Ankara'da doğum için hastane önerileri

Oxygen_

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
36
14
88
Arkadaşlar ben 2. bebeğime 5 haftalık hamileyim ve ilk doğumumu Etlik zübeyde hanımda yaptım.doğumum mesai saati dışına geldiği için hem hemşirelerden hemde doktorlardan çok kötü muamele gördüm.bu sefer doğum yapacağım hastaneyi iyi seçmek istiyorum.önerilerinizi alabilir miyim

Ayrıca özel hastaneler hakkında fiyat bilgiside verebilirseniz çok mutlu olurum

Ben çukurambar koru hastanesinde Doğum yaptım 6 gün önce. Demir hayat tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım. 8 muayene hakkım vardı bana tam yetti tüm hamileliğimin kontrollerini tahlillerini tetkiklerini ve Doğumu 1500 liraya halletmiş oldum. 1 kere acil ameliyata gitmesi dışında 5 dakikadan fazla muayene için beklemedim doktorum çok iyiydi ve gerçekten tüm personel çok güleryüzlüydü prenses gibi baktılar diyebilirim. Sigortasızlar içim biraz pahalı ama muayenesi 210 lira doğumu 4500 lira. Kendi hastane paketi var herşey içimde 6000 tl diye birde

Ben çukurambar koru hastanesinde Doğum yaptım 6 gün önce. Demir hayat tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım. 8 muayene hakkım vardı bana tam yetti tüm hamileliğimin kontrollerini tahlillerini tetkiklerini ve Doğumu 1500 liraya halletmiş oldum. 1 kere acil ameliyata gitmesi dışında 5 dakikadan fazla muayene için beklemedim doktorum çok iyiydi ve gerçekten tüm personel çok güleryüzlüydü prenses gibi baktılar diyebilirim. Sigortasızlar içim biraz pahalı ama muayenesi 210 lira doğumu 4500 lira. Kendi hastane paketi var herşey içimde 6000 tl diye birde
Bebeğin hayırlı olsun canım.Allah uzun ömürler versin :) teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Back
X