ankarada doğum yapan annecikler bakarmısınz??

tuuuuuuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
129
0
26
Ankara
hala iyi bi doktor ve hastane bulamadım.ankarada doğum yapıp doktorundan ve hastane hizmetinden memnun kalan yazabilirmi??

canım ben 7 sene evvel kendı ıstegımle sezeryan oldum ıkıncı kızımda...bu kızım ıcınde aynı doktor ıle calısıyorum o gırecek ozelınede gıdıyorum ayda bır defa 200 tl verıyorum ıstersen ozleden yazarım tavsıye ederım

hala iyi bi doktor ve hastane bulamadım.ankarada doğum yapıp doktorundan ve hastane hizmetinden memnun kalan yazabilirmi??

eşim tıp doçenti olmasına rağmen, doğum için kendi fakültemiz yerine zekai tahir burak'ı tercih ettik. hakkında kötü şeyler duyulur hep ama bunlar 15-20 yıl öncesinin izlenimleridir. arkadaşım kadın doğumcu olduğu için kontrollerimi onun çalıştığı hastanede yaptırmıştım ama 16.05.2012'de doğumu ZTB'de yaptım. özel oda ve özel doğum salonu tutmuştuk. fark olarak 500 tl vermiştim ama 5000 tl'lik hizmet aldım diyebilirim. hemşiresinden doktoruna kadar herkes çok özverili, sabırlı ve şefkatliydi. hem donanım olarak güzel hem de konforluydu. doğumumda son anda çıkan bir komplikasyonu o kadar iyi yönettiler ki, o doğumu başka özel bir hastanede yapsam ya bebeğim ölürdü yada bizi hemen başka bir hastaneye kakalamaya çalışırlardı.
bebeğim emme refleksiz olarak doğmasına rağmen, özel emzirme hemşiresi günlerce yardım ett emzirme konusunda.

sonuç olarak Zekai Tahir Burak'ı tavsiye ederim.

15 mayısda doğum yaptım ankara zekai tahir burak hastanesinde iyiydi canım devlet hastanesi işte pek bi şikayetim olmadı doktorda yeksin hanımla görüşmüştüm doğum kocu ayarlamıştı mutlaka doğum koçu ayarla ilk doğumunsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…