Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz doğum yapmadım fakat doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesi ile Ankara'da cebeci tıpta doğum yapacağım. Özel sağlık sigortama rağmen özel tercih etmek istemedim fiyatlar çok uçuk onun yerine çocuğuma maddi bir fon hazırlarım diye düşündüm. Şu an için docente takipliyim ve sadece 244 ₺ ödüyorum detaylı ultrason tarama testleri vs ücretsiz, doğuma da ücret almiyorlarmisMerhaba Ankara'da özel hastanede ya da devlet hastanesinde doğum yapanlar memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi? Çok kararsız kaldım malesef ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım edebilir misiniz![]()
Doğumunuzu normal mi düşünüyorsunuz hani doğuma doktorunuz katılabilecek mi ya da kime denk gelirseniz ommu ilgileniyor. Tıpta çok fazla asistan olduğu için kafam karışıyor daBen henüz doğum yapmadım fakat doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesi ile Ankara'da cebeci tıpta doğum yapacağım. Özel sağlık sigortama rağmen özel tercih etmek istemedim fiyatlar çok uçuk onun yerine çocuğuma maddi bir fon hazırlarım diye düşündüm. Şu an için docente takipliyim ve sadece 244 ₺ ödüyorum detaylı ultrason tarama testleri vs ücretsiz, doğuma da ücret almiyorlarmis
Bir de sıra almak kolay oluyor mu meselaBen henüz doğum yapmadım fakat doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesi ile Ankara'da cebeci tıpta doğum yapacağım. Özel sağlık sigortama rağmen özel tercih etmek istemedim fiyatlar çok uçuk onun yerine çocuğuma maddi bir fon hazırlarım diye düşündüm. Şu an için docente takipliyim ve sadece 244 ₺ ödüyorum detaylı ultrason tarama testleri vs ücretsiz, doğuma da ücret almiyorlarmis
Eğer özel muayeneden girerseniz kimse doktorunuz o giriyor normal poliklinik takibinde asistanlar giriyormuşDoğumunuzu normal mi düşünüyorsunuz hani doğuma doktorunuz katılabilecek mi ya da kime denk gelirseniz ommu ilgileniyor. Tıpta çok fazla asistan olduğu için kafam karışıyor da![]()
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun sizin içinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbimEğer özel muayeneden girerseniz kimse doktorunuz o giriyor normal poliklinik takibinde asistanlar giriyormuşhayırlısı ise normali istiyorum tabi ama doğum mevzusunu konuşmadık daha 34ten sonra konuşuyorlarmis
ben Doc. Dr Murat Seval'e takipliyim, mail atarak randevu almıştım bı arayıp sorun isterseniz ben kolaylıkla randevu aldım ama bazen yeni gebe kabul etmiyorlarmis
Daha doğum yapmadım ama bilkent şehir hastanesine gidiyorum çok memnunum özelden bi farkı yok rahatsızlandım 3 gün hastanede yattım eşim kaldı yanında odalar tek kişilikMerhaba Ankara'da özel hastanede ya da devlet hastanesinde doğum yapanlar memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi? Çok kararsız kaldım malesef ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım edebilir misiniz![]()
Geçmiş olsun cevabınız için teşekkür ederimDaha doğum yapmadım ama bilkent şehir hastanesine gidiyorum çok memnunum özelden bi farkı yok rahatsızlandım 3 gün hastanede yattım eşim kaldı yanında odalar tek kişilik
Rica ederimGeçmiş olsun cevabınız için teşekkür ederim![]()
Merhaba sehir hastanesinde 10. Haftadan sonra gebelik takibi yapiliyor mu bilginiz var mi acaba..bir cok hastane ilerleyen haftalarda gebe hasta kabul etmiyor o nedenle sordumDaha doğum yapmadım ama bilkent şehir hastanesine gidiyorum çok memnunum özelden bi farkı yok rahatsızlandım 3 gün hastanede yattım eşim kaldı yanında odalar tek kişilik
