Ankarada devlet hastanesinde ameliyat olanlar (Tavsiye)

1meyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
605
496
23
Merhaba arkadaşlar bir süredir sağlık sorunlarımdan dolayı burun ameliyatı olmak için doktor arayışındayım, forumlarda hacettepeden bahsedilmemiş mesela, sincan devlet hast. haricinde tavsiye edebileceğiniz bir hastane varmı bütçem kısıtlı devlet hastanesi arıyorum hangi hoca tavsiye edersiniz,
sorunlarım nefes alma kemik eğriliği ve buna bağlı ağızdan nefes aldığım için boğaz kuruluğu aşırı şekilde oluyor, kışın mesela nezle aldığımda iyice kötüleşiyorum nefes alamadğım için iyice bunalıyorum. 2 doktora gittim ameliyat dendi yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. Memnun kalan varmı burun ameliyatında.

Canım hacettepe demişsin hacettepede kbb ci tevfik sözen'i önerebilirim cana yakın iyi bir doktor

Randevu alamadim bir turlu siz oldunuzmu acaba tevfik beye baya olumlu yorum var, ama randevu sorun alamadık

Şöyle diyeyim seni yanıltmak istemiyorum ben daha bugün görüştüm kendisiyle ama çok memnun kaldım en uygun zamana ameliyat tarihi alacağım en azından görüşmeni tavsiye ederim, randevu için de mail adresinden ulaşamamıştım instagramdan yazdım bir süre sonra cevap alabildim ama bence yine de mailden de yazın nereden cevap alacağınız belli olmaz:)

Şöyle diyeyim seni yanıltmak istemiyorum ben daha bugün görüştüm kendisiyle ama çok memnun kaldım en uygun zamana ameliyat tarihi alacağım en azından görüşmeni tavsiye ederim, randevu için de mail adresinden ulaşamamıştım instagramdan yazdım bir süre sonra cevap alabildim ama bence yine de mailden de yazın nereden cevap alacağınız belli olmaz:)
merhaba canm fiyatlar nasıl

Ameliyat oldunmu nasıl

Back
X