Ilk dogumunuzu nerde yapmıştıniz ? Etlik dogumda kanber oguzer hoca cok iyi ilgileniyor ona gidebilirsiniz. Carpinti ve nefes darkigi bendede varArkadaşlar ilk doğumumdan kısa süre sonra ikinciye hamile kaldım. Zor bir hamilelik geçiyorum. Ankara'da iyi, güvenilir,tecrübeli bir doktor önerisi olan varsa sevinirim. Riskli gebelik uzmanı olursa daha iyi olur çarpıntı ve nefes darlığım var gebeliğin başında olmama rağmen zorlanıyorum.
Hastane ismi de olabilir.
Zekai Tahir Burak Hastanesindeki doçent ve prof.ler doğuma giriyor mu acaba?
Sanirim op. Du bende dr lara cok zor güveniyorum ana yaşını basini almis deneyimli bir dr oldugu her halinden belli. Ben tarama testi icin gitmistim 12. Haftamda dogumu orada düşünüyorum ankarada yasamiyorum kontrollerimi bulundugum ilde özel bir hastanede yaptiriyorum. .kardiyoloji ekg ve eko yapti kalp kapakcigimda açıklık varmis carpinti derecem cok yuksek degildi ozamnlar 13.haftamda gitmistim 134 falan cikiyordu. Simdilerde 154e Yükseldi en yuksekkk hic carpintim yokken 120 faln cikiyor. Ilac vermk icin cok erken dedi o yuzden son aylardaki durumuna göre hareket edelim dedi. Bulantili dönem cok zormus 9.haftam berbatti Allah yardimciniz olsun. Bende suan vucut agrilariyla ve kan dusuklugu ile mucadele ediyorumİlk doğumumu Turgut Özal Hastanesinde yaptım. Aydın Köşüş doktorumdu. Doğumdan korktuğum ve Doçent olduğu için tercih etmiştim. Kamber Hoca operatör mü yoksa ünvanı var mı? Benim önceki hamileliğimde gittiğimde 115 çıkmıştı ekg.de. Kardiyoloji ne dedi size? Tırnaklarımda da morluk var bir arkadaşım farketti bende tekrar gitmem lazım sanırım kardiyolojiye! Ben daha 9. Haftadayım ileriki haftalarda nasıl olur bilmiyorum. Umarım kolay geçer hamileliğimiz arkadaşım. Ben şu anda aşırı bulantıyla uğraşıyorum
Özel olabilir belki ama 300 çok pahalı geldi. Genelde o civarda mı özel muayenehaneler?Canim özel düşünürsen şükran Cakmak var çok iyi bir doktor özel muayenehanesi var tepe prime is merkezinde muayene ücreti 300 anlaşmalı hastanelerde de doğum yaptırıyor tavsiye ederim
Devlette yaptırmıyor değil mi doğumu Şükran Çakmak? Adını duymuştum daha önce.Canim özel düşünürsen şükran Cakmak var çok iyi bir doktor özel muayenehanesi var tepe prime is merkezinde muayene ücreti 300 anlaşmalı hastanelerde de doğum yaptırıyor tavsiye ederim
Simdide gogsumunn altinda bi titreme hissediyorum kalp atisindan farkliBana da daha önce göğüs ağrısıyla gittiğimde kapakcigimda açıklık olduğunu söylemişti kardiyoloji. Çarpıntımın derecesini ölçmedim hiç belki benimde vardır. Ilac bana da vermedi. Tedavi edilecek bir durum yok dedi.Bulantı çok yoğun onunla uğraşıyorum bende Sizin bulantı ne zaman geçti? Benimde B12 ve D vit. eksikliği çıktı iğne oluyorum.Amin Allah tüm hamilelere yardimci olsun. Gazi benimde aklıma yattı orda özel oda var mı sancıyı kendi odanda çekebiliyor musun? Yoksa sancı odası mı var? İrtibatta olalım canım aynı durumdayız.
Olabilir cnm belki bebek hareket edince oluyodur dedigin gibi. Ah ahh zamn gecse hayırlısı ile cnm. Ilki kaç yasinda cnmCanım belki bebeğin hareketlenmesiule ilgilidir o titreme. Çünkü geniş alana yayılıyor büyüdükçe bebek. Boşver içini rahat tut düşündükçe şikayetler daha çok artıyor. Benim 2. gebeliğim o korkular hep oluyor yani ama geçiyor bebeğini kucaģına alınca hepsini unutuyorsun Üniversite hastaneleri hep öyle diye biliyorum. Öğrenciler kontrol ediyor doğum anına kadar. Benim de bulantım geçseydi hep yatar haldeyim. Gece sabah günün her saatinde var bulantı Hangi şehirden geliyosun sen?
Oyy kuzu oda daha kucikmus canim isteyerekmi yaptın ikinciyiAynen yaa hayırlısıyla doğumu yapıp kucağımıza alsak bebeğimizi. Birincisi 20 aylık. Amin inşallah canım. Aynen yaa ekmekten buzdolabından çaydan yiyecek herşeyden tiksindim. 5 kilo vermişim şimdiye kadar. Yok canım buralarda tanıdığım yok maraşlıyım ben. Bende eşimin yanına geldim buraya.
Merhaba Can'ım bende ikinciye hamileyim kızım 14 aylık Ben çağ hastanesi Erol bayraktar hocada yaptım doğumumu ve tüm arkadaşlarım al didik didik ettikten sonra karar verdik çok şükür şimdi iyiki diyorum işinin ustası bir Dr eski başhekim ve fiyatıda uygundu şimdi muayenehane açmış fiyatını bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim 16 saat sancı cektim arzettin olmaması için herşeyi yaptı ama bir noktadan sonra riske girmedi sezaryense aldıArkadaşlar ilk doğumumdan kısa süre sonra ikinciye hamile kaldım. Zor bir hamilelik geçiyorum. Ankara'da iyi, güvenilir,tecrübeli bir doktor önerisi olan varsa sevinirim. Riskli gebelik uzmanı olursa daha iyi olur çarpıntı ve nefes darlığım var gebeliğin başında olmama rağmen zorlanıyorum.
Hastane ismi de olabilir.
Zekai Tahir Burak Hastanesindeki doçent ve prof.ler doğuma giriyor mu acaba?
Batıkent Medikal Parkta Pınar Telli Celtemene gidiyorum. Memnunum. Aylin hanım çok yoğunmuş ben istediğim zaman randevu bulabileceğim bir doktor istedim. Doğuma az kaldı. İyi olur inşallah.Batıkent medikal park hastanesinde DR.Aylin Ayrım çok iyi şahsen ben onda doğum yaptım hem hastaneden hem ekipten hem doktorundan çok memnun kaldım doktor çok pozitif enerjik be Güler yüzlü tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?