Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankarada Dr Hakan Turana gidip tüp bebek yaptıran varmı kızlar ?
selamlar ben varım. çok ilgili ve bilgili bir doktor. 29 haziranda transfer oldum sonuc bekliyorumAnkarada Dr Hakan Turana gidip tüp bebek yaptıran varmı kızlar ?
Ben tüp bebek değil ama çatlatma tedavisi gördüm bilgili gibiydi ama devam etmedim sonra aygül demirola geçtim orda tüp bebek oldum negatif oldu ama ilgiliydihayir
Hayırli olsun canim insalh pozit olurselamlar ben varım. çok ilgili ve bilgili bir doktor. 29 haziranda transfer oldum sonuc bekliyorum
hayirlisi olsun Hakan Turan hocayi çok basarili buluyorlar kararsisizim bunca negatiften sonraBen tüp bebek değil ama çatlatma tedavisi gördüm bilgili gibiydi ama devam etmedim sonra aygül demirola geçtim orda tüp bebek oldum negatif oldu ama ilgiliydi
Hem manevi hem maddi gercekten çok yıpraticihayirlisi olsun Hakan Turan hocayi çok basarili buluyorlar kararsisizim bunca negatiften sonra![]()
Inslah guzel haberler duyariz az kalmis sonucu bekliyoryz hayirlisi ileselamlar ben varım. çok ilgili ve bilgili bir doktor. 29 haziranda transfer oldum sonuc bekliyorum
Evet 10u test günüm. Sonuc ne olur hilemem ama sureci cok iyi yonetti. Ihmallere yer vermemek adina gerekli tum testleri istedi. Cikan sonuclara gore de devam ettik. Insallah olumlu sonuclanirInslah guzel haberler duyariz az kalmis sonucu bekliyoryz hayirlisi ile![]()
Merviny ozelden msj yolladim bakarmisin . Bende dusunuyorumEvet 10u test günüm. Sonuc ne olur hilemem ama sureci cok iyi yonetti. Ihmallere yer vermemek adina gerekli tum testleri istedi. Cikan sonuclara gore de devam ettik. Insallah olumlu sonuclanir![]()
Allahım en güzelini nasip etsin canım veren Rabbim doktorlar vesile olacaksa heryerde olur gönlünü ferah tuthayirlisi olsun Hakan Turan hocayi çok basarili buluyorlar kararsisizim bunca negatiften sonra![]()
Allahım en güzelini nasip etsin canım veren Rabbim doktorlar vesile olacaksa heryerde olur gönlünü ferah tut![]()