Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ankarada çocuk doktoru önerileriniz

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

pdrdnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
34
1
86
Ankara
Merhaba 17 günlük bebeğim için
Ankara'da önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı? Paylaşırsanız sevinirim

benimde bebeğim bugun 2 aylık oldu.tavsiye üzerine bugun götürdüğüm doktordan cok memnun kaldım.siz nerede oturuyosunuz bilmiyorum ama sincan devlet hastanesinde mehmet büyüktiryaki diye bi doktor var.ben artık bebeğimi ve diğer cocuklarımıda ona götüreceğim bundan sonra..tavsiye ederım

sincan 12cad devlet hastanesi mehmet buyuktiryaki, çok güzel ilgileniyormuş ve çok detaylı bilgi veriyormuş anne ve babaya, internetten bakıp hangi gün nerde görevli oldugunu ögrenebilirsin.

arkadaşlar bende 31. haftamda hamileyim... doğumdan sonra bebeğimi götürmek üzere önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı?
herhangi özel hastane de olur... ben batıkent te oturuyorum.. yardımcı olursanız sevinirim...

Çukurambarda PEDİMERK Çocuk hastanesinde Tuncer Bey var.Ben bebişim oraya götürüyorum doğduğundan beri. Devletle anlaşması yok özel saglık sigortanız varsa işe yarayabilir. Yoksa ücreti 70 tl

evet arkadaşlar ben de bebeğim için bir çocuk doktoru bulmak istiyorumm..tecrübeli annelerimiz paylaşımda bulunursa sevinirim.

bilgi hastanesi bengü hanım
görümcem doğumundan itibaren çocuğunu ona götürdü şuan 5 yaşında ve çok memnun hala ona gidiyor bende doğumumu orada yaptım ve ona başladım şimdilik memnunum bakalım

Bende dikmen tarafında oturuyorum. Bu tarafta iki doktor önerebilirim. 29 mayıs hastanesinde prf. dr. i. safa kaya.
koru hastanesinde dr. gülcan çelik. Safa hoca 70 tl gülcan ise 36 tl.

benimde oglum 2 aylik olacak. Bizdede ayni sorun var. baskent hastanesine goturduk 1 aylikken ben cok hoslanmadim cok ilgili degiller. Kizimi (8 yil once) Alev Oguz Kutlu' ya goturuyorduk. kesinlikle super bir dokturdu. o zaman Emek teydi muayenehanesi. sonra Nenehatun a tasindi. Trafik ve yeri ters. Ayrica randevu almak cok zormus. Neyse ben iyi bir doktor ariyorum. lutfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

vedat köseoğlunu tavsiye ederim şiddetle.herkes çocuğunu ona götrmeli.özel aşılarımızı vedat beyin muayenehanesinde diğer aşıları aile hekimliğinde yaptırdık.kan tahlilleri için düzen laboratuvarına gittik.göz muayeneleri için de dünya göz hastanesine gittik. hepsinden çok memnun kaldık

merhaba kızlar,
5 aylık oğluma kızılay civarı içime sinen bir doktor arıyorum.

alev kutlu, ertuğrul güler, vedat köseoğlu vs. çok iyi ama çok da pahalı doktorları öneriyor herkes. yok mu şöyle öğretmen bütçesine uygun iyi bir doktor?

şu ana kadar akay'da öge hanıma götürüyorduk ama memnun değilim artık.
lütfen tecrübeli anneler yardımcı olsun

akayda dr mustafa tayyar a gidiyoruz memnunuz şimdilik :) bu arada kızım 4.5 aylık

Kecioren egitim arastirma Dr. Şamil HIZLI ama gaestroentoloji bolumunde kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…