Doğuma Hazırlık Ankarada Dogum yapacaginiz hastane..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Merhaba Güzel Annelerr :))
Biz 22 haftaligiz daha kucuguz ama şimdiden kafama çok takılıyor doğum yapacağım yer.. Bizim akrabalarda zekai de doğum yapma geleneği varmış gibi herkes orada yapıyor memnun kalmasalar bile hatta ablalarimda yaptı ama ben ilk ve son kez gittiğim kontrolde orada yapmamam gerektiğini anladım .. Kontroller için zubeyde ve KEÇİÖREN meslek hastalıkları hastanesine gidiyorum .. Dogum içinde zubeydeyi istemiyorum . Bu arkadaşım KEÇİÖREN eğitim araştırmada yaptı ve çok memnun kalmış .. Yani anlayacagiz kafam çok karışık .. şimdiden netlestirmek istiyorum son zamanlar bide düşünmek istemiyorum .. Rabbim hepimizin evladını zamanında sağlıkla ,hayırla kucagimiza almayı nasip etsinnn :))) Amiin..

Ayni sekilde ben de Ankara'da doktor ve hastane arayisindayim.güven,koru,liv hospitl duydum.

ilk doğumumu Lokman Hekim hastanesinde yapmıştım o zamanlar kim nobetciyse o giriyordu doğuma artık orda tanıdık dr kalmadığı için orayı düşünmüyorum

2 arkadaşım Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Araştırma hastanesinde doğum yaptı çok memnun kaldılar fakat çok kalabalık o yüzden yine özel düşünüyorum

özellerde doğum paketleri varmış artık bir arkadaşım Sincan Koru hastanesinde Hüseyin Pehlivan a gidiyor memnun aynı zamanda 3 arkadaşımın daha doğumuna girmiş 16. haftadan sonra 3000 tl oluyor fiyat bende yüksek ihtimal orayla anlaşma yapacağım

Biz 22 haftaligiz daha kucuguz ama şimdiden kafama çok takılıyor doğum yapacağım yer.. Bizim akrabalarda zekai de doğum yapma geleneği varmış gibi herkes orada yapıyor memnun kalmasalar bile hatta ablalarimda yaptı ama ben ilk ve son kez gittiğim kontrolde orada yapmamam gerektiğini anladım .. Kontroller için zubeyde ve KEÇİÖREN meslek hastalıkları hastanesine gidiyorum .. Dogum içinde zubeydeyi istemiyorum . Bu arkadaşım KEÇİÖREN eğitim araştırmada yaptı ve çok memnun kalmış .. Yani anlayacagiz kafam çok karışık .. şimdiden netlestirmek istiyorum son zamanlar bide düşünmek istemiyorum .. Rabbim hepimizin evladını zamanında sağlıkla ,hayırla kucagimiza almayı nasip etsinnn :))) Amiin..
Ben balgat ufuk universtesine gidiyorum cok memnunum cogu ozellere gorede cok uygun oldugu soyleniyor

Muayene.ucreti dogum vs ne kadar? Gonlüne gore hastane bulmak ne zor..
bn bilmiyorum ucreti calisani olnca ucret cikmadigi icn ama doktor cok iyi cok memnunum herseyden bi bilgi alin ucretler konusunda digerlerine gore daha iyi oldugunu blyorum hic sormadim

bn bilmiyorum ucreti calisani olnca ucret cikmadigi icn ama doktor cok iyi cok memnunum herseyden bi bilgi alin ucretler konusunda digerlerine gore daha iyi oldugunu blyorum hic sormadim
Doktorunuz adi nedir cevap verdiginiz icin cok tesekkür ederim

benim takıplerimi koru hastanesinde zahide küçük yaptı, çok memnun kaldım gece de olsa doğumuma geldi, cok güleryüzlü, anlayışı, mesleğinde de çok başarılı bir doktor. ikinci cocugumu 7-8 ay sonra düşünüyorum tekrar zahide hanıma takip olcam. doktor arayan herkese de tavsiye ederim.

Ankara da normal ve rahat bi doğum yapmak isteyenlere Dr umu öneririm 3 yıl önce kızımın doğumunu yaptırdı şimdi de 32 haftalık hamileyim ona gidiyorum çok memnunum ama hala hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim

Etimed var ben orda yapmayacağım ama arkadaşım yaptı . Hemde yeni sezeyan 1500 vermiş. Özel hastane ssk ile anlaşmalı yertemizdi hastane

Merhaba arkadaşlar bende doktor ve hastane araştırmasına girdim. Ama ankara'ya yeni taşındım. Ve hiç bir bilgim yok doktorlar ve hastaneler hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Allah gönlünüze göre versin Keçiörende hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz, hamile değilim muyane olmak amacıyla nereye gittiğiniz yazarsanız sevinirim

Amiiin ben zubeydeye gidiyorum kontrollere. Hamilelik oncesi de kontrol için oraya gidiyordum çok memnun kaldım

Amiiin ben zubeydeye gidiyorum kontrollere. Hamilelik oncesi de kontrol için oraya gidiyordum çok memnun kaldım
doktorunuzun ismi nedir ben ilk defa gideceğim için biraz tedirginim , gataya gittim kadın doktor odada 3 4 kişi daha vardı rahat edemedim birde azarlar gibi konuştu, muayene olmadan çıktım , şimdi doktor arayışındayım

özel hastane fiyatlarını merak eden arkadaşlar şu başlıktan fikir sahibi olabilir.Tabi bu fiyatlar 2017 için. Ben memorial hastanesi Nesrin Fenere gidiyorum çok memnunum kendisinden ama daha doğum yapmadım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2017-ankara-ozel-hastahane-fiyatlari.988085/
Bende nesrin hanıma başladım henüz paket almadım doğumunuz yakın sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah doğumdan sonra yaşadıklarınızı nesrin hanımın yaklaşımını bizimle paylaşabilir misiniz

Özel hastane düşünenler tobb dan çok memnun kalmıştım. Özellikle doğum servisindeki hemdirler ve yeni doğan hemşireleri çok çok iyi. Kadın doğum doktoru çok önemli ama doğum bittikten sonra onunla da işiniz bitiyo. Tecrübeli hemşireler çok önemli oluyor doğum sonrası için. Özellikte ilk gebelikde emzirme bebek bakımı vb konularda hemşireler ilgileniyor sizinle. O acıdan tobb dan memnun kalmıştım. Sağlıklı doğumlar dilerim

Back
X