Ankarada doktor tavsiyesi ve Ankarali hamişler

Ömer çobanoğlu bayındır hastanesi kadın doğum bölüm başkanı ..ben çok memnunum tunalı Hilmi de muayenehanesi var tavsiye ederim

Ben Mardin de yaşıyorum eşimin işi gereği ama doğumu ankarada yapmamı istiyor eşim devlet hastanesine bakacağım etlik varmış oranın doktorları iyi diyor gorumcem ve kaynanam ama bilmiyorum inşallah mardin de nasip olur ..

Özel düşünüyorsan nurten boyraz diyorum.. daha hakkında kötü yorum yapanı dıymadım:))

Daha başka tavsiyeler var mı kızlar çok kararsızım bende Yen'i öğrendim hamile olduğumu

ben akropolde nurten koc a gidiyorum çok ilgili gazı unıversıtesınde de merıh bayram hocaya gidiyorum

Acıbademi çok övüyorlar ama fiyatları uçuyor.Akay Hast. arkadaşım doğum yapmıştı. Beğendi ..
Bugun ilk kontrol için Özkaya tıp merkezine gittim orayı önermiyorum .. Bakalım dr. arayışına devam

zekaı tahıre gıtmeyınde nereye gıdersenız gıdın valla hıc bır yer oradan kötü olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…