Ankara'da doğum

Meri 0606

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
61
34
3
Ankara'da Medicana Hastanesi'ne gidiyorum doğum yapan varmı medicanada

Ben Sevtap hanıma gidiyordum. Daha doğrusu onun kliniğine gidiyordum. Doğumu da çalıştığı hastane olduğu için Medicana da yaptım. Evet memnun kaldım. Sezeryan doğum yaptım 1 gece hastane de kaldım.
Bi sıkıntınız oldu mu ağrınız veya herhangi birşey bide belden iğne acıtıyor mu iğne fobim var da sezeryan sonrası iğne mi serum mu yapiliyor

Bi sıkıntınız oldu mu ağrınız veya herhangi birşey bide belden iğne acıtıyor mu iğne fobim var da sezeryan sonrası iğne mi serum mu yapiliyor
Yok bir sıkıntım olmadı ama ben epidural yani belden iğne yaptırmadım genel anestezi alıp uyudum. Daha önceki doğumumda da genel anestezi almıştım.

Merhabalar ben çok yeniyim (12.03.2021 de öğrendim hamile olduğumu)
Henüz erken belki ama yine de fikir almak için araştırıyorum. Ankara'da yaşıyorum. Devlet veyaüniversite hastanesi onerebileceginiz var mi

Epidural oldum iğne olurken ve sonrasında aşırı bir ağrı hissetmedim. Sabah 10da sezeryan oldum akşam 7 8 gibi yürüdüm ama biraz çabaladım kalkmak için tabi,çok tatlı değildir canım. Ağrım sızım olunca ağrı kesici yapıldı ertesi sabah taburcu oldum. Sadece ilk gece biraz ağrı oluyor tabi ama ağrı kesici ile dayanılmayacak kadar değil. İlk 3 günden sonra ayaklanmıştım tamamen. Bazıları biraz nazlı olur 🤭 ağrı eşiği düşük olur o zaman 15 gün yatanlar var ama ben bebeğimle ilgilenmek istedim. Sevgiler

Back
X