ankarada elçin polatın en uygun paket fiyatı 550 milyon.bana oldukça pahalı geldi.ankarada başka alternatif blen ve daha uygunnu bilen var mı????

Belki yararı olur doğum fotoğrafçısı Yasemin kırklar YELOK var. link veremiyorum google'dan doğum fotoğrafçısı ankara yazın çıkıyor.
Sitedeki Telefonu: 530 476 5527
Sitede ki Özgeçmişi aşağıda:
1973 Ankara doğumluyum. İlk, orta ve liseyi Ankara’da okudum. Selçuk Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Fotoğraf sanatı ile ilk tanışmam ortaokul yıllarında abimin fotoğrafa olan tutkusuyla oldu. Onun aldığı kitaplarla başladım fotoğrafa. Daha sonra üniversite yıllarında çalışmalarımı arttırdım ve iki kişisel sergi açtım. 2008 yılında kızımın doğumu ile çocuk fotoğraflarına yoğunlaştım. 2010 yılında oğlumun doğumu ile de iki doğum gerçekleştirmiş bir anne olarak yeni doğum yapacak anne adaylarının heyecanlarına onları anlayan bir anne olarak ortak olmak için “doğum fotoğrafçılığı” yapmaya karar verdim. En duygusal anlarımızın ve en çekilesi görüntülerin hangi zaman dilimlerinde olabileceği ile ilgili destek olmayı ve anılarına katkıda bulunmayı hedefledim.
Son düzenleme: