Ankara'da burun estetiği önerisi. EDA ÇABUK HOROZ, HAKAN SOYGÜR, TEVFİK SÖZEN

Eda Hoca'ya ben de muayene oldum. Üslubu sert ve moral bozucu idi. Yaptığı burunlar hakkında bir şey diyemiyorum ben de araştırma sürecindeyim; doktor hasta iletişimi bu süreçte çok önemli.

Burnum kalın derili ama kemerli değil ,ucu düşük de değil yandan kalkık ama önden burun kemiğim kalın yani kalın dediğim böyle sanki şiş gibi her iki yanı,sol profilden burnum cok güzel duruyo ama sağ profilden o burun kemiğimin orantısız şişliğinden dolayı bazen kemerli duruyo yani benim burnum cok garip😂😂 kalın deriliyim sivilce problemim de var hoca bana demiştiki eger yaptırıcaksan önce roacuttane kullan burun derini inceltir dedi.Tabiki cildiyenin bana roacuttane önerdiğini söyledim hocaya öyle kafaya göre burun derisi inceltmek icin icilcek bi ilaç değil sonucta :) Bende cildiyeye gittim ve roaccutane basladım o bittikten 3 ay sonra yaptırırsam yaptırıcam:) orhan aydınla görüsmedim muaynesi ücretli diye ama o da iyi işler yapmış gibi geldi.Siz de gidip görüsürseniz yazarsanız süper olur:)
Merhaba, aradan epey bi zaman geçmiş. Acaba ameliyat oldunuz mu? Anlattığınız kadarıyla burunlarımız benzer :) sağ çaprazdan baya eğri görünüyor benim de. Ameliyat olduysanız kime oldunu acaba memnun musunuz :)

Merhaba, aradan epey bi zaman geçmiş. Acaba ameliyat oldunuz mu? Anlattığınız kadarıyla burunlarımız benzer :) sağ çaprazdan baya eğri görünüyor benim de. Ameliyat olduysanız kime oldunu acaba memnun musunuz :)
Sakın Ali kavuzlu ya olma oldum pişmanım burnu mahvediyor aşırı dik ve kavisli yapıyor doğal asla yapamadı doğal olmasını 1000 kere söyle gerçekten çok içtenlikle ve samimi şekilde söylüyorum psikolojim çok bozuldu çok mutsuzum sonuçtan hergün ağlıyorum hayatımda hiç bi zaman bu kadar zor bi süreç yaşamadım lütfan doktorunu iyi seç eğer çok kötü bi halde değilse lütfen olma keşke banada biri böyle deseydi az durumlar varsa dolgu laptır ama ameliyat olma çünkü doktorlar yaptıkları yanlışları kabullenemiyor kabullensede ne faydaki senin burnun mahvolduktan sonra :( 5. Haftayım düşün asla memmun değilim ayrıca gerçekten doktorunu iyi araştır

KBB Doktorları da Burun Ameliyatı Sonrası Dolgu Yaptırıyor mu?

Dr. Ali Kavuzlu’nun, meslektaşı Dr. Mesut Kaya’ya burun ameliyatı olduğu; ancak ameliyat sonucunu yeterli bulmayıp sonrasında dolgu yaptırdığı konuşuluyor. Dışarıdan bakıldığında burnu oldukça düzgün ve estetik görünüyor. Bu nedenle birçok kişi bu sonucun yalnızca cerrahi operasyonla elde edildiğini sanıyor. Oysa ki, burnun son hali dolgu uygulamasıyla şekillenmiş olabilir.

Daha çarpıcı olan ise şu: Bazı KBB uzmanları birbirlerine ameliyat yapıyor, ancak kendi yaptıkları burunları beğenmeyip daha sonra estetik cerrahi konusunda uzmanlaşmış hekimlere, örneğin
Op. Dr. Ferruh Bingül
gibi tecrübeli plastik cerrahlara giderek dolgu yaptırıyor.

Ancak işin etik açıdan düşündürücü kısmı burada başlıyor. Burun dolgusu ile şekillendirilmiş burunlar, ameliyatla elde edilmiş gibi lanse ediliyor. Yani ameliyat olmaya gelen hastalara, aslında dolgu ile düzeltilmiş burunlar, başarılı ameliyat örnekleriymiş gibi gösteriliyor. Bu da hastaların yanlış yönlendirilmesine neden oluyor.

Üstelik, bazı ameliyatlar kötü sonuçlandığında, bu durum adeta olağan bir süreçmiş gibi geçiştiriliyor. Örneğin Dr. Ali Kavuzlu’nun Ameliyatı başarısız geçince, sanki hiçbir sorun yokmuş gibi
“gel dolgu yapalım” deniyor.
Madem dolgu ile çözüm mümkün, o zaman neden bıçak altına yatırıyorsun hastayı!

Bu ne demek biliyor musunuz?
Hasta boş yere bıçak altına yatmış oluyor.
Ne hayal ettiği buruna kavuşabiliyor, ne de eski haline dönebiliyor... Hatta bazı hastalar sonunda şunu söylüyor:

“Keşke ameliyat olmasaydım, eski burnum daha iyiydi.”

Back
X