Doğuma Hazırlık Ankara'da Doğum Fotoğrafı Çektirmek İsteyenler Mutlaka Okuyun..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ankarada elçin polatın en uygun paket fiyatı 550 milyon.bana oldukça pahalı geldi.ankarada başka alternatif blen ve daha uygunnu bilen var mı????

$2012-ela-bebek-dogum-fotografcisi-7.webp $2012-ela-bebek-dogum-fotografcisi-3.webp $2012-ela-bebek-dogum-fotografcisi-12.webp

Belki yararı olur doğum fotoğrafçısı Yasemin kırklar YELOK var. link veremiyorum google'dan doğum fotoğrafçısı ankara yazın çıkıyor.
Sitedeki Telefonu: 530 476 5527

Sitede ki Özgeçmişi aşağıda:

1973 Ankara doğumluyum. İlk, orta ve liseyi Ankara’da okudum. Selçuk Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Fotoğraf sanatı ile ilk tanışmam ortaokul yıllarında abimin fotoğrafa olan tutkusuyla oldu. Onun aldığı kitaplarla başladım fotoğrafa. Daha sonra üniversite yıllarında çalışmalarımı arttırdım ve iki kişisel sergi açtım. 2008 yılında kızımın doğumu ile çocuk fotoğraflarına yoğunlaştım. 2010 yılında oğlumun doğumu ile de iki doğum gerçekleştirmiş bir anne olarak yeni doğum yapacak anne adaylarının heyecanlarına onları anlayan bir anne olarak ortak olmak için “doğum fotoğrafçılığı” yapmaya karar verdim. En duygusal anlarımızın ve en çekilesi görüntülerin hangi zaman dilimlerinde olabileceği ile ilgili destek olmayı ve anılarına katkıda bulunmayı hedefledim.

Son düzenleme:
merhabalar, jujuu doğum için photomuz ile anlaştığınızı yazmışsınız umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır. bende araştırıyorum nasıl memnun kaldınız mı acaba? alternatiflerine göre iyi görünüyor yalnız paket ücretlerine baktığımda fiyatı 550 yazıyor siz 400 tl ye yaptırmışsınız gerçi 1 sene kadar geçmiş. photomuz ile çalışan varmı acaba?

bu konuda birçok yazı var beğendiğim fotoğrafçıların çoğu istanbulda. bu başlık çok iyi olmuş Ankarada doğum fotoğrafçısı ile anlaşıp memnun kalanlar varsa lütfen yardımcı olsunlar..

aylarca aradım aylarca..elcin polata mail attım paketini bana mail attı ve kabul ediyosanız formu doldurup gönderin demiş bu mudur yani ?? bir arkadasım vasıtasıyla photo-muz fotografcılıkla tanıstım iyiki de tanısmısımm.bu kadar süper bir paket bu kadar ilgi alaka herseyiyle harikaydı.hiç bir yerde reklamlarını görmemiştim arkadasım kendi albümlerini gösterince cok sevindim hemen görüstük.kesinlkle ankaradaki en uygun fiyat ve en kapsamlı paketi verenler onlar..400 tl ye dogum öncesi dogum da ve dogum sonrası 3 kere cekim yapılıyor albüm hazırlanıyor fotograf baskıları cd slayt ve buzdolabı magneti vardı benm paketimde.albümümüzü kim görse bayılıyor mutlaka bir görüsün derim ...

merhaba, jujuu doğum için photomuz ile anlaştığınızı yazmışsınız umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır. bende araştırıyorum nasıl memnun kaldınız mı acaba? alternatiflerine göre iyi görünüyor yalnız paket ücretlerine baktığımda fiyatı 550 yazıyor siz 400 tl ye yaptırmışsınız gerçi 1 sene kadar geçmiş. daha görüşmeye gitmedim cevabınızı bekliyorum.

arkadaşlar son güncel fiyatlardan haberi olan varmı. Sihirli ellere sordum en düşük paketi 550 tl den başlıyor. En kapsamlı olanıda 1000 lira. Başka güncel fiyat alan varmı? Haziran'da doğumum bende önerilerimizi bekliyorum.

Kizlar ankarada portfolyo hazirlamak amacli ilk uc cekimim ucretsiz olucak son bir kisilik yerim kaldi hadi acele edin:)

Back
X