Yapılıyo sanırım ben 34 haftada etlik şehir hastanesine gittim baktılarMerhaba sehir hastanesinde 10. Haftadan sonra gebelik takibi yapiliyor mu bilginiz var mi acaba..bir cok hastane ilerleyen haftalarda gebe hasta kabul etmiyor o nedenle sordum
Çok teşekkür ederimYapılıyo sanırım ben 34 haftada etlik şehir hastanesine gittim baktılar
merhaba, hastaneden memnun kaldınız mı? ben de cebeci tıp'ta doğum yapmayı düşünüyorum. bilgi paylaşırsanız çok sevinirimBen henüz doğum yapmadım fakat doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesi ile Ankara'da cebeci tıpta doğum yapacağım. Özel sağlık sigortama rağmen özel tercih etmek istemedim fiyatlar çok uçuk onun yerine çocuğuma maddi bir fon hazırlarım diye düşündüm. Şu an için docente takipliyim ve sadece 244 ₺ ödüyorum detaylı ultrason tarama testleri vs ücretsiz, doğuma da ücret almiyorlarmis
merhabalar. ben de 8 haftalık hamileyim ve murat bey'den randevu aldım. doğumunuzu murat bey mi yaptırdı? kendisine hiç olumsuz yorum yapan biri olmamış, bende de bu sebeple bir güven oluştu ve tesadüfen randevu buldum. rica etsem murat bey ve cebeci hastanesi ile alakalı bana bilgi vermeniz mümkün mü? doğum veya sonrasında bir problem yaşadınız mı? teşekkürler şimdiden.Eğer özel muayeneden girerseniz kimse doktorunuz o giriyor normal poliklinik takibinde asistanlar giriyormuşhayırlısı ise normali istiyorum tabi ama doğum mevzusunu konuşmadık daha 34ten sonra konuşuyorlarmis
ben Doc. Dr Murat Seval'e takipliyim, mail atarak randevu almıştım bı arayıp sorun isterseniz ben kolaylıkla randevu aldım ama bazen yeni gebe kabul etmiyorlarmis
Merhaba , acıbademde doğum yapınca hoşgeldin bebek çantası veriliyormuş. İçeriği hakkında bilgi verebilir misiniz ? Hastane çantası hazırlamamıza gerek var mıdır?Geçen yaz acıbademde doğum yaptım çok memnun kaldım
Bebek doğumhaneden katta bir odaya çıkarılıyor ilk kontrolleri sonrası. Güzelce silinip giydiriliyor. İçlik tulum şapka eldiven battaniyeli takım size veriliyor. Odanızda lohusa pedi var, bebek için bez, pişik kremi, ıslak mendil var. Bunun dışında isterseniz sizi yıkıyorlar ve bebeğe de baş banyosu yaptırıyorlar. Terlik çarşaf havlu şampuan sabun vs ihtiyacınız yok. Çantada mustelanın seyahat kiti var. Onun dışında biraz bez, anne çayı, yenidoğan takımının yastığı ıslak mendil var. Başka birşey var mıydı hatırlayamadım. Bir de içerik her şubede değişiyor. Çocuğa giydirdikleri takım az çok kirleniyor o yüzden siz de takım götürün.Merhaba , acıbademde doğum yapınca hoşgeldin bebek çantası veriliyormuş. İçeriği hakkında bilgi verebilir misiniz ? Hastane çantası hazırlamamıza gerek var mıdır?
Ben de bilkent şehir hastanesine gidiyorum 13. haftadayım. Gerçek özel hastane konforunda, gebe polikliniği sakin sıra beklemiyorum. Doktorlar çok ilgili. riskli bir gebeliğim olmadığı halde sık tarihlerde randevu almamı isteyip sürekli tahlil yapıyorlar ve şikayetlerimde çok ilgileniyorlar.Merhaba sehir hastanesinde 10. Haftadan sonra gebelik takibi yapiliyor mu bilginiz var mi acaba..bir cok hastane ilerleyen haftalarda gebe hasta kabul etmiyor o nedenle sordum
Hangi doktora gidiyorsunuz bende doktor arayışındayım bilkent içinBen de bilkent şehir hastanesine gidiyorum 13. haftadayım. Gerçek özel hastane konforunda, gebe polikliniği sakin sıra beklemiyorum. Doktorlar çok ilgili. riskli bir gebeliğim olmadığı halde sık tarihlerde randevu almamı isteyip sürekli tahlil yapıyorlar ve şikayetlerimde çok ilgileniyorlar.
Bir bilgim yok 10. haftadan sonra gebelik takibi yapılmadığını sanmıyorum, benden böyle bir teyit alınmıyor.