Ankarada Dr. Hakan Soygüre ameliyat olan varmi?

Merhaba, dün sabah Hakan beye amelıyat oldum bende cok memnun kaldım kendısı Ankarada 1 numaralı isim. Tanıştıktan sonra tamam işte ben doktorumu buldum dedim. Beni çok guzel bılgılendırdı ve yonlendırdı. Nefes problemımden zaten kurtulacaktım ama burnumdakı kucuk kemiği de duzelttırmek ıstıyordum. Birlikte bana en yakışacak sekılde burnumu tasarladık. Çıkınca amelıyatta cekılmıs olan fotografımı gorunce işte budur dedim. suan 2. gunum ve 10 gun sonra alçının cıkmasını sabırsızlıkla beklıyorum. Sonsuz teşekkür ederim hersey ıcın !
Ne kadar ücret ödediniz acaba

Hakan bey rino da iyidir bizzat ameliyatlarını biliyorum. Ankara'da zaten rino güzel yapan belli isimler var puan sıralamasına koyarsam
Eren taştan
Taşkın yücel bu ikisi a plus
Diğer iyi hekimler
Medikal park Timur hoca
Erkan Tarhan
Adnan Fuat büyüklü
Mesut kaya
Hakan soygür
Mesut hoca g

Hakan beyi aslında Mesut hocayla aynı oranda başarılı buluyorum. Başarı sırası bu şekilde ilerliyor o yüzden sona koydum açıklamaları şöyle yapayım
Eren bey Ankara değil dünya çapında literatür e girmiş çalışmaları olan bir gurudur. Tüm rino kongrelerinde konuşma yapar ders verir. Ankara piyasasında ondan iyi bir hoca yok.NET. Ama fiyatları sıfır burna on onbes değişir belki pazarlıkla dokuza falan düşer revizyon ise min on altı(hakediyor da. Nitekim burda herkes uzun vade sonuçları es geçiyor üç beş ayda güzeş burnum oldu sanıyor. )
Taşkın bey Eren abi kadar olmasa da o da ehlidir işin.
Erkan bey de bunların altında gelir birazda medyatiktir. Ama iyi burun yapar
Timur hoca GATA'dan geçti gata da rino konusunda ehildi her kbb ci ondan feyz alırdı.
Adnan Fuat büyüklü genç proflardan asla reklam yapmaz şuan Ünv hocası zaten muayenehane hekimleri gibi para odaklı çalışmıyor akademik bir insan. Zaten üstte saydığım bu isimler şuan rino ile alakalı kitap çalışması yapmaktalar müthiş bir kbb literatürü olacağına inanıyorum.
Mesut ve Hakan hoca da burunla ilgilenen yıllardır bu alanda bir çok ameliyat yapmış kendilerine bu alanı seçmiş insanlar üstteki isimler kadar olmasa da ellerinden kötü burun çıktığını görmedim. (Naçizane)

Eren taştan ameliyat olan bir arkadaşım var kendisi çok memmun burnundan ama; burun 100 metreden estetiğim ben diyor. Hiç doğal durmuyor ve eren beyin yaptığı bi kac burun gördüm hepsi ayni tıp malesef

Merhaba, dün sabah Hakan beye amelıyat oldum bende cok memnun kaldım kendısı Ankarada 1 numaralı isim. Tanıştıktan sonra tamam işte ben doktorumu buldum dedim. Beni çok guzel bılgılendırdı ve yonlendırdı. Nefes problemımden zaten kurtulacaktım ama burnumdakı kucuk kemiği de duzelttırmek ıstıyordum. Birlikte bana en yakışacak sekılde burnumu tasarladık. Çıkınca amelıyatta cekılmıs olan fotografımı gorunce işte budur dedim. suan 2. gunum ve 10 gun sonra alçının cıkmasını sabırsızlıkla beklıyorum. Sonsuz teşekkür ederim hersey ıcın !
Hala memnun musunuz

Hala memnun musunuz

Back
X