Ankarada Dr Hakan Turana gidip tüp bebek yaptıran varmı kızlar ?

Tup bebek merkezi arayısindayim. Bir cok tup bebek mekezi var negatif denemelerim oldu. Ankarada yokmu iyi bir dt

Ben tüp bebek değil ama çatlatma tedavisi gördüm bilgili gibiydi ama devam etmedim sonra aygül demirola geçtim orda tüp bebek oldum negatif oldu ama ilgiliydi

Ben tüp bebek değil ama çatlatma tedavisi gördüm bilgili gibiydi ama devam etmedim sonra aygül demirola geçtim orda tüp bebek oldum negatif oldu ama ilgiliydihayir

selamlar ben varım. çok ilgili ve bilgili bir doktor. 29 haziranda transfer oldum sonuc bekliyorum
Hayırli olsun canim insalh pozit olur🙏🙏 kac gun surdu toplam. Msj gonderdim bakarmisin

Ben tüp bebek değil ama çatlatma tedavisi gördüm bilgili gibiydi ama devam etmedim sonra aygül demirola geçtim orda tüp bebek oldum negatif oldu ama ilgiliydi
hayirlisi olsun Hakan Turan hocayi çok basarili buluyorlar kararsisizim bunca negatiften sonra 😪

Inslah guzel haberler duyariz az kalmis sonucu bekliyoryz hayirlisi ile 🙏🙏
Evet 10u test günüm. Sonuc ne olur hilemem ama sureci cok iyi yonetti. Ihmallere yer vermemek adina gerekli tum testleri istedi. Cikan sonuclara gore de devam ettik. Insallah olumlu sonuclanir 🙏🏻😊

Evet 10u test günüm. Sonuc ne olur hilemem ama sureci cok iyi yonetti. Ihmallere yer vermemek adina gerekli tum testleri istedi. Cikan sonuclara gore de devam ettik. Insallah olumlu sonuclanir 🙏🏻😊
Merviny ozelden msj yolladim bakarmisin . Bende dusunuyorum

Amin canim insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz🙏 her sekilde beklemek tedavi sureci yipratuci ve cok zorlu surec

Back
X