Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim doktorun adını özelden yazabilir misiniz bir bakayımdüğün sonrası yüzümde inanılmaz sivilceler çıktı. ergenlikte bile hiç sivilce sorunu yaşamamıştım. muhtemelen kuaförün kullandığı malzemelerden oldu. a life hastanesinde bir bayan doktora gittim. bana 2 merhem ve 1 antibiyotik verdi 4 günde geçti çok şükür
Öncelikle bende özel hastaneleri gezen biriyim ilk özkaya tıp merkezinin dermatoloğuna gittim evet azalma oldu ama izlerim vardı geçmedi sonrasında zayıflamak için Mehmet Akgün'e gittiğim sıralar önerilerde bulundu uyguladık şuan şükür izlerde sivilce problemim de ortadan kalktı. Özkaya'nın doktoru da çok iyi ama krem merhem benim izlerim için yeterli olmadı.Ankarada özelde bir çok doktora gittim sivilce izlerime çözüm bulamadılar aksine daha kötü oldu . Ankara da iyi bir dermatolog önerisi olan var mı ?
mehmet akgünü merak ediyorum açıkcası çok fazla övülen bir doktor :)Öncelikle bende özel hastaneleri gezen biriyim ilk özkaya tıp merkezinin dermatoloğuna gittim evet azalma oldu ama izlerim vardı geçmedi sonrasında zayıflamak için Mehmet Akgün'e gittiğim sıralar önerilerde bulundu uyguladık şuan şükür izlerde sivilce problemim de ortadan kalktı. Özkaya'nın doktoru da çok iyi ama krem merhem benim izlerim için yeterli olmadı.
Sadece kendini geliştirip yükselen bir doktor bence Mehmet Bey ben sosyal medyadan da takip ediyorum.Eğitimlere gidiyor yeni uygulamalar getiriyor ben zayıflama konusunda onun araştırmalarıyla bu noktalara geldim.Yeni diyet uygulamaları cihazlar bunların çok etkisi oldu.mehmet akgünü merak ediyorum açıkcası çok fazla övülen bir doktor :)
Mehmet akgun sivilceler icin nasil bi tedavi uyguladi acaba ben istanbuldayim daÖncelikle bende özel hastaneleri gezen biriyim ilk özkaya tıp merkezinin dermatoloğuna gittim evet azalma oldu ama izlerim vardı geçmedi sonrasında zayıflamak için Mehmet Akgün'e gittiğim sıralar önerilerde bulundu uyguladık şuan şükür izlerde sivilce problemim de ortadan kalktı. Özkaya'nın doktoru da çok iyi ama krem merhem benim izlerim için yeterli olmadı.
Aslında bi çok uygulama var ama bende tam bilmiyorum bu cildinn durumuna göre ayrılıyormuş.Ben lekelerim için altın iğne yaptırdım ondan öncesinde bir peeling uygulaması da olmuştu kışın yaptırmıştım ilk sivilcelerim kurudu cildim yenilendi sonra altın iğneyi yaptırınca da lekeler gitti.Mehmet akgun sivilceler icin nasil bi tedavi uyguladi acaba ben istanbuldayim da
Bende Mehmet Bey'in hastasıyım yüz lekelerimden kurtulmamı sağlamıştı güneş lekeleri çok fazlaydı bende.mehmet akgünü merak ediyorum açıkcası çok fazla övülen bir doktor :)
26 yaşındayım ve dediğiniz gibi ergenlikte sivilce sorunu yaşamadım, fakat şuan alnım komple sivilce 5-6 aydır..düğün sonrası yüzümde inanılmaz sivilceler çıktı. ergenlikte bile hiç sivilce sorunu yaşamamıştım. muhtemelen kuaförün kullandığı malzemelerden oldu. a life hastanesinde bir bayan doktora gittim. bana 2 merhem ve 1 antibiyotik verdi 4 günde geçti çok şükür
Ozelden mesaj atarmisiniz ordan yazayim. Su an telefondan girdigim icin ben yazamadim kusura bakmayin26 yaşındayım ve dediğiniz gibi ergenlikte sivilce sorunu yaşamadım, fakat şuan alnım komple sivilce 5-6 aydır..
Ankaradayım , bana gittiğiniz dr adını söyler misiniz rica etsem ?
Gerci burdan neden yazmiyosam26 yaşındayım ve dediğiniz gibi ergenlikte sivilce sorunu yaşamadım, fakat şuan alnım komple sivilce 5-6 aydır..
Ankaradayım , bana gittiğiniz dr adını söyler misiniz rica etsem ?
Gerçekten fayda sağladı mı 4 günde..Gerci burdan neden yazmiyosamuzm dr ülkü çınar
benimde öyle ve dokunmadığım halde iz kalıyor canım çok sıkkın aylardır ağlıyorum resmen.. Ülkü hanımı duymadığım için gitmeye cesaret edemedimGerçekten fayda sağladı mı 4 günde..
Benim alnım resmen pütür pütür durumda şuan. Kıpkırmızı
Bir de muayene ücreti ne kadar ?
Sizin de geçmedi mi halabenimde öyle ve dokunmadığım halde iz kalıyor canım çok sıkkın aylardır ağlıyorum resmen.. Ülkü hanımı duymadığım için gitmeye cesaret edemedim
hemen arastırıyorum bende dr. aslı eralp’i düşünüyorumSizin de geçmedi mi hala
Uğur hindioğlu diye bir dr varmış, yorumlar bayağı iyi..
Hatta ben de konu açtım bununla ilgili.. ne yapacağımı bilmiyorum.. normalde cildime bir şey sürmeyi sevmem. Ama bb krem kullanmadan dışarı çıkamıyorum![]()
Benim bir gece de tum yuzumde sivilceler ve kocaman kirmizi lekeler cikmisti. Yuzumde hic bos yer yoktu resmen. Uc gunde gecti onun verdigi ilaclarla. Genelde cildiye doktorlari devletin karsilamadigi kozmetik urunlerini veriyo dogal olarak alamiyoruz cok pahali. Ama o bana iki taner merhem verdi uc gunde gecti hepsi resmen. Muayene ucreti de 80 tl falandi yanlis hatirlamiyosamGerçekten fayda sağladı mı 4 günde..
Benim alnım resmen pütür pütür durumda şuan. Kıpkırmızı
Bir de muayene ücreti ne kadar ?