Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba acaba bulduğunuz bir doktor var mıslm arkadaşlar , bebeğime birtürlü doktor bulamadım içime sinen, kızılay civarı tavsiye edebileceğiniz dr var mı? güvenilir olsunda başka semtte olabilir ,şimdiden teşekkürler![]()
slm arkadaşlar , bebeğime birtürlü doktor bulamadım içime sinen, kızılay civarı tavsiye edebileceğiniz dr var mı? güvenilir olsunda başka semtte olabilir ,şimdiden teşekkürler![]()
malesef ben henüz bir doktor bulamadımMerhaba acaba bulduğunuz bir doktor var mı
vedat Köseoğlu varmış ama muayene ücreti pahalimalesef ben henüz bir doktor bulamadım![]()
Slm kızlar bende Arkadaşlarımın tavsiyesiyle büyük kızımı çukurambar Pedimerk te Serdar Fırat'a götürdüm kesinlikle tavsiye ederim.şimdi 2,5 aylık Kızımın doktorudur kızım malesef grip oldu doktorum Sağolsun tavsiyesi ile müdahale ediyoruz.bu arada antibiyotik çi değildir hepinize geçmiş olsun kolay gelsin
Canım açar misin biraz müthiş bir doktor derken yani nasıl?etlik civarında var
lokman hekimde hatice hanım var müthiş bir dr
Canım açar misin biraz müthiş bir doktor derken yani nasıl?
Teşekkür ederim canım, önemli olan benim için en ufak şeyde ilaç vermesin bebeğim 2.5 aylık telefon numarasini veriyor mu ? Artı randevu almadan gidebilir miyiz?benim için öyle
biz artık akraba gibi olduk gide gele
kızımı kontorole çogunlukla hatice hanıma götürürüm
kendi çocugu gibi ilgilenir
her soruma sıkılmadan baştan savmadan cevap verir
ben kulagı agrıyor desem sadece kulagına bakmakla kalmaz
genel muayne eder
Teşekkür ederim canım, önemli olan benim için en ufak şeyde ilaç vermesin bebeğim 2.5 aylık telefon numarasini veriyor mu ? Artı randevu almadan gidebilir miyiz?
ankaralı anneler, ben de aynı dertten muzdaribim. 5 aylık oğluma kızılay civarı içime sinen bir doktor arıyorum.
alev kutlu, ertuğrul güler, vedat köseoğlu vs. çok iyi ama çok da pahalı doktorları öneriyor herkes. yok mu şöyle öğretmen bütçesine uygun iyi bir doktor?
şu ana kadar akay'da öge hanıma götürüyorduk ama memnun değilim artık.
lütfen tecrübeli anneler yardımcı olsun![]()