Ankara'da Diyetisyen?

bebekokusu

aşk bekleyen:)
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
169
43
98
Ankara
kızlar forumlarda beni bilen bilir kilolarına savaş açıp hala bu savaşı kazanamayan biriyim,,artık diyetisyene gitmek ıstıyorum daha öncede gıttım guven hastanesıne fakat zayıflayamadım:/ guzel ve uygun fıyatlı bır yer arıyorum malum öğrencıyım ankarada bıldıgınız ya da gıttıgınız bır yer varsa tavsıyelerınızı beklıyorum :31::31:

kimse gitmemiş anlalşılan...ama kendi çabalarımda hem ucuz hem de ıyı bır dıyetısyen buldum cok sukur...

Arkadasıma 20 kılo verdiren derya sahin.. Dietcode yazarsan bulursun canim.. Ayrıca cok tatli biri

Konu içeriği nedeniyle soru/cevap başlığına taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

kızlar forumlarda beni bilen bilir kilolarına savaş açıp hala bu savaşı kazanamayan biriyim,,artık diyetisyene gitmek ıstıyorum daha öncede gıttım guven hastanesıne fakat zayıflayamadım:/ guzel ve uygun fıyatlı bır yer arıyorum malum öğrencıyım ankarada bıldıgınız ya da gıttıgınız bır yer varsa tavsıyelerınızı beklıyorum :31::31:

canım ben tandoğan tıp merkezinn diyetisyenine gidip zayıfladım..şimdi gitmeye ara verdim..60 liraydı..her 15 günde bir kontrole çağrıyo..ücreti her sefer vermiyosun..yani ayda bir kere para vermiş oluyosun..hiç sıkmıyo insanı gerilmiyosun..telfonda edip kafana takılanları sorabiliyosun..tavsye ederim

ben cinnahta hrs hastanesinin diyetisyen bölümüne gitmiştim bence fiyatı çoğu yere göre uygun 125 tl ödüyordum ben en son gittiğimde bu 125 tl karşılığında 4 randevunuz oluyo istersen ayda bir gidiyorsun istersen haftada bir... ilk başta haftada bir randevu veriyo diyetisyen ama sen istediğin şekilde ayarlayabilirsin sadece ilk başta sıkı tutmak için haftada bir gitmek iyi oluyo.. ben en son ocak ayında felan gitmiştim sanırım bi daha gitmedim... faydasını gördün mü diye sorarsan pek görmedim ama bu kişinin kendisiyle alakalı ben harfiyen herşeye uymamıştım sen eğer uyarsan yararlı olacağına inanıyorum :81:

Arkadaşlar ben tunalı da merve tığlı ya gittim gerçekten benim için mucize yarattı. Ben çok zorlanacağımı düşünüyordum diyet yaparken, neredeyse her şeyi yiyerek 3 ayda 6-7 kilo verdim. İnternetten de araştırabilirsiniz çok tanınmış biri olmasına rağmenama bütün danışanlarına çok yakın davranıyor, çok sıcak kanlı.

Back
X