Doğuma Hazırlık Ankarada Dogum yapacaginiz hastane..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba Güzel Annelerr :))
Biz 22 haftaligiz daha kucuguz ama şimdiden kafama çok takılıyor doğum yapacağım yer.. Bizim akrabalarda zekai de doğum yapma geleneği varmış gibi herkes orada yapıyor memnun kalmasalar bile hatta ablalarimda yaptı ama ben ilk ve son kez gittiğim kontrolde orada yapmamam gerektiğini anladım .. Kontroller için zubeyde ve KEÇİÖREN meslek hastalıkları hastanesine gidiyorum .. Dogum içinde zubeydeyi istemiyorum . Bu arkadaşım KEÇİÖREN eğitim araştırmada yaptı ve çok memnun kalmış .. Yani anlayacagiz kafam çok karışık .. şimdiden netlestirmek istiyorum son zamanlar bide düşünmek istemiyorum .. Rabbim hepimizin evladını zamanında sağlıkla ,hayırla kucagimiza almayı nasip etsinnn :))) Amiin..
Merhaba nerde doğum yaptınız acaba bende hastané arıyorum keçiören araştırma nasıl gittiniz mi

Etimed hastanesin de banu hanıma giden var mı acaba? Evimize uzak ama orayı tercih ettik, henüz randevu günümüz gelmedi ama çok fazla bakmak kafa karıştırıyor. Bizde artık bir doktor bulalım artık dedik ve banu hanıma karar verdik.

Back
X