıl falan düşünebilirim
ama kime olacağım konusunda hiç bi fikrim yokk![]()
bn nebil bozdogana oldum 1 yıl önce.. malesef bende memnun değilim
çok iyi araştır arkadaşım,inşallah istedigin gibi bi burnun olur
Doç Dr Serdar Öztürk. hiç tereddütsüz önerebilirim. muh-te-şem bir insan, süper bir heyketraş. çok güvenilir zaten işini aşkla yapıyor.
başka doktorların yaptığı yamuk burunları bile düzeltmede üstüne yok.
benim burnum gerçekten prblemliydi sağolsun ilgili ve dikkatli bi doktor, 1 yıldan az bir süre sonra profluğuda çıkıyor ve henüz çok çok genç olmasına rağmen.
çok araştırdım, benim dayılarmda amlyat oldu hemde bir değil bir kaç kez yok solumun olmadı yok kanatları beceremediler-onlarn rezilliklerine şahit oldum, kendm için internette ankarada yazan neredeyse tüm doktorları araştrdm, görüştüm, hastalarına sordum falan.çoğunda ufakta olsa pürüzler çıkıyo, 100 tane iyi hastaya 1 tane kötü hasta olursa memnun kalınmıyor sonçta o 1 i siz olabiliyorsunuz.
ama emin olun serdar bey öyle büyük özenle yapıyorki tek seferde bitiyor. muhteşem bir insan müthş bir doktor. direk önerebilrim.
talep ettiği fiyat inanın onun yaptığının yanında az, ama tabi fiyatı onla görüşmek gerekir ben şimdi bişey söylemiyim.
çok doğal burunlar yapıyor, ben hastalarını gördüm asla diyemezsiniz aa bu estetikli diye.
bu konuda çok pimpirikliyimdir ama direk diyorum: Serdar Öztürk
ben onep te ünal şahin e oldum çok memnunum bi an bile pişmanlık yaşamadım etrafımdaki insanlardan da olumlu yorumlar alıyorum burnumla ilgili
tavsiye ederim kolay gelsin)