Çocuk Hastalıkları Ankarada çocuk doktoru tavsiyesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SU274

İLHAM VEREN PERİM
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
129
6
68
slm arkadaşlar , bebeğime birtürlü doktor bulamadım içime sinen, kızılay civarı tavsiye edebileceğiniz dr var mı? güvenilir olsunda başka semtte olabilir ,şimdiden teşekkürler:emir_bebek:

slm arkadaşlar , bebeğime birtürlü doktor bulamadım içime sinen, kızılay civarı tavsiye edebileceğiniz dr var mı? güvenilir olsunda başka semtte olabilir ,şimdiden teşekkürler:KK46:
Merhaba acaba bulduğunuz bir doktor var mı

slm arkadaşlar , bebeğime birtürlü doktor bulamadım içime sinen, kızılay civarı tavsiye edebileceğiniz dr var mı? güvenilir olsunda başka semtte olabilir ,şimdiden teşekkürler:KK46:

etlik civarında var
lokman hekimde hatice hanım var müthiş bir dr

merhabalar bende doktor arayışındayım :( bulursam buraya da yazarım inşallah ...

Slm kızlar bende Arkadaşlarımın tavsiyesiyle büyük kızımı çukurambar Pedimerk te Serdar Fırat'a götürdüm kesinlikle tavsiye ederim.şimdi 2,5 aylık Kızımın doktorudur kızım malesef grip oldu doktorum Sağolsun tavsiyesi ile müdahale ediyoruz.bu arada antibiyotik çi değildir hepinize geçmiş olsun kolay gelsin

Muayene ücreti ne kadar canım. .
Slm kızlar bende Arkadaşlarımın tavsiyesiyle büyük kızımı çukurambar Pedimerk te Serdar Fırat'a götürdüm kesinlikle tavsiye ederim.şimdi 2,5 aylık Kızımın doktorudur kızım malesef grip oldu doktorum Sağolsun tavsiyesi ile müdahale ediyoruz.bu arada antibiyotik çi değildir hepinize geçmiş olsun kolay gelsin

Canım açar misin biraz müthiş bir doktor derken yani nasıl?

benim için öyle
biz artık akraba gibi olduk gide gele
kızımı kontorole çogunlukla hatice hanıma götürürüm
kendi çocugu gibi ilgilenir
her soruma sıkılmadan baştan savmadan cevap verir
ben kulagı agrıyor desem sadece kulagına bakmakla kalmaz
genel muayne eder

benim için öyle
biz artık akraba gibi olduk gide gele
kızımı kontorole çogunlukla hatice hanıma götürürüm
kendi çocugu gibi ilgilenir
her soruma sıkılmadan baştan savmadan cevap verir
ben kulagı agrıyor desem sadece kulagına bakmakla kalmaz
genel muayne eder
Teşekkür ederim canım, önemli olan benim için en ufak şeyde ilaç vermesin bebeğim 2.5 aylık telefon numarasini veriyor mu ? Artı randevu almadan gidebilir miyiz?

Teşekkür ederim canım, önemli olan benim için en ufak şeyde ilaç vermesin bebeğim 2.5 aylık telefon numarasini veriyor mu ? Artı randevu almadan gidebilir miyiz?

telefon numarasını hiç sormadım
ama vermiyor sanırım
herşeye ilaç vermez
ancak ihtiyacım var tatile gidecem vs dediginiz zaman yazar
yada ilaçsız geçmeyecek hastalıgı varsa yazar
randevusuzda olur ama bazen çok yogun oluyor
bazen kimse olmuyor

ankaralı anneler, ben de aynı dertten muzdaribim. 5 aylık oğluma kızılay civarı içime sinen bir doktor arıyorum.
alev kutlu, ertuğrul güler, vedat köseoğlu vs. çok iyi ama çok da pahalı doktorları öneriyor herkes. yok mu şöyle öğretmen bütçesine uygun iyi bir doktor?
şu ana kadar akay'da öge hanıma götürüyorduk ama memnun değilim artık.
lütfen tecrübeli anneler yardımcı olsun :(

ankaralı anneler, ben de aynı dertten muzdaribim. 5 aylık oğluma kızılay civarı içime sinen bir doktor arıyorum.
alev kutlu, ertuğrul güler, vedat köseoğlu vs. çok iyi ama çok da pahalı doktorları öneriyor herkes. yok mu şöyle öğretmen bütçesine uygun iyi bir doktor?
şu ana kadar akay'da öge hanıma götürüyorduk ama memnun değilim artık.
lütfen tecrübeli anneler yardımcı olsun :KK43:

Merhaba,

Size Hüseyin İngöl'ü öneririm, ben çok memnun kaldım, umarım sizde memnun kalırsınız, ayrıca ücretide uçuk bir rakam değil ;)

Arkadaşlar Yunus Emre Bıkmaz mükemmel bir doktor. Benim biri 5,5 biri 2,5 yaşında iki tane oğlum var büyük oğlum doğduğundan beri götürüyorum fevkalade ilgili ve çok iyi bir doktor. Geçenlerde oğlum hastalandığında ondan randevu alamadığım için başkente götürdüm yalandan muayene edip antibiyotik verdiler ve iyileştiremediler ama Yunus Emre bey ikinci gün ayağa kaldırdı çocuğumu. Özel muayenehane olmadığı için fiyatıda çok uygun kendisi Kudret hastanesinde. Her defasında çocuğu baştan ayağa muayene ediyor ve kullanacağınız ilaçları dahi kaç gün ve günde kaç defa vereceğinize kadar not edip veriyor.

Kudret hastanesinde Yunus Emre Hoca var gerçekten çok ilgili , bilgili bir doktor. Çocuğu baştan sona inceliyor, yani oradan çıkarken içiniz rahat oluyor, Yukarıda yazıldığı için ben de 4 yıldır götürüyorum yavrumu çok memnunum. Zaten bir kere götürün nasıl detaycı bir doktor anlayacaksınız. viral hastalıklarla ilgili de sizi yönlendirir, doğru tedavi uygular. bir anne olarak ebeveynlere tavsiyemdir. Sadece çok yoğun oluyor aldığınız saatte orada olmaya çalışın.

Back
X