ANKARA'DA DOKTOR ÖNERİLERİ

Kızlar merhaba cebeci tıpa gittim dün muayene kalabalık fakat çok detaylı kan testleri felan . benim için önemli olan doğumhane sancı odası tek kişilik doğum sonrası odalr 2kişilik hoşuma gitti . ben hastane mi buldum SGK karşılıyo tüm masrafları. Ayrıca 19+6 dan önceki hamilelern takibini kabul ediyorlar. Bu durum da özele gitmek boşa para saçmak gibime geliyo.

Merhaba bende orayı istiyorum henüz gitmedim.

Etlik zübeydeyi önermem doğum hane berbat medicana süper tek kişilik odada doğum yapıp aynı katta hemen odandasın kapı süsünü takıyor lar ziyaret çi serbest kızan bağıran yok isterseniz odayı süsleyin

Ben medical park saime hamima gidyorum ama orada ertan bey aylin hanim ve pinar hanima cok giden var. Ben yogun dr istemedim sonra doguma yetisemiyorlar gelmiyorlar. Arkdslarimin basina geldi.

Onun disinda bulent alp var balgatta o cok iyi bir dr, yenimahallede oturan varsa gunnur hanim var ortadoguda fiyatlarda normal. Ben bunlari tavsiye ederim.

Ankara da memnun kaldığınız kadın doğum doktorları var mı sürekli takip için gidip gelebileceğim?
Yazdığınız tarihte hamile iseniz doğum yapmışsınızdır büyük ihtimalle, umarım bebeğinizi sağ salim kucağınıza da almışssınızdır
Ben yine de bu sayfaya bakacak anne adayları için ders niteliğinde başımdan geçen talihsizlikleri yazmak istiyorum
42 yaşımda 03/2016 tarihinde hamile kaldım 1.aydan 6.aya kadar gitmediğim özel devlet hastanesi kalmadı
Hiç birinde karar kılamadım en sonunda Etlik Zübeyde Hanım hastanesinde bayan bir dr. gitmeye karar verdim ve 6.aydan 9.aya kadar kontrollerimi yaptı, kendince sözde bu süre zarfı içinde bir kez dahi kan idrar tahlili almadı en son bebek 8,5 aylıkken kendine gittim her şey yolunda bol su iç evde dinlen dedi çalışamaz raporumu da onaylayıp bana verdi ben on beş gün evde dinlendim sancılarımın başlamasını bekledim başlamadı bir türlü on beş gün sonra dr gittiğimde nts de bebeğimin kalp atışlarını duyamadılar ve bebeğim 9 aylıkken karnımda ölmüştü.
Bütün anne adayları sizi asla korkutmak istemem ama asla ve asla hele hele yaşınız benim gibi geçkinse Zübeyde Hanım Hastanesini önermem. Bazı şeyler insanın başına gelmeden tecrübe sahibi olamıyor bana bakan doktor hanım bu süre zarfında bir kez kan idrar tahlili yapmamış bir insan onu bırak hastanede riskli gebelik bölümüne dahi yönlendirme yapmamış biri (riskli gebelik 1-2 nl odalarmış bebeğimi kaybedince öğrendim. Bu hanım doktor öyle zeki ki 34 haftalık görüntüye sahip bebekle bana 37.haftamda çalışamaz raporu vermiş biri yani kısaca bir sürü ihmallerden dolayı ben bebeğime kavuşamadım yüzünü dahi göstermediler 14 saat sancı çektim elimiz koynumuz boş ağlaya ağlaya evime geldim aradan 3,5 ay geçti hala gözümden yaş kurumadı, her gün sanki içime beton bloklar atılıyor gibiyim her gün evladımın yokluğu daha da ağır kaldırılamaz halde. Şu anda psikolog yardımı ile ayakta durmaya çalışıyorum her gün mezarlıktayım her gün pişmanlığın bini bin para , benim tek suçum devletin hastanesinde devletin doktoruna güvendim tek yanlışım buydu.
Bebeğime otopsi istemedik ama Hacettepe Hastanesinde Murat Gültekin hocaya bütün tetkiklerimi yaptırdım kanımda pıhtılaşma çıktı yani bebeğim bana iyi deyip gönderdikleri vakit bile sıkıntılardaymış ama doktor hanım sırf ultrasona baktığı için benim şikayetlerimi göz önüne almadığı için bir hiç uğruna bebeğimi kaybettim. Dr'a son gidişimde hocam her yerim şiş kaşınmaktan yaralar çıktı dedim bana dediği hamilelikte olur bunlar normal dedi gönderdi ve evladımı göz göre göre kaybettim. Benim yavrumun fiziksel olarak hiç bir şeyi yoktu sadece 36 haftalık 3380 gr doğdu canı sağ olsaydı yaşayabilirdi :( Yasal olarak dr hakkında sağlık bakanlığına şikayetimiz bulunmakta zaten.
Size tek diyebileceğim arkadaşlar bebeklerimiz canımız ciğerimiz elinizden geldiği kadar iyi bir doktorda kontrollerinizi yaptırmaya çalışın bu işin şakası yok onlar bize verilmiş birer emanet , kaybettikten sonra keşkelerin bir anlamı yok.
Şu an asla tek doktora inanmıyorum tekrar hamile kalabilir miyim bilemiyorum ama yavrumun kardeşini kucağıma almayı çok istiyorum Rabbime bütün dualarım bunun için.
Tetkiklerimi Hacettepe Hastanesi Murat Gültekin hoca yaptı biraz kafası dağınık vs ama çok iyi bir hoca radikal olarak her şeyi size açık açık diyen bir hoca bu yönü çok hoşuma gitti. Devlet hastanesinin 3 kez ölü doğumdan sonra yapabiliriz dediği bütün testleri Allah razı olsun hemen istedi, yaptırdım bütün sonuçlarım 1 ay gibi kısa bir sürede çıktı kendi bile şaşırdı
Hacettepe Hastanesi Murat hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum
Ayrıca Pazartesi günü Gazi Üniversitesi hocalarından Tuncay Nas'a gideceğim. 45 yaşında hamile kalıp sağlıklı doğum yapan bir arkadaşım var Tuncay hocanın ilgisi alakası sayesinde. Tuncay Hoca hastalarına dışarda muayenehanesinde bakıyor ücreti nakit 400 TL ama tahliller vs için hastaneye yönlendirecektir sanırım hakkında çok güzel şeyler duydum
Herkesin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları dileği ile

