Ankara'da düşük konusunda uzman kadın doğumcu var mı?

dilay8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
470
8
96
Ankara
KIZLAR 3 düşük yaşadım.bebeklerimi kalp atımı durması ve erken su kesesi açılması nedeniyle kaybettim.ama araştırmalarımda düşüğe neden olabilecek bir sebep bulunamadı.
şimdi yeniden gebeliği düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz doktor özellikle riskleri görebilen ve hastayı uyaran bir doktor arayışı içerisindeyim sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Prof. Dr. Hakan Şatıroğlu da bu konularda çok dikkatli. Ben hiç düşük yaşamamış olmama rağmen kendi isteğim üzerine gebelik öncesi genetik testler yaptı bana. Mtfhr geniydi galiba onunla ilgili bir risk belirledi bu gen de annede kan pıhtılaşmasına ve bebeğin kandan yeterince beslenememesine sebep olabiliyormuş. Sonuç olarak daha önce düşük yaşamamış olmama rağmen gebelik çncesi coraspin hapları kullandırttı gebelik belli olduktan sonra da hergün clexane kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. Bunla hep düşük riskine karşı hocanın aldığı önlemler. O bakımdan kendisini tavsiye ederim canım.

Prof. Dr. Hakan Şatıroğlu da bu konularda çok dikkatli. Ben hiç düşük yaşamamış olmama rağmen kendi isteğim üzerine gebelik öncesi genetik testler yaptı bana. Mtfhr geniydi galiba onunla ilgili bir risk belirledi bu gen de annede kan pıhtılaşmasına ve bebeğin kandan yeterince beslenememesine sebep olabiliyormuş. Sonuç olarak daha önce düşük yaşamamış olmama rağmen gebelik çncesi coraspin hapları kullandırttı gebelik belli olduktan sonra da hergün clexane kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. Bunla hep düşük riskine karşı hocanın aldığı önlemler. O bakımdan kendisini tavsiye ederim canım.

Prof. Dr. Hakan Şatıroğlu da bu konularda çok dikkatli. Ben hiç düşük yaşamamış olmama rağmen kendi isteğim üzerine gebelik öncesi genetik testler yaptı bana. Mtfhr geniydi galiba onunla ilgili bir risk belirledi bu gen de annede kan pıhtılaşmasına ve bebeğin kandan yeterince beslenememesine sebep olabiliyormuş. Sonuç olarak daha önce düşük yaşamamış olmama rağmen gebelik öncesi coraspin hapları kullandırttı gebelik belli olduktan sonra da hergün clexane kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime. Bunlar hep düşük riskine karşı hocanın aldığı önlemler. O bakımdan kendisini tavsiye ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…