Ankarada burun estetiği için doktor öneri

myrazynn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
4
0
1
26
Ankarada önerebileceğiniz bir burun estetik doktoru var mı acaba? Zafer boyraz ve arda küçükgüven hakkında fena şeyler duymadım görüşmeye gidebilirim. Ama var mı başka önerebileceğiniz?

Dr önerim yok ama çok çok aşırı derecede abes burnun yoksa ameliyat olmamani öneririm kardeş. Geç olmadan vazgeç derim.

Kendim istediğim için olmak istiyorum, kendimi bu şekilde mutlu hissedeceğim gibi ama teşekkür ediyorum
Canım bende ayni mantıkla oldum. Ama inan hiç gerek yokmuş. Öyle mutlu olmayan böylede olmuyor başka başka sıkıntılar çıkıyor sonra. O kadar çok üzüldüm ağladım ki anlatamam. Elim ayağım kırılsaydı da gidemeseydim ameliyta dedim. Senin için geç değil. Keşke bu siteye ameliyat öncesi baksaydım dedim. Çok insan var memnun olmayan yaptırdığı burundan. En güzeli doğal olan şekli ne olursa olsun.

Canım bende ayni mantıkla oldum. Ama inan hiç gerek yokmuş. Öyle mutlu olmayan böylede olmuyor başka başka sıkıntılar çıkıyor sonra. O kadar çok üzüldüm ağladım ki anlatamam. Elim ayağım kırılsaydı da gidemeseydim ameliyta dedim. Senin için geç değil. Keşke bu siteye ameliyat öncesi baksaydım dedim. Çok insan var memnun olmayan yaptırdığı burundan. En güzeli doğal olan şekli ne olursa olsun.
Ama burnum bir kere kırıldı ve kemerli yani Allah korusun tabi çökmesin falan ama birazda tıbbi sebeplerle yaptırıyorum sayılır nefes almam çok zorlaştı iyice, mükemmel kalkık ve düzgün bir burundan ziyade düzgün nefes alabileceğim ve kemerli olmayan bir burun istiyorum sadece

Benim tavsiyem sadece sağlık sorununu gider. Ama sen bilirsin tabi ben sadece yaşadıklarımdan yola çıkarak uyarmak istedim. Keşke benide bir uyaran olsaymış dedim hep.

Benim tavsiyem sadece sağlık sorununu gider. Ama sen bilirsin tabi ben sadece yaşadıklarımdan yola çıkarak uyarmak istedim. Keşke benide bir uyaran olsaymış dedim hep.
Çok teşekkür ederim yine de deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için ve beni uyardığıjız için, umarım sorunlarıma yardımcı olabilecek iyi bir doktor bulurumda bu sorunları bende yaşamam

Allah yaşatmasın inşallah sağlık yönünden sıkıntınız olmasın. Hakkınızda en hayırlı olan olsun.

Back
X