Merhaba hamzam06
Bende gazi Üniversitesi hastanesini düşünüyorum da uzman yada doçentler ücretli mi oldu bu hastanede daha önce ucretsizdi bilginiz var mi.başınız sağolsun bu arada

Merhaba hamzam06
Bende gazi Üniversitesi hastanesini düşünüyorum da uzman yada doçentler ücretli mi oldu bu hastanede daha önce ucretsizdi bilginiz var mi.başınız sağolsun bu arada
Sagolun
gazi hastanesini inanin hic bilmiyorum o yuzden bir sey diyemeyecegim kusura bakmayin

Coffeyes
Tuncay nas da gazi hastanesi doktoru ama gazide sadece ders veriyormus hastalarina kendi muayehanesinde bakiyormus onun da ucreti 400 tl tahlil vs icin hastaneye yonlendiriyormus bildigim bu

Merhaba kızlar, ben bugün medicana hastanesinde Türkan Örnek hanıma gittim.İlk izlenimim olarak hastane güzel,doktor da kibar, hoş bir hanım.Şimdilik böyle devam edicem gibi...

Merhaba arkadaşlar ankarada özel ortadoğu hastanesinde kadın doğum doktoru Sultan Pınar Dündar ile alakalı tecrübemi paylaşmak istiyorum. Öncelikle ilk gittiğinizde sizi sevecen tavırlarıyla karşılayıp güzel bi etki bırakan ancak sonrasını fiyaskoya dönüştüren bir kadın doğum doktoru. Kesinlikle tavsiye etmiyorum onunla başladım gebelik takibime her gittiğimde panikli tavırlarla olumsuz şeyler söyledi en son söylenecek kötü durumu hep ilk söyledi ancak hiçbirşey çıkmadı bende haklı demekki öyle olması gerekiyor diye düşünüp değiştirmedim gebelik süresince sürekli devlet hastanesine (zekai tahir burak kadın doğum hast) gönderdi oranın teşhislerinden kopya çeker gibi onlarda bu durumların gebelikte olabilecek normal şeyler olduğunu söyledi kendine güvenmeyen bilgisini ve tecrübesini yeterli görmediğim , hamile psikolojisinden anlamayan konuşmasının ilk cümlesinde henüz belli birşey yokken olabilecek en kötü şeyi pat diye ciddiyetle söyleyip insanın psikolojisini yerle bir eden birdoktor. Şu an 34. Haftamdayım ve doktor değiştirmek zorunda kaldım. Bu hafta 3 farklı doktor ve hastanede muayene oldum hepside boşuna bu kadar stres yapmışsın çok sağlıklı bi bebek ve anne görüyürum cevabını aldım geç oldu ama bu haftaya gelmeme rağmen iyi ki değiştirmişim diyorum bu kadar uzun yazdım belki birine faydası olur diye inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır ve benim yaşadığım sıkıntıları yaşamaz

merhaba kızlar okadarçok doktor arayışlarına düştüm ki her dk bu siteden gelecek cvplar için heyecanlandım. agırlıklı olarak aylin hocadan memnun kaldıklarını dile getirdiler. bence tavsiye edilebilecek doktor gidip konuşup fikir almakda yarar var paket programı var her hastanede de doğum anlaşması var . ve en önemlisi normal doğum taraftarı ... ben şimdilik onla devam edecem gibi görünüyorr arayan arkadaşalara yardımcı olmak isterim aynı süreçten benden geçtim ama çok şükür buldum

arkadaşlar merhaba bende daha yeni gebeyim
hayvansever bi insanım o yüzden bana çağdaş aman evinizde kedi köpek olmasın aman almayın aman çocuk onlarla büyümesin eski kafalı doktorları asla istemiyorum o yüzden alanında iyi motive een hatta hayvanla çocugun buyumesını destekleyen çağdaş bir doktor arayışındayım tercihen bayan olabilir erkek doktora hiç muayne olmadım henüz çekinebilirim diye düşünüyorum
kendim gibi hayvansever çağdaş doğal gerekirse çatlak rahat motive edici bir doktor ariyorum ankarada öneriniz var mı
kasıntı kibirli insanlardan haz etmiyorum o yüzden öyle bi dokotora gidersem mutsuz olurum
önerisini esirgemeyenler olursa çok sevinirim

Back
X