Ankara'da Detaylı Ultrason

dg_1910

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
2
0
86
Ankara'da detaylı ultrason (4 boyutlu ) çektirenler hangi doktor, hastane ya da radyoloji uzmanı muayenehanesinde çektirdiniz? Fiyatlar nasıldı ?

Tavsiyem Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesinden randevu al rastgele bir doktor olsada olur çünkü her gitmene başka Dr oluyor zaten hemen muayene edip sevk veriyor, sevk dediğim C bloğa gidip kayıt ediyorlar günün gelmişse ertesi güne, vaktin varsa o tarihe kayıt ediyorlar sabah en erken saatte git yani 8,30 gibi. İşlem çok kolay tek sorun 2-3 defa gitme şansın varsa bence hiç para verme dışarda 150-200 arası radyoloji uzmanı perinatoloji 300 den başlıyor ben 23 haftalıkken ilk kez gittim ve bu yazdığım şekilde kolayca hallettim. İlerde lazım olana faydalı olur :KK66: Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

zekai tahiri önermiyorum bende orda detaylı ultrasona girdim çok kalabalık olduğu için 5 dk yatıp kalkmam bir oldu cinsiyette soylemiyolar kızımın ağır kalp hastalığını göremediler iyi bir yerde yaptır bence

Evet cinsiyet ayrıntılı ultrason yapılırkende normal muayenedede söylemiyorlar. Peki sonra nasıl bu hastalık olduguna kanaat getirdiniz? Tekrar ayrıntılı ultrason mu cektirdiniz. Ben normalde Koru Hastanesinde takiplerimi yaptırıyorum ama Aydan Biri çekecekti orda bana uygun gelmedigi için devlete gittim çektirdim. Siz nerde doğum yapacaksiniz

ben doğum yaptım ankara hastanesinde doktor gördü 30 haftalıkken orda doğum yaptım bebeği sami ulusa sevk ettiler

Tavsiyem Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesinden randevu al rastgele bir doktor olsada olur çünkü her gitmene başka Dr oluyor zaten hemen muayene edip sevk veriyor, sevk dediğim C bloğa gidip kayıt ediyorlar günün gelmişse ertesi güne, vaktin varsa o tarihe kayıt ediyorlar sabah en erken saatte git yani 8,30 gibi. İşlem çok kolay tek sorun 2-3 defa gitme şansın varsa bence hiç para verme dışarda 150-200 arası radyoloji uzmanı perinatoloji 300 den başlıyor ben 23 haftalıkken ilk kez gittim ve bu yazdığım şekilde kolayca hallettim. İlerde lazım olana faydalı olur :KK66: Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
+1

Ankara hastanesine sakin gitme hic begenmiyorum orayi cok kalabalik ve pis

Back
X