Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallahBen de düşünüyorum hamilelik ve gerçekten tavsiyeye ihtiyacim var.iyi ki sordunuz,takip edeceğim.
hiç farketmez ikisi de olur iyi olsun daÖzelde mi?devlet hastanesinde mi?
Amin inşaallah :)) özel - devlet benim için fark etmiyor.tabi öyle çok büyük paralar da veremem de vermem de.hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah
ateş pahası zaten ablamdan biliyorum o gatada doğum yapmıştı ama takibi maraşta yaptırdı mecburen. tek doktor olsun gitsin istiyorum bi oraya bi buraya sürüklenmektenseAmin inşaallah :)) özel - devlet benim için fark etmiyor.tabi öyle çok büyük paralar da veremem de vermem de.
of o ne ya zaten bi sürü masraf olacak. etlik zübeydeye gitmek istemiyorum iki arkadaşım orda yaptı doğumu ikisi de çok kötü davrandıklarını söyledi takip için gidebilirim ama bi şey bulamazsam. teşekkürler ilgin içinetlik zübeyde de kamber oğuz ve ahmet okyar bey tecrübeli ama biraz soğuklar :)
gereksiz çok soru sormayacaksanız gidebilirsiniz
özelde bi kaç kişi var lakin ücretleri maşAllah dudak ucuklatıyor :)
şükran cakmak hanıma gitmeyi çok istedim ama sadece muayene ücreti 275 TL
Canım o zaman cinnah caddesinde HRS kadın hastanesi var doktor:Esra Çabuk Cömert hem çok iyi hem çok şeker hemde çok ilgili,çok memnun kalacağına eminim,bu arada hayırlı olsun bebişim,Allah sağlıkla doğmasını nasip ersin inşallah:)hiç farketmez ikisi de olur iyi olsun da
özel bi hastaneyse ücretleri hakkında bi bilgin var mı? teşekkür ederim Amin :)Canım o zaman cinnah caddesinde HRS kadın hastanesi var doktor:Esra Çabuk Cömert hem çok iyi hem çok şeker hemde çok ilgili,çok memnun kalacağına eminim,bu arada hayırlı olsun bebişim,Allah sağlıkla doğmasını nasip ersin inşallah:)
of o ne ya zaten bi sürü masraf olacak. etlik zübeydeye gitmek istemiyorum iki arkadaşım orda yaptı doğumu ikisi de çok kötü davrandıklarını söyledi takip için gidebilirim ama bi şey bulamazsam. teşekkürler ilgin için![]()
En son gittiğimde 70 civarıydı ama 2016 ücret değişmiş olabilir kesin bişey diyemiyorum maalesefözel bi hastaneyse ücretleri hakkında bi bilgin var mı? teşekkür ederim Amin :)
sanırım ben de öyle yapıcam takip için devlet hastanesi doğum için özel ya da gata sizin doğuma doktor gircek değil mibende 36cı haftama kadar takip ve tahliller için etlik zübeydeye gittim,
doğum ortamın olummsuz koşullarından dolayı özel hastahane ile anlaştım
hacettepe fakültesi ve gazinin iyi olduklarını söyleyenler var onlara bakabilirsiniz
iyi çok uçuk değilmiş ben bi arayım yarın bakalım önce bi keseyi göreyim deEn son gittiğimde 70 civarıydı ama 2016 ücret değişmiş olabilir kesin bişey diyemiyorum maalesef
telefonuna takvimim diye bi program var playstore dan indirebilirsin ben onu indirip takip ettim bir ayda işe yaradıBen de düşünüyorum hamilelik ve gerçekten tavsiyeye ihtiyacim var.iyi ki sordunuz,takip edeceğim.
Hadi bakalım inşallahiyi çok uçuk değilmiş ben bi arayım yarın bakalım önce bi keseyi göreyim de
teşekkür ederim bu arada ilgin için :)Hadi bakalım inşallah![]()
Ay evet ne bu,çok pahali ya.normal doğum bile ateş pahasi.devlet hastanesi düşünüyorum bende.başkent hastanesi olabilir mesela.ateş pahası zaten ablamdan biliyorum o gatada doğum yapmıştı ama takibi maraşta yaptırdı mecburen. tek doktor olsun gitsin istiyorum bi oraya bi buraya sürüklenmektense
Rica ederim ne demekteşekkür ederim bu arada ilgin için :)