Ankarada dermatolog?

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
103
Ankarada özelde bir çok doktora gittim sivilce izlerime çözüm bulamadılar aksine daha kötü oldu . Ankara da iyi bir dermatolog önerisi olan var mı ?

düğün sonrası yüzümde inanılmaz sivilceler çıktı. ergenlikte bile hiç sivilce sorunu yaşamamıştım. muhtemelen kuaförün kullandığı malzemelerden oldu. a life hastanesinde bir bayan doktora gittim. bana 2 merhem ve 1 antibiyotik verdi 4 günde geçti çok şükür

düğün sonrası yüzümde inanılmaz sivilceler çıktı. ergenlikte bile hiç sivilce sorunu yaşamamıştım. muhtemelen kuaförün kullandığı malzemelerden oldu. a life hastanesinde bir bayan doktora gittim. bana 2 merhem ve 1 antibiyotik verdi 4 günde geçti çok şükür
teşekkür ederim doktorun adını özelden yazabilir misiniz bir bakayım

Ankarada özelde bir çok doktora gittim sivilce izlerime çözüm bulamadılar aksine daha kötü oldu . Ankara da iyi bir dermatolog önerisi olan var mı ?
Öncelikle bende özel hastaneleri gezen biriyim ilk özkaya tıp merkezinin dermatoloğuna gittim evet azalma oldu ama izlerim vardı geçmedi sonrasında zayıflamak için Mehmet Akgün'e gittiğim sıralar önerilerde bulundu uyguladık şuan şükür izlerde sivilce problemim de ortadan kalktı. Özkaya'nın doktoru da çok iyi ama krem merhem benim izlerim için yeterli olmadı.

Öncelikle bende özel hastaneleri gezen biriyim ilk özkaya tıp merkezinin dermatoloğuna gittim evet azalma oldu ama izlerim vardı geçmedi sonrasında zayıflamak için Mehmet Akgün'e gittiğim sıralar önerilerde bulundu uyguladık şuan şükür izlerde sivilce problemim de ortadan kalktı. Özkaya'nın doktoru da çok iyi ama krem merhem benim izlerim için yeterli olmadı.
mehmet akgünü merak ediyorum açıkcası çok fazla övülen bir doktor :)

mehmet akgünü merak ediyorum açıkcası çok fazla övülen bir doktor :)
Sadece kendini geliştirip yükselen bir doktor bence Mehmet Bey ben sosyal medyadan da takip ediyorum.Eğitimlere gidiyor yeni uygulamalar getiriyor ben zayıflama konusunda onun araştırmalarıyla bu noktalara geldim.Yeni diyet uygulamaları cihazlar bunların çok etkisi oldu.

Mehmet akgun sivilceler icin nasil bi tedavi uyguladi acaba ben istanbuldayim da

Mehmet akgun sivilceler icin nasil bi tedavi uyguladi acaba ben istanbuldayim da
Aslında bi çok uygulama var ama bende tam bilmiyorum bu cildinn durumuna göre ayrılıyormuş.Ben lekelerim için altın iğne yaptırdım ondan öncesinde bir peeling uygulaması da olmuştu kışın yaptırmıştım ilk sivilcelerim kurudu cildim yenilendi sonra altın iğneyi yaptırınca da lekeler gitti.

26 yaşındayım ve dediğiniz gibi ergenlikte sivilce sorunu yaşamadım, fakat şuan alnım komple sivilce 5-6 aydır..
Ankaradayım , bana gittiğiniz dr adını söyler misiniz rica etsem ?

26 yaşındayım ve dediğiniz gibi ergenlikte sivilce sorunu yaşamadım, fakat şuan alnım komple sivilce 5-6 aydır..
Ankaradayım , bana gittiğiniz dr adını söyler misiniz rica etsem ?
Ozelden mesaj atarmisiniz ordan yazayim. Su an telefondan girdigim icin ben yazamadim kusura bakmayin

Gerçekten fayda sağladı mı 4 günde..
Benim alnım resmen pütür pütür durumda şuan. Kıpkırmızı :(
Bir de muayene ücreti ne kadar ?
benimde öyle ve dokunmadığım halde iz kalıyor canım çok sıkkın aylardır ağlıyorum resmen.. Ülkü hanımı duymadığım için gitmeye cesaret edemedim

benimde öyle ve dokunmadığım halde iz kalıyor canım çok sıkkın aylardır ağlıyorum resmen.. Ülkü hanımı duymadığım için gitmeye cesaret edemedim
Sizin de geçmedi mi hala :(
Uğur hindioğlu diye bir dr varmış, yorumlar bayağı iyi..
Hatta ben de konu açtım bununla ilgili.. ne yapacağımı bilmiyorum.. normalde cildime bir şey sürmeyi sevmem. Ama bb krem kullanmadan dışarı çıkamıyorum :(

Sizin de geçmedi mi hala :(
Uğur hindioğlu diye bir dr varmış, yorumlar bayağı iyi..
Hatta ben de konu açtım bununla ilgili.. ne yapacağımı bilmiyorum.. normalde cildime bir şey sürmeyi sevmem. Ama bb krem kullanmadan dışarı çıkamıyorum :(
hemen arastırıyorum bende dr. aslı eralp’i düşünüyorum

Gerçekten fayda sağladı mı 4 günde..
Benim alnım resmen pütür pütür durumda şuan. Kıpkırmızı :KK43:
Bir de muayene ücreti ne kadar ?
Benim bir gece de tum yuzumde sivilceler ve kocaman kirmizi lekeler cikmisti. Yuzumde hic bos yer yoktu resmen. Uc gunde gecti onun verdigi ilaclarla. Genelde cildiye doktorlari devletin karsilamadigi kozmetik urunlerini veriyo dogal olarak alamiyoruz cok pahali. Ama o bana iki taner merhem verdi uc gunde gecti hepsi resmen. Muayene ucreti de 80 tl falandi yanlis hatirlamiyosam

Back
X