Ankara'da Burun Kemiği Eğriliği Ameliyatı

SaglikSitesi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
25
0
16
Ankara
Merhabalar,

yıllardır rahat nefes alamıyorum. 5-6 tane doktora gittim kemik eğriliği nedenyle böyle oldugunu ve ameliyat olmam gerektigini söylediler. Ancak bu ameliyat sonunda yeni burnunun seklini begenmeyenler, bir kaç ay sonra burnu düşenler, şekil bozuklukları olanlar oluyormuş. başkent hastanesinde doç.dr. adnan fuat büyüklüden ameliyat için randevu aldım ama cok emin değilim kızlar. bu doktoru tanıyan daha önce ameliyat olan var mı ? ya da baska doktor tavsiyesi olan..

tşkler

Son düzenleme:
Evet Ankara'da olmuştum Çağ Hastanesinde. Grip için 2 gün ilaç kullandıysam da geçmedi tam, doktor gripken sorun olmaz dedi, vaktim sınırlıydı ben de öyleyken olmak zorunda kaldım.

hmm, telefonla arayıp sordum bu şekilde yapamayız, 3 gün içinde iyileşmezsen sonra yapalım dedi. Ama ben de okullar başlamadan iyileşmek yani bir ar önce olmak istiyorum

hmm, telefonla arayıp sordum bu şekilde yapamayız, 3 gün içinde iyileşmezsen sonra yapalım dedi. Ama ben de okullar başlamadan iyileşmek yani bir ar önce olmak istiyorum

valla bilemiyorum canım, kullandıgım ilaçlar mukusu durdurmuştu en azından 2 gün içinde. ama yıne de tam geçmemişti. bir dorun oluşmadı oyle ameliyat olunca. doktora göre degısıyor demek kı.

Geçmiş olsun öncelikle,
benim bildiğim ankara da sühan ayhan diye bir doktor var ve şuanda burun konusunda ankara'da tekmiş :)

uzmanlık alanı burun olmasına rağmen hatta göğüs estetiği vs de yapıyormuş,

tavsiye üzerine giden 3 tanıdığım ona ameliyat oldu ve çok memnunlar. Şuan nerede çalıştığını bilmiyorum ama google da aratırsanız çıkacaktır.

Ayrıca çok pozitif yaklaşan bir doktor olduğunu ve hastasıyla ilişkisinin çok iyi olduğunu biliyorum :)

Ameliyat olacaksanız tekrardan geçmiş olsun :)

Back